Gezuar,Gezuar,Gezuar
Pavaresine e Kosoves!
Gezuar,Gezuar,Gezuar
Pavaresine e Kosoves!
Per Shqiperine Etnike !
Gezuar! Fillimi i mbare gjysma e punes
![]()
When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.
Eshte vertet nje dite e madhe per gjithe Shqiptaret kudo qe jane. Gezuare Pavarsin e Kosoves.Jemi te lumture qe po perjetojm keto caste historike , enderren e shume brezave. gezuare te gjithve.
Jam teper i emocionuar dhe i perlour ne keto momente. Nje nga endrrat e mia dhe te cdo nacionalisti sot, ne kete dite hyjnore, u be realitet! Pas 600 viteve nje pjese e atdheut tone fitoi lirine dhe mevetesine.
Sot u korrigjua historia, sot fituam gjysme e kombit, sot u beme aq te forte sa nuk kemi qene kurre me pare. Sot u realizua amaneti dhe endrra i gjysherve dhe stergjysherve tane.
Gezuar te gjithe shqiptareve kudo ndodhen! Falemnderit Amerike!
Life's too short to remove USB safely.
Beteja e vogel u fitua, tash mbetet beteja e madhe, ta ndertojme Kosoven nje shtet te mirefillte.
URIME
Gezuar Diten e Pavaresise
edhe nje here sot kosova dhe shqiptaret u bene kryefjala e te gjithe mediave boterore
ndjehemi krenare dhe te lumtur,
Ndryshuar për herë të fundit nga hope31 : 17-02-2008 më 13:54
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
GEZUAR PAVARSIN KOSOVE PER HIR TE DESHMORVE QE DHAN JETEN PER TY
Ndryshuar për herë të fundit nga Tipiku : 17-02-2008 më 13:57
Stjerner er dom som lyser i Mørke
Si fillim kam vene kte foto ne desktop, pastaj kam gjith diten qe degjoj vetem kenge shqiptare sidomos kengen e Etno Engjujve - ALBANIA
edhe Jovo.
http://it.youtube.com/watch?v=gozQ4Q5jYdw
http://it.youtube.com/watch?v=bhj9VCq9VsM
Te ballkoni i shtepise time kam ven flamurin shqiptar, edhe sot me shume se kurre e ndjej veten krenar se jam Shqiptar.
URIME PAVARSINE E KOSOVES TE GJITH SHQIPTAREVE KUDO QE NDODHEN.
PROUD 2 B ALBANIAN
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
GËZUAR LIRINË DHE PAVARSINË KOSOVA.SË SHPEJTI PRESIM DEKLARIMIN E SHQIPËRIS ETNIKE.
Ta gezoni pavarsine
Per simbolin e shtetit kush e kishte derdhur talentin ???
Krijoni Kontakt