po jo mi goce ca mire, se ai do jete zene,dhe dhe nga inati dhe gjaknxtsia ka kryer denimin,dhe normale qe njeriu mund te pendohet,ti kishin dhene 5 vjet burg, boll eshte.
dhe ai ska pagu qerane,edhe une e kisha vra![]()
po jo mi goce ca mire, se ai do jete zene,dhe dhe nga inati dhe gjaknxtsia ka kryer denimin,dhe normale qe njeriu mund te pendohet,ti kishin dhene 5 vjet burg, boll eshte.
dhe ai ska pagu qerane,edhe une e kisha vra![]()
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
angel,
kujdes me llafet qe shkru
se tu vu nicku ne pergjim![]()
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Moj engjell ty do te bejme avokate...po vete mi the mire jua bene tani ndryshove!
Une per vete them shume pak,shume pak mi,burg aty dhe rrjepje lekure mundesisht!
Veliu nuk ekzagjeron,sa derra te tille ka aman dhe na jetojne si kapitaliste ne Shqiperi kur i kthejne!
Respekte
"Carpe Diem"
lol....
E shef mi dhe ti kishe per ta vra eeeee?!Per leke moj?
Ja prandaj duhet paguar qeraja!
E ben dot burgun?Jo.....Rri urte se mos na vje FBI ne forum me qafsh,dhe na futen te dyjave ne burg!
"Carpe Diem"
looooooooooooooooool, kujtova qe ishte 1 prilli,,,upupup , ora e vone,mbase sma marin per baze.
o Diana nuk o problemi vec tek leket,se kur nxefet shqiptari ,
1 e para se ja ben te pa drejten
2, e vret sedra,cfare kujton ky francezi qe jam budalla dhe mund te tallet me mua, ka shume gjera,
smund te denosh dike aq shume,kta ja fusin kot nga nje here.
jam e dehur se kam pi dy gota orangje juice.
[e thash kete siper qe ta morin vesh FBI se kom qene e dehur kur kam fol,dhe smund te me denojne]![]()
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Divorci, shqiptari kërkon 1 milion paund
Historia "angleze" e emigrantit shqiptar, Ardian Mulliqi. Ndarja bashkëshortore përfundon sërish në gjykatë
Nga Londra
Muhamed Veliu
Një emigrant shqiptar, i cili është ndarë së fundmi nga bashkëshortja e tij, në Angli, po tenton të fitojë plot 1 milion paund, pas divorcit me të. Ardian Mulliqi, pas ndarjes në vitin 2005 me bashkëshorten Linda Berkeley, ka nisur tashmë një betejë ligjore për të fituar nga pasuria e ish-bashkëshortes, e cila kur u njoh me emigrantin shqiptar ishte një këngëtare xhazi.
Menjëherë pas divorcit bashkëshortor, përmes avokatëve të tij mbrojtës, emigranti depozitoi në gjykatë një kërkesë për ndarje të barabartë të aseteve të përfituara gjatë martesës.
Në një tjetër gjyq, zhvilluar disa muaj më parë në "Kingston Country Court", shqiptari fitoi betejën e parë. Atij iu njoh nga gjykata e drejta e përfitimit të një biznesi që kishte bashkëshortja në fushën e shitje-blerjeve të banesave me vlerë 1 milion paund.
Apelimi
Por ky vendim është apeluar nga 53-vjeçarja Linda Berkeley, ish-bashkëshortja e tij. Apelimi iu besua Gjykatës së Lartë britanike. "Linda e ka blerë shtëpinë e saj dhe e ka ndërtuar këtë biznes nga pasuria e trashëguar prej babait të saj, një inxhinier i njohur nafte, kur ishte vetëm 7 vjeçe. Gjatë martesës, Mulliqi nuk ka paguar asnjë kacidhe për kredinë e shtëpisë. Nuk ka arsye të forta që justifikojnë ndarjen e pasurisë në mënyrë të barabartë", ka pretenduar para trupit gjykues Xhejms Turner, avokati mbrojtës i zonjës Berkeley, e cila është 10 vjet më e madhe se ish-bashkëshorti i saj.
Akuzat
Linda Berkeley, e cila është vendosur së fundmi në qendër të këtij divorci, ka akuzuar ish-burrin e saj shqiptar se ka shpenzuar shumë nga pasuria e saj. "Ardiani nuk punonte. Ai shpenzoi të gjithë pasurinë time gjatë një martese të vështirë, që zgjati 10 vjet. Tashmë, e gjithë pasuria ime që trashëgova nga babai prej 514 mijë paund është katandisur vetëm në 86 mijë. Dhe e gjitha kjo pasi për shumë vitesh ndihmova atë dhe familjen e tij", është shprehur Berkeley, duke iu referuar ish-bashkëshortit. Madje, ajo shtoi se ndjehej e turpëruar që "ia lejova vetes të ndodhte një gjë e tillë".
Historia
Emigranti shqiptar do t‘ia fitonte menjëherë zemrën gruas së tij të ardhshme, me të cilën jetoi jo pak kohë. Bëhet fjalë për vitin 1998, kur ajo me bandën e saj po këndonin në një lokal londinez. Disa javë më pas, ata do të jetonin së bashku në një shtëpi. Një vit më vonë, çiftit i lindi një djalë. Vendimin e gjykatës për t‘i dhënë emigrantit shqiptar 1 milion paund nga asetet që disponon, Berkeley e ka apeluar, pasi, sipas saj, është i padrejtë. "Ish-bashkëshorti im po ngre një pretendim aspak të bazuar, pasi ai gjatë martesës nuk ka punuar fare e as ka kontribuar në familje", shprehet ajo. Megjithatë, pavarësisht këtyre pretendimeve dhe kundërshtimeve, përfundimi i "duelit bashkëshortor" mbetet për t‘u mësuar në ditët e ardhshme, kur Gjykata e Apelit të japë vendimin.
Po me vinka keq per kete anglezen.Si pretendon ai ndarje te barabarte kur gjate gjithe kohes vetem ka shpenzuar parate e saj bashke me familjen e tij dhe nuk ka kontribuar asnje kacidhe?!
shum mir po ben.pse vec femrat duhet te perfitojn nga divorci
hallall plako
Pritni tash kur të mbushet tema me vajtime, qurravitje, mallkime, "ah mallkuar qoftë si po ia merr pasurinë të ngratës"..
Krijoni Kontakt