Une personalisht mendoj se, Nuk ka me pas stabilitet ne ballkan pa bashkim te trojeve shqiptar edhe qeshtja e kufive nuk ka marr fund edhe, ajo do rihapet prap mbetet qeshtje kohe se kur do te ndodh.
PO
JO
Une personalisht mendoj se, Nuk ka me pas stabilitet ne ballkan pa bashkim te trojeve shqiptar edhe qeshtja e kufive nuk ka marr fund edhe, ajo do rihapet prap mbetet qeshtje kohe se kur do te ndodh.
Nuk e mar vesh se si do stabilizohet ky ballkan kur pa mare parasysh vendet e tjera ballkanike, shqiptaret ne pergjithesi akoma bejne thirje per ndryshime te tjera kufijsh.
Megjithate, kush zgjedh shume, ngelet pa gje
Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
xfiles
Ta thom une korcar se si. Duke krijuar nje Shqiperi te forte ekonomikisht dhe ushtarakisht ne ballkan krijohet nje ekujliber forcash te barabarta. Ku ka forca te barabarta ka qetesi. Nje Shqiperi si e sotmja nuk eshte boll per tu bere force e barabarte. Personalisht kam pershtypjen se drejt kesaj po punon dhe europa me ameriken. Nje Shqiperi e bashkuar eshte ne interesin e gjithe ballkanit.
Shqiptaret nuk bejne thirrje per ndryshim kufijsh, por duan qe te gjithe shqiptaret te jetojne ne nje shtet. Nuk te duket normale ty?
When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.
Mendoj se do te kete nje stabilizim deri diku, por akoma ka çeshtje te pazgjidhura ne ballkan dhe pa u zgjidhur te gjitha problemet nuk ka stabilitet te plote.
Tani dikush po thote ketu se kush zgjedh shume ngelet pa gje, por, nuk jane Shqiptaret ato qe kane zgjedhur shume, Shqiptaret po zgjedhin vetem ato qe u takojne, ato qe u jane marre padrejtesisht nga ata qe kane zgjedhur shume dikur e tani do ngelen pa gje.
Pra, siç e thashe dhe njehere, pa u vene drejtesia ne vend nuk ka stabilitet te plote ne ballkan. Te gjithe duhet te kene ate qe meritojne dhe jo pjesen e tjetrit.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Drity, kjo eshte shume e drejte dhe vetem atehere ne Ballkan do te kete stabilitet. Por, jane disa qe e kane ngrohte prapanicen e tyre dhe as qe duan t'ia dine per te tjeret, dhe nuk e kuptoj perse diskutojne per te tjeret e nuk vazhdojne te mbajne ngrohte te tyren. Por, do apo nuk do nje person apo dy, drejtesia do te vendoset ne vend nje dite.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Shqiperi e forte ekonomikisht (ti akoma nuk ke drita e uje te pish mor i uruar)? Kush do ta beje ? politikanet hajdute, apo klanet monopoliste qe ja u kane zene gojen me m.ut qeveritareve tane?? Apo mentaliteti shqiptar (hidhja tja hedhim)? Shqiperia nuk eshte bere ndonjehere nga shqiptaret qe te behet sot. Thjesht nje konstatim empirik.
Ne emer te kujt flet ti se nuk e mar vesh, per aq kosovare sa kam njohur deri me sot, asnje nuk do qe te bashkohet me Shqiperine. Personalish as un nuk dua, se do sjelle nje katrahure ne ballkan dhe Shqiperia do humbase jugun (te pakten zonen kufitare) e jo me te mare camerine.Shqiptaret nuk bejne thirrje per ndryshim kufijsh, por duan qe te gjithe shqiptaret te jetojne ne nje shtet. Nuk te duket normale ty?
Asnjeri nuk e do luften!
Ndryshuar për herë të fundit nga Korcar-L1 : 24-02-2008 më 08:52
xfiles
Pa bashkim te te gjitha trojeve shqiptare nuk do 'ket stabilitet per NEVE SHQIPTAREVET...
por edhe nese per neve do te behet mir, per serbet jo..
kshtu qe ballkani kurr nuk do te sheh paqen me sy..
~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~
Paraqitja jote e gjendjes aktuale eshte korrekte. Por perpjekjet e tua per te shpjeguar arsyet jane qesharake. Nuk eshte mentaliteti i shqiptareve qe ka ka krijuar kete gjendje, por gjendja qe ka krijuar kete mentalitet. Dhe sa per dijeni Shqiperia nuk eshte bere nga shqiptaret keto 200 vitet e fundit, se me pare eshte bere qe çke me te. Dhe do te behet se shpejti perseri.
Une flas ne emer te shqiptareve qe mendojne si une, ashtu siç ti flet ne emer te atyre qe mendojne si ti.
çeshtja çame eshte çeshtje legale, dhe do te zgjidhet politikisht. Sa per jugun e Shqiperise, ta provojne.
Po mire kjo gjendje , si u krijua? Vete?
Hmm.. perpara 200 vjeteve ne teritoret e banuara nga shqiptare, nocioni i "shtetit" ka qene shume i njohur![]()
Se si do zgjidhet ceshtja came mbetet per tu pare. Por nqs kembengulet, per te mare Camerine dhe ti bashkangjitet Shqiperise, kam frike se Epiri do plotesohet por jo ne favor te Shqiperise.Une flas ne emer te shqiptareve qe mendojne si une, ashtu siç ti flet ne emer te atyre qe mendojne si ti.
çeshtja çame eshte çeshtje legale, dhe do te zgjidhet politikisht. Sa per jugun e Shqiperise, ta provojne.
Sa per pune lufte, me cfare do pergjigjesh? Me kallashe? lol.......... Larg qofte ajo dite
xfiles
Krijoni Kontakt