Kjo eshte per DI_ANA dhe Ekonomisti.....
Ju puth fort miqesisht.
Kjo eshte per DI_ANA dhe Ekonomisti.....
Ju puth fort miqesisht.
Po ti sikur ike moj DeAda, pse u ktheve.
e di qe nuk u ktheve per mua, pou largove per aq pak kohe, shume zhurme per asgje, dhe e pate thjesht per te bere pak publicitet, dhe arsyeja nese nuk e ka kuptuar njeri dihet se kush eshte, te kapesh me Baptist,
dyshoj se mbrapa gjthe kesaj qendron nje person qe i ka qef intrigat, shpresoj qe ti te mos jesh nje vegel e saj.
p.s. Dhe mos e mundo veten duke vendosur smiley si "" apo "
", ji vetvetja, jo aq fallco.
Ndryshuar për herë të fundit nga xfiles : 09-02-2008 më 14:21
xfiles nqs kujton ti se ngela te bej publicitet ne nje forum, gabohesh rende dhe nuk kisha per t'u kthyer derisa lexova ca kishte shkruar ai. Me vjen shume keq qe ne nje forum, ju arrini te lendoni femrat pa gje te keq fare dhe jo per gje po do iki kur te dua une dhe sepse doja une dhe jo se me beri dikush nga ju me pallavrat tuaja te iki. Nuk e di pse te intereson shume ty njehere ca bej une, apo harrova te prekem shokun.
Kalofsh mire
per veten time si gjithmone se po e degjoj tani .
http://<iframe class="restrain" titl...="0"></iframe>
Ndryshuar për herë të fundit nga alnosa : 09-02-2008 më 14:44
Postimet e tua dhe menyra si shkruan jane reminishente te nje anetareje tjeter,
kercenime te maskuara ne nenkuptime.
Po femrat e forumit pse i ngaterron ti njehere , ti je 1 femer forumi, nuk je "femrat" e forumit.
He me thuaj te drejten, a eshte nje person tjeter qe te meson se si te sillesh keshtu?
Pastaj ku te ofendoi ty Baptist, ai dha nje mendim mbi ty.
Dhe ne fund nje mesazh per nje person qe e di vete se kush eshte, tani po e tregon fytyren tende te vertete, isha me fat qe e kuptova ne kohe pa lejuar veten te behem vegel ne duart e tua prej manipulatori. Thanks, dhe te lutem mos me kerceno siç e ke zakon.
Faleminderit mikja ime e shtrenjte, me kish marre malli per ty, mire se erdhe,
dhe mos harro te modifikosh mesazhin qe ke "Gone!!!!!!" dhe vendndodhjen "Larguar qe ketu...".
Me vjen keq qe po sillem keshtu me ty, po zbraz inatin tim me nje person tek ti , po asgje personale me kupto.
Une po ju pershendes thjesht me shkrim pa kenge
te gjitheve juve me siper
Edi...
Takohemi në Ditën e Gjykimit
Krijoni Kontakt