Pra Epiri nuk paska nevojė pėr kolonizim, atje paska mjaft shqiptarė, megjithėse do tė duheshin edhe pak pėr tė shtuar numrin pse jo.
Ajo qė duhet mė shumė ėshtė:
1. Kėrkimi i tė drejtave tė refugjatėve ēamė qė ende sot po jetojnė nė shtėpitė e huaja, dhe Greqia nuk po i lejon qė tė kthehn nė pronat e tyre nė Ēamėri. Kėtu pėrfshihet, kėrkim faljeje pėr krimet, dėnimi i kriminelėve qė ende janė gjallė, dėmshpėrblim pėr plaēkitjet dhe pėr shfrytėzimin 60 vjeēar tė atyre pronave, etj
2. Kėrkimi i tė drejtės pėr vetė-pėrcaktim, se janė popullėsi autoktone dhe shumicė, dhe janė aneksuar nga greqia me dhunė, megjithėse janė bėrė mijėra peticione tė shqiptarėve drejtuar fuqive tė mėdha nė atė kohė.
40.000 e dini ca dmth apo jo??
Une skam degjuar kurre te flitet shqip atje nga camet..Tjeter gje te flasin rrefugjatet shqiptare.. Dhe kam vajtur mjaft here..
Njehere vajta se nje cam ne Shqiperi ma dha si kerkese qe ti bej nje foto nga shtepia qe kishte patur ne Greqi. Dhe shtepite ata qe i banojne tani i kane lene sic ishin, dmth nuk i kane prekur ose prishur..
nejse...nuk ka 40,000 came shqiptare atje. Ndoshta jane po shqip nuk flasin..
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway
Une njoh tre cuna nga igumenica, qytet brenda dhe qe te tre dine shqip, e ti po me thua qe nuk dine ne fshatra? Je e sigurt qe s'ke vajt te ata 3000 vllehet apo aziatiket qe ka vendos shteti?
Krijoni Kontakt