Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 14 prej 14
    i/e regjistruar Maska e Modesti
    Anėtarėsuar
    11-10-2004
    Postime
    350
    Personalisht Pavarsinė e Kosovės do t'a festoj me miq e shokė, dhe nuk jemi pak!

Sa i pėrket organizimit tė ndonjė manifestimi qendror diku nė Zvicėr nuk kam dijeni, sė paku nuk kam lexuar deri tani!

Pyetja ėshtė kush tė organizon? Tepėr tė pėrēarė janė shqiptarėt or i nderuar, tepėr! Pėr shqiptarėt partitė politike kishin qenė "dritat e syrit", prandaj edhe mos u habit nėse nuk ka ndonjė manifestim! Mos u habit sepse mungojnė njerzit qė dikur vraponin si tė hutuar pėr tė promovuar "partinė"!

Kam njė kėshill pėr ty dhe tjerėt: Mblidhuni disa prej jush qė njiheni nė mes vete, caktoni vendin ku do tė organizoni gėzimin, merni kamera me vete, fotoaparate, flamuj kombėtar dhe bėni ambijent qė t'ju shohin Zvicėranėt se ne atė ditė kemi festė, me vetura rrugėve tė qytetit ku jeni, sė paku njė orė silluni, bėni zhurmė, por nė mėnyrė tė organizuar dhe pa probleme, t'ju leni pėrshtypje autoriteteve Zvicėrane se ne kemi dinjitet, dimė dhe nuk jemi keqbėrės. Mundėsisht lidheni Flamurin e Zvicrės me atė Kombėtar duke treguar miqėsi me vendasit, duke ju treguar se ne jemi mirėnjohės pėr gjithēka qė bėnė pėr ne ( Micheline Callmiray nė Beograd hapur ju tha serbeve se do tė njoh Pavarsine e Kosovės Zvicra) Zvicra dhe zvicėranėt.

Ju dėshiroj argėtim tė kėndshėm juve dhe tė gjithė shqiptarėve anė e mbanė Globit - URIME PAVARSIA VĖLLEZĖR MOTRA PRINDĖR
    Ēdo njeri do tė pėrgjigjet para Zotit

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Te shtunen qe kaloi u mbajt nje tubim festiv ne Helvetiaplatz te Zürichut per pavaresine e Kosoves. Sot, kane serbet protesta disa blloqe me larg ne Bürkliplatz te Zürichut.
    Ate qe desha te them eshte mendimi i nje personi i cili 30 vjet punon dhe vepron ne Zvicer i cili ne lidhje me protesten e serbeve tha:
    "Boll kemi protestuar ne, eshte koha e atyre qe te protestojne"
    I ra tamam pikes plaku.

E GEZOFSHI PAVARESINE E KOSOVES
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

i/e regjistruar Maska e brigada138
    Anėtarėsuar
    06-06-2005
    Vendndodhja
    ZÜRICH
    Postime
    89
    stormo,tubimi festiv ne helvetia platz u mbajt te dielen e jo te shtunen,isha pjesmarres ne te ,ishte nje ndjenje e paperseritshme..Dje kam degjuar nga disa shqipe se u kane shkuar ne poste disa letra me permbajtje kercenuese,se te gjithe shqiptaret duhet te behemi gati qe ne vere te ketij viti te largoheni nga zvicrra ,mirepo kam degjuar se edhe ca zvicerraneve ju kane mberritur ne adrese te tyre ca letra qe ti bashkohen kesaj inciative per ti larguar shqipetaret nga zvicrra.A ka dikush ndonje informate ne lidhje me keto letra ,une personalisht nuk kam marr kesi leter e as nuk e kam pare,por vetem kam degjuar diqka te till,nese dikush ka informata ose ka marr nje leter te till ,le te na informoj sado pak per kete gje .pershendetje per gjithe shqipet e zvicrres
    FAKTET JANE KOKEFORTA

Pėrshendetje!

Citim Postuar mė parė nga brigada138 Lexo Postimin
    A ka dikush ndonje informate ne lidhje me keto letra ,une personalisht nuk kam marr kesi leter e as nuk e kam pare,por vetem kam degjuar diqka te till,nese dikush ka informata ose ka marr nje leter te till ,le te na informoj sado pak per kete gje .pershendetje per gjithe shqipet e zvicrres
    Ne lajmet e nje stacioni radioje dje paradite nė orėn 11 njoftua per kėtė ngjarje. Spikeri njoftoi se ishte njė incident i hidhur. Siguroi qe konfederata helvetike nuk ka derguar asnjė letėr tė kėtij lloji dhe se emigrantėt e rregullt albanofonė kanė vendin e tyre nė territorin zvicerean.

Elna!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Elna Durrėsi : 24-02-2008 mė 18:55

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Zvicra thyen sekretin 300-vjeēar
    Nga Apolloni31 nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 22-03-2009, 06:15
  2. Zvicra nuk ėshtė shtet, dhe zviceranėt nuk janė komb
    Nga teksaskosova nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 12-07-2007, 05:35
  3. Zvicra - UKRAINA (0:3 Pen)
    Nga inter_forever nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 27-06-2006, 01:21
  4. Zvicra edhe zyrtarisht pro pavarsisė sė Kosovės
    Nga Davius nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-08-2005, 10:02
  5. Vasha shqiptare nga Zvicra - tė bashkohemi !!!
    Nga InFinita nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 08-03-2005, 12:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •