Roma ka marr kartona me shumic do ta ket veshtir ne takimet tjera gjith kta kartona ..
Roma ka marr kartona me shumic do ta ket veshtir ne takimet tjera gjith kta kartona ..
edhe une parashikova nje fitore te thelle te realit po ja sdoli
urime tifozeve te romes nese ka ndonje nje dhe jo anti-madrilenve
fantakokakolat e paskan pas shume frike realin sepse po festokan si shume eleminimin
po prap sdo te thote se u eleminua reali dhe se kupen e merr fantakokakola
JO SEKS PARA MARTESE
Nuk kam cte them per kete ndeshje, Roma e meritoi kualifikimin, ndersa reali e meritoi eliminimin.. Vertet me vjen shum keq gjith ato investime qe jane bere ne klubin madrilen, dhe prap te perfundojne keshtu.. pajtohem me gjithe ate qe shkrun il padrino te gjithe jane te verteta, kshtu qe mund te them vetem ngushellime per tifozet e realit, sidomos komshiut daviusit, futbolli eshte keshtu ndodhin keto gjera, nuk duhet per tu zemeruar shum, suksese vitin tjeter..
Dhe shpresoj ta nderroni ate drejtorin sportiv Mijatovicin, se nuk merr vesh gje nga futbolli..
Edhe pse nuk kam besuar ne kualifikimin i Romes
ne raundin tjeter por kjo ndodhi dhe ia uroj te
gjithe tifozeve te Romes kete fitore dhe i
deshiroj Romes suksese ne vazhdim ...
______
Inter Campione d'Italia!!
2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013... 2500
Saaa Palidhje Flet unee nuk di Si mund te Thuash Lojtaret e Barces ja kan Fituat reali 5 Trofe ne Ch/L kurse Di Stefano Ka luajtur per Realin.... Edhe Sedorf Ka Luajtur per Realin Mirpo ne Sun Thejm se Nje Lojtar i realit Milanit ja fitoj Ch/L Nuk te Kuptoj Fare.....
Edhe Reali nuk i fitoj Ato Trufe Vetem qe ishte Di Stefano Sepse Né nje ndeshje Luajn 11 Lojtar e Jo nje nuk Mvaret ndeshja per nje Lojtari po prej gjith Ekipit edhe Smundesh te thuash se Di Stefano ja ka Sjell te gjith Trufet Realit Mendo qka Shkruan Pastaj posto se me te vertet Jeni ber shum shum Qesharak me Keto Fjal qka i Leshoni Kshtu....
Ndryshuar për herë të fundit nga ReaLFan : 06-03-2008 më 07:55
ReaL madriD
Campeón de Liga 2007/08
Repasa el triunfo de la Liga 07/08 del Real Madrid.
Shume ndeshje e mire nga ana e Romes!Shpresoj te fitoj ndonje gje kete sezon...
PS Reali ska per te leshuar vendin e pare ne kampionat ,besoj...
Roma e meritoi plotesisht kualifikimin, luan futbollin me te bukur ne Itali, dhe besoj se po te vazhdoj me kete me 21 maj do e shohim ne Moske.
Nxjerrja e Pepes me te kuqe qe shume e rregullt, bile, sipas mendimit tim, kartoni i dyte i verdhe duhet te ishte i kuq, sepse Vucinic po rrezikonte per gol.
Life's too short to remove USB safely.
Me erdhi keq per humbjen e mbremshme te Realit. Me kete rast u shpreh ngushellimet e mia te sinqerta te gjithe tifozeve te Realit. Mos u merztni,topi i rrumbullaket eshte. Gjithsesi Reali ka çfare ben kete sezon, ka vendin e pare ne Primera Division dhe nuk besoj se do ta leshoje deri ne fund te kampionatit.
PS: Do u thoja disa pseudotifozave qe u behet me shume qejfi te humbase Reali e Milan se sa te fitojne ekipet e tyre. Ore, po per ne nuk eshte problemi i humbjes per nje sezon, se ne e kemi te shkurter shijen e humbjes, jo si juve qe e keni me 10-vjeçare kete lloj shije.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Edhe nje kureshtje se harrova ta thoja te postimi im i mesiperm: ky ishte viti i katert rradhazi qe Reali eleminohet ne kete faze te Chamipons Leagues.
Life's too short to remove USB safely.
Krijoni Kontakt