Ca u bo ca u bo
![]()
OOOOOO Thuani qka te doniii nuk esht ka ma hen oooo Burra Reali esht #1 edhe do te Mbetet gjithmonnnn Mos ja shiqoni Lojrat Po vetem Emri Ju Tregon Real Madrid.. Ikniii tashhh
ReaL madriD
Campeón de Liga 2007/08
Repasa el triunfo de la Liga 07/08 del Real Madrid.
Po do ta mesoj kur te rritem se jam akoma i vogel. Per momentin fjala "supergol" nuk me shqeteson shume sepse jam duke festuar eliminimin e Real Madridid , i cili per me teper do te humbase edhe perballe Espanyol ne fundjave![]()
`That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...
mos u merzitni shnosh ne sezonen tjeter ahahhahah
tani lojtaret e realit do shofen CHL nga televizori se nuk kan shanc te jet aty
u mbytet tu e lavdruar realin po kurgje nuk eshte tu tregu po si keni fajet ju po i ka Roma haahhhaha
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
Reali sot, lozi si ekip provincial.
Kualifikimi i romes ishte mese i mertitueshem dhe urime tifozeve te saj.
Shnet e pare.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Mos keni merak, se Spanjen sivjet ne Champions League do ta perfaqesoje nje klub shume i madh dhe do jape maksimumin per ta sjellur titullin ne nje province te Spanjes.
we will rock you
As barca nuk e merr championsin kete sezon jo, mbaje mend prej meje.
Kupa shkon ne ishullin anglez . (60 % Chelsea, 20 Manch. Utd dhe 20 % Arsenal ).
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Se pari ngushllime tifozeve te Reallit,ndersa urime fitoren tifozeve te Romes e merituat fitoren.
Dhe desha te ndaloj pak ketu,edhe vitin qe e lame pas keshtu e njejta ishte,mbeten shumice e Anglezeve ne Champions Leguae dhe me ne fund edhe pse jame kunder millanit(jam Interist)po kupa shkoi ne Itali,ka koh ende shohim,javen qe vjen perseri ka derbi kuptohet Italiano(Inter) vs Anglezo(Liverpool) nuk i dihet ende,desha te dal te kjo qe thua se kupa shkon ne ishullin Anglez dhe e njejta ishte edhe vitin e kaluar krejt menduan se shkon atje po beri kthese te madhe.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Krijoni Kontakt