Oh cka u bo cka u bo keshtu ...............tyryryryryryyryyyyyy
Oh cka u bo cka u bo keshtu ...............tyryryryryryyryyyyyy
Ndryshuar për herë të fundit nga DoLpHiN : 10-03-2008 më 14:52
El Real Madrid, campeón de Liga 2007/08.
Goli Tadeit nga 15 metra larg me koke, normale qe ishte super gol, edhe Vucinic e pate ku e futi koken.. edhe jeni me fat qe ajo traversa e VUCINIC nuk hyni mrena, se do ishte 3-1 tani.. shhttt
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Vijm ne Madrid edhe ju msojm si me lujt futboll.. ahahahahhahahaha
Vritni veten kush ka shajt Romen, se smerrni vesh nga futbolli ju.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Ore cpo behet keshtu. Mi dogji leket Vucinic, se e pata lujt X-XEdhe dy ndeshjet tjera ne champions i gjeta. Ani se ja falen Raulit offsid-in, se 2-0 eshte teper. Mund ta paramendoj se ne cfar gjendje ishin madrilenet ne fund, kur u desht te shenonin 4 gola per nje minute
Real qe eshte ekip koti qe moti e kam ditur, por kjo vlene per tu treguar edhe atyre qe nuk e kane ditur. Leksione futbolli ne Bernabeu, kaq.
Do luani me mire me Levanten, se atje e keni vendin ju.
we will rock you
Real fan shttttttttt se ua palloj ju ishit ato qe thojshit se reali asht #1 dhe do te fitoh ch-l ku jeni bre???????????????????????
A e pat nje her cka u bani vucinic kur hyni ne loj? e dribloj halla messi at pepen dhe e coj te mare kartonin e dyt te verdh dhe te kuqin.... pastaj gutit e pe cka i boni ai me dore nuk e ndalte dot.... pastaj traversen ua dridhi bernabeun dhe me ne fund ua rasi petllen sa krahu
pastaj mos folim per golin e tadei super gol me koke......... ju menxi se e dhat nje gol edhe ate ofsajd
Ndryshuar për herë të fundit nga DoLpHiN : 10-03-2008 më 14:53
El Real Madrid, campeón de Liga 2007/08.
Lexoje o viktimaFAN se vetem viktime eshte ajo skuader ahahaahahahaA e pat nje her cka u bani vucinic kur hyni ne loj? e dribloj halla messi at pepen dhe e coj te mare kartonin e dyt te verdh dhe te kuqin.... pastaj gutit e pe cka i boni ai me dore nuk e ndalte dot.... pastaj traversen ua dridhi bernabeun dhe me ne fund ua rasi petllen sa krahu
ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Krijoni Kontakt