nuk u quaj klube Realin, Chelsean, Interin..... shpenzojn miliona e miliona e asgjo,,,,, e Milanin gjithashtu, qe nuk shkon pak pa shpenzu e nuk shko gjithe me pleq.
nuk u quaj klube Realin, Chelsean, Interin..... shpenzojn miliona e miliona e asgjo,,,,, e Milanin gjithashtu, qe nuk shkon pak pa shpenzu e nuk shko gjithe me pleq.
ekzistojnë dy lloje skuadrash:
1. FC Barcelona
2. të tjerat
Aman breeeee, është normale se unë si tifoz i Realit të Madridit, të shprehem optimist para çdo ndeshje. Por, unë kam një të mirë, jam FAIR PLAY, a? E pranoj humbjen, e pranoj dështimin. Dhe asnjëherë si gëzohet fatkeqësisë së tjetrit, siç bëni ju tifozët e Barcelonës. Unë ndoshta nuk e dua Barcelonën, por se urrej, nuk më ka bë gjë, pse ta urrej.
Si thuash, po të nis unë t'jua paraqes citimet nëpër tema, cilat kisha dominuar?
My silence doesn't mean I am gone!
nuk te pyet njeri se kush ke qene , por kush je !
DHASHTË ZOTI , KOSOVA SHTET ME I FORTË PER KREJT SHQIPËTARËT
me than tdrejten davius sa i kam lexu postimet e tua gjer sot skam pa ala postim te flasesh drejt dicka per barcelonen...... gjithmon ke shkrujt kunder jo vec per barcen po per krejt lojtaret e barces dhe kryesi me rend... e gjithmon e ke ngrit lart realin e me lojtar.... normale si tifoz duhet te shprehmi optimist ama jo ta mohojme ate qe e shohin gjith bote se cka esht e vertea e kush asht realiteti...... ti e di cfar fer plej je? fer plej pasi mbaron ndeshja se para ndeshjes nuk ndalesh me ato tuat nejse........ hajt ngushllime per realin e shif fantazoni dicka tash me fitu dicka se metet pa asgja ahahhahah![]()
El Real Madrid, campeón de Liga 2007/08.
E di për çka e ke fjalën, për 'TROFETË QË MESSI MORRI', ke pa te ajo temë ti, me siguri. Por si duket, kam qenë FAIR PLAY edhe para ndeshjes, edhe pas. Me që ju pata siguruar, se ai s'mund të marr asnjë trofe, dhe as që morri, dhe paskam pasur të drejtë, apo jo? Kam shkruar keq për Rajkard, në asnjë mënyrë jo, unë vetëm kam thënë se koha a tij në Barcelona ka mbaruar, dhe aq.
davius po ta them ni gja mosem keqkupto.... tlutem shum mos u ban si kta tifozet e milanit qe deri para eliminimit nga arsenali thonin i morem barazim ne arsenal kualifikim eshte i joni ket e at.... gjithashtu dhe ju madrilenet te njejten gje bete para ndeshjes me romen... dhe tash si u eliminuat filloni e ngushelloheni me ato te kaluaret e historise se cfare ka ndodhur.... je shum gabim ketu ta them sinqerisht mos u ngushello me te kaluren po shife te tashmen... une pershembull deri dje kam qen dikushi e sot sjam askushi e tash te lavdrohem me te kaluren se cka kam kon e tash ???? besoj se mki kuptu tung.....![]()
E ke shum gabim davius jo nuk kam verejtur tek ajo teme se cfare ke thene per messin por tek tema e barcelones apo tek temat tjera qe jane bere fjale per ndonje lojntare metevertete qe ka klas te madh futbollisti nga ana e barcelones ti gjithmone ke qene kunder duke nencmuar ato dhe duke ja ngritur vlerat ndonje futbollisti tjeter vetem qe mos ta flasesh realitetin ne te mire te barcelones apo lojtaret e saj............ po te flas realisht..... messi skishe si me fitu trofet topi i arte apo fifa world player se barca per fat te keq nuk fitoj asgje ate vit dhe ajo ja mori favorizimin messit.... por kur flasim tek messi ai eshte vetem 20 vjec... mos harojm se fitoj keto cmime kete vite.. lojtari me i mire nder 21 ne evrope, lojtari me i mire i amerikes latine...... gjithashtu dhe lojtari me i mire ne primera division.... nuk jan pak keto per nje talent kaq te rij apo jam gabim??? nuk ka fjale ta mohosh per nje lojtar me aq klas e ti thuash qe sben e te ulesh vlerat e atij duke nencmuar dhe te ritesh vlerat e ndonje futbollisti tjeter qe ska aq merite sa ky... kete e ke bere ti dhe shume tjere ketu... po ska shume rendeiiiiiiiiiiiiiiii....
nuk e di e ki fjalen i ri per moshe ose i ri ne forum.....
sa per histori futbolli i njof shume mire, n'detale.... sidomos t'Barces.
M'kallzo ti mu, kush ia fitoj 5 trofe radhazi ne CL Realit? Cili lojtar? Normalisht se Di Stefano, lojtarit qe ia rrembyet me zor Barces, sepse i dashuri i juaj Franco e diskriminonte Barcen..... nuk i kishte Barca mjetet financiare nga Mbreteria e Qeveria per t'ble lojtaret me te mire. as nuk e ka pas kurr 1 Berluscon, ose 1 Abramovich, ose 1 Morrati.... po vazhdon sot e kesaj dite te vetefinancohet.
N'mungese te mjeteve financiare, osht detyru me i shit krejt yjet e saj... po i permendi Maradonen, Romarion, Ronaldon, Figon etj...
Plus, sa per trofe, Barca prioritet mbi prioritete, e ka pas spektaklin para rrezulltatit.
Kallzo kur doli 1 lojtar prej Realit qe u shnderru ne yll, cili i fundit? Casillas.... e para tij duhet t'hyjm fell me e gjet cili, noshta del Hierro.
Barca cdo sezon prodhon 2-3 yje.... Crosas, Bojan, Giovani, Messi, Fabregas, Iniesta, Xavi, Valdes, Puyol, Motta, Arteta, Jose Reina, Luis García, Pique, e shume talenta tjere qe jon t'formum po s'po kan ven.
ekzistojnë dy lloje skuadrash:
1. FC Barcelona
2. të tjerat
Krijoni Kontakt