Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501

Mbrita ne Tiran..............

Hmm mu kujtua dicka dhe menjeher ndeza PC dhe e qela kete teme,interesant a,hudhni nje sy tash me posh.

Isha duke u menduar dhe thash me vete sikur te shkoja ne Tiran(shembull e mora Tiranen)a thua keta forumist qe kundershtojme njeri tjetrin,qe debatojm me njeri tjetrin per ndonje problem apo ndajm nje pjes te dites dhe nates tone ketu duke shprehur mendimet tona apo ndoshta edhe i kemi ndihmu njeri tjetrit per ndonje problem cka e ka pasur etj etj a thua tash une po nisem per ne Tiran dhe u lajmroj ketu juve te Tiranes u them se jam duke ardhur a thua do tme prisni njelloj sikur ketu ne forum,a thua do tme respektoni njelloj sikur ketu,a thua do te me pritni te gezuar edhe pse nuk njihemi mire por vetem me postimet tona e njohim njeri tjetrin.

Vetem shembull e mora Tiranen dhe veten time po kjo vlen ne pergjithsi a thua e presim njeri tjetrin ashtu si shkruajm ketu ne forum.

Te tema cilin antare te forumit doni ta takoni live une thash disa emra dhe perseri jame ne ate ti takoj krejt po nvaret a po me presin mire se,a thua ka miqe te mire edhe ketu ne forum,a thua ne postimet qe i bejme tregojm realitetin tone,e tregojm vetin tone.

Do tme behet qejfi nese e kuptoni ku du me dal hehe.

Dhe une ju them dicka per krejt vlen ne qoft se ndonjerit/es i bjen rruga kendej nga Tetova le te lajmroj ketu e pres dhe e presim te gjithe Tetovaret ashtu si i ka hije.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Heeeh, kuptojme kuptojme .

Do t'ua bejme nje cingrrime kur te vijme per vizite andej nga Tetova.
    Life's too short to remove USB safely.

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119

Talking

Me gjith qef do te prisja dhe te te sodisja neper Tr ne kete periudhe meqenese kam dhe kohe te lire,por nuk te njoh lol
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anėtarėsuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,946
    Me Deshire Te Madhe Do Te Te Prisja Dhe Do Te Respektoja Nese Do Kaloje Ktej Nga Interneti Im.

Nuk Eshte Hera E Pare Qe Kam Takuar Miq Virtual Nga Forumi Ose Nga (chati).

Nese Te Bie Rruga Ktej Nga Tirana Na Shkruaj Ndonje Mesazh Te Pime Nje Kafe ..

Edi...
    Takohemi Ditėn e Gjykimit

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Eh sikur te vija dhe tju vizitoja krejtve nuk do ishe keq,me plot deshir kur te vij andej do tju lajmroj ketu ne forum,deshira ime e flakt tju njoh krejtve edhe keshtu live.

Siq ju thash edhe me lart do te jeni te mikpritur edhe ketu ne Tetove.

Respekte per krejt.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-06-2005
    Postime
    34
    Citim Postuar mė parė nga Black_Mamba Lexo Postimin
    Eh sikur te vija dhe tju vizitoja krejtve nuk do ishe keq,me plot deshir kur te vij andej do tju lajmroj ketu ne forum,deshira ime e flakt tju njoh krejtve edhe keshtu live.

Siq ju thash edhe me lart do te jeni te mikpritur edhe ketu ne Tetove.

Respekte per krejt.

Hehehe...une per momentin Studioj ne Tetove.

Interesante...me pelqeu postimi yt...pak a shum prek edhe realitetin qe na rrethon...se sic e dijme ndoshta njerezit ketu ne forum ndoshta i tregojne vetem gjerat pozitive...ndoshta neser kur do donim te takoheshim me ta, ata do ta ndrronin fytyren e "Majr"(Mire) qe e kishin ketu ne forum...
    Si do qofte...ndoshta konverzionin qe e bejme mbrenda ne forum se paku te jete vetem me gjera pozitive.

KLM

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •