Hmm mu kujtua dicka dhe menjeher ndeza PC dhe e qela kete teme,interesant a,hudhni nje sy tash me posh.
Isha duke u menduar dhe thash me vete sikur te shkoja ne Tiran(shembull e mora Tiranen)a thua keta forumist qe kundershtojme njeri tjetrin,qe debatojm me njeri tjetrin per ndonje problem apo ndajm nje pjes te dites dhe nates tone ketu duke shprehur mendimet tona apo ndoshta edhe i kemi ndihmu njeri tjetrit per ndonje problem cka e ka pasur etj etj a thua tash une po nisem per ne Tiran dhe u lajmroj ketu juve te Tiranes u them se jam duke ardhur a thua do tme prisni njelloj sikur ketu ne forum,a thua do tme respektoni njelloj sikur ketu,a thua do te me pritni te gezuar edhe pse nuk njihemi mire por vetem me postimet tona e njohim njeri tjetrin.
Vetem shembull e mora Tiranen dhe veten time po kjo vlen ne pergjithsi a thua e presim njeri tjetrin ashtu si shkruajm ketu ne forum.
Te tema cilin antare te forumit doni ta takoni live une thash disa emra dhe perseri jame ne ate ti takoj krejt po nvaret a po me presin mire se,a thua ka miqe te mire edhe ketu ne forum,a thua ne postimet qe i bejme tregojm realitetin tone,e tregojm vetin tone.
Do tme behet qejfi nese e kuptoni ku du me dal hehe.
Dhe une ju them dicka per krejt vlen ne qoft se ndonjerit/es i bjen rruga kendej nga Tetova le te lajmroj ketu e pres dhe e presim te gjithe Tetovaret ashtu si i ka hije.
Krijoni Kontakt