Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 74
    OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Ka shume vjet qe perdor internet por nje dite po kerkoja ca foto nga shqiperia dhe pashe kete forum pas nje muaji me duket u regjistrova,jam regjistruar dhe me dy nick te tjere me vone qe tani nuk ekzistojne me(sepse me perjashtonin shpesh),po u mor ndonje mase tjeter....forum adio,nuk ju prishet puna as ju dhe sigurisht as mua.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    Fillimisht?! Ne 2002 besoj...Po s'futem dhe aq...E kam lene mas dore, megjithate i rikthehem kshu noiher. C'te them? Na rriti forumi, haha.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Para nja 2 javesh me duket, se di mire.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

ca pyetje pfffff

anetaresuar: 02-07-06

beby Maska e jesu
    Anėtarėsuar
    08-10-2006
    Vendndodhja
    Reklamat nuk lejohen pa lejen e admin
    Postime
    354
    Citim Postuar mė parė nga land Lexo Postimin
    Ka shume vjet qe perdor internet por nje dite po kerkoja ca foto nga shqiperia dhe pashe kete forum pas nje muaji me duket u regjistrova,jam regjistruar dhe me dy nick te tjere me vone qe tani nuk ekzistojne me(sepse me perjashtonin shpesh),po u mor ndonje mase tjeter....forum adio,nuk ju prishet puna as ju dhe sigurisht as mua.
    Me sa dukesh do kesh qene djale mistrecedhe pse se besoj nje gje te tille per ty!!

Une jame regjistruar ne 8-10-2006 qe as vete se mbaja mende kete regjistrim dhe rastesishte ne shtator te 2007 hy serisht ne kete forume dhe shoh se ndodhesha e regjistruar por pa bere as edhe nje postim ;-) me pase u kativizova duke ndejtur dhe nete te tera pa gjume ;-)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga jesu : 24-11-2007 mė 21:04
    Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!

Fuqia ekziston brenda teje!!!

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga jesu Lexo Postimin
    Me sa dukesh do kesh qene djale mistrecedhe pse se besoj nje gje te tille per ty!!
    Po sigurisht qe jam ca,por nuk jam dhe aq i keq besoj.........ne fakt shume here nuk duhet ti thuash gjerat siē i mendon por duhet te genjesh..........ky eshte nje difekt.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783
    Po sigurisht qe jam ca,por nuk jam dhe aq i keq besoj.........ne fakt shume here nuk duhet ti thuash gjerat siē i mendon por duhet te genjesh..........ky eshte nje difekt.
    apapapa...shume i keq.....hahahaha

beby Maska e jesu
    Anėtarėsuar
    08-10-2006
    Vendndodhja
    Reklamat nuk lejohen pa lejen e admin
    Postime
    354
    Difekti nuk ndodhet te ty ne kete rat por tek ata qe deshirojne te jetojne ne mes genjeshtrave.
    Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!

Fuqia ekziston brenda teje!!!

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    12-06-2007
    Postime
    131
    <------ ketu jane te dhenat e mija

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Citim Postuar mė parė nga selina_21 Lexo Postimin
    Kur jeni regjistruar nė forum?

Sme kujtohet hiqqqq...

Gjelo a te kujtohet tyve...lololol
    Me nje nick tjeter qe se kam perdor asnjeher eshte.. Anėtarėsuar: 06-07-2002 e kete qe jam tani kuptohet.. ne fillim te viteve 90-jeta hahahah..

Po sidoqoft antar jam prej 2002 ne kete forum me nick tjeter t'cilin se perdori me :P

SeLiNa.. me kujtohet mojj vetem kanali #zemer hahah..

Te puc folt
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •