i pashe golat
po nje here i bie dhe realit te gaboje
apo mos filluat dhe ju tifozet e romes te pretendoni titullin e chapions liges tani
beni kujdes se mos ju ul koken schalke apo fenerbahce
i pashe golat
po nje here i bie dhe realit te gaboje
apo mos filluat dhe ju tifozet e romes te pretendoni titullin e chapions liges tani
beni kujdes se mos ju ul koken schalke apo fenerbahce
JO SEKS PARA MARTESE
as partizani ska per te marre trofe kete vit
JO SEKS PARA MARTESE
Shyqyr e kuptove se kush jam goldian, se na bere dhe tifoz me Romen kur Romes ne i futem shtate![]()
Kete vit skuadrat e mia me duket se do bejne kerdine. Si Partizoni si Man UTD jane tulle fare![]()
Davius, po te mbeshtes ne propozimin qe bere megjithese qe kur u eleminua Milan kam qejf te ece sa me shume Fenerbahēe. Per arsyen se tekniku i kesaj skuadre eshte Braziliani, i madhi Zico.
Davius, kam frike se do na dale ne kete sezon si ne 2003-2004, ku dolen ne finale Porto-Monaco, kete sezon mos na dalin Fenerbahēe-Shalke 04. LoL
Sa per Realin, ju tifozet e Realit Davius, nuk keni perse te merziteni dhe aq, pasi keni kampionatin ne dore. Hajde urime ne fitimin e Primera Division.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
O Davius Une Rri Me Shpresen Tek Schalke Si Tifoz Gjerman Si Jam
Pastaj Kam Chelsen Me Ballack
Me Ke Vene Ne Pozit Te Veshtire
Po Nje Gjee Kam Te Sigurte Sa Jam Une Femer Aq Do Triumfoje Dhe Barca
JO SEKS PARA MARTESE
Le te urdhėrojnė tė gjithė t'i bashkohen aleancės sonė:
ALEANCA PĖR SOLIDARITET NDAJ MANCHESTER-it.
ASM
My silence doesn't mean I am gone!
cka bahet ktu bre paska fillu realli prap me kerku trajnera te ri ahahhahahahahahahahaha e ka zakon me i ndru nga 2-3 trenera per cdo sezon
shifni sa mire i zgjidhni ekipet tjera tash per ch-l ikni boni tifo per tjera ekipe se ato lojtaret e juve e shohin nga televizori tani ch-l ahhahahahah.......... goldian deri tash i ke ndru nja 4 ekipe a? me bayernin nuk te heci ket vit ch-l gjithashtu me realin nuk te heci , tash je ba me shallken .... po u eliminu shallke me ka do bahesh e burr? ahahahahahhahahahahahahahah sa keq mvje per ju....
madaber po ti cka bone tash ke ekip zgjodhe?milani u eliminu, u bane me realin naten e dyte, edhe reali iku tash je ba me fenerin a? ahahahha po iku feneri raundin tjeter me ka do bahesh ? vetem ky daviusi nuk paska ndru shum ekipe paska zgjedh me en fund manchesterin ahahahhahaahhhahahahahhahaha
hajt ngushllime e suksese me skuadrat e reja qe i keni zgjedh![]()
El Real Madrid, campeón de Liga 2007/08.
Krijoni Kontakt