Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 37
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-05-2007
    Postime
    290
    Citim Postuar më parë nga zulullandi Lexo Postimin
    Sapo kalon qafen e llogarase ne cel. te vjen nje mesazh ne gjuhen greke ku te uron mireseardhjen ne greqi.
    Te jete gafe edhe kjo?
    Nga c'numer vjen mesazhi?
    NENTORI I PARE: 28/11/1443
    NENTORI I DYTE: 28/11/1912
    NENTORI I TRETE: 28/11/2012???

Per ate pune mesazhi vjen edhe pa kaluar qafen e thanes!

Ide.Mbase himaren janullatosi ja ka vene ne varesi kishes ortodokse greke,dhe si rrjedhoje e shenojne te vecuar ne harte...mqs atje jane bere greke te gjithe keto kohet e fundit.

i/e regjistruar Maska e flag
    Anëtarësuar
    24-04-2005
    Postime
    348
    Citim Postuar më parë nga DoLpHiN Lexo Postimin
    Mos e gjyko aq thjeshte. Ndoshta i eshte vene vize sepse eshte nje qytet brenda nje qyteti tjeter... ndoshta kane dashur ta vecojne pasi popullsia aty eshte 99,9% ortodokse per te mos thene 100%.
    Megjithate nese pretendimet e tua jane te bazuara diku , kjo veper do te ishte me e shemtuara e mundshme.
    Nese thjesht je nisur nga vija e bardhe ne harte nuk mund te gjykosh dot.
    Nese ke lexuar dicka apo degjuar dicka per harten ne fjale dhe vijen e bardhe te lutem na informo dhe ne te tjereve
    Kalofsh mire!

Si e gjykoni ju faktin qe ne faqen e kishes ortodokse te Shqiperise te jete flamuri grek e jo Shqiptare? Ja shikoje vet ne kete link

Ndoshta arsyetimi i tyre do te jete se eshte fjala per gjuhen Greke dhe Amerikane(shih flamurin Amerikan) por kjo nuk arsyetohet sepse ortodoks ka edhe Serb, Rus, Polak e gjithandej botes, a duhet te vendosim te gjitha gjuhet(nese eshte fjala per gjuhet me keta flamuj)?

Une ende nuk mund te kuptoj pse gjithe kete te drejt ka ky klerik qe te vendos si do vet ne Shqiperi. Cfar qeverie eshte ajo qe te lejoj nje te huaj te vendos per kishen ortodokse te Shqiperise dhe te jete ne krye te saj. Kjo eshte nje pyetje qe ende nuk mund te gjej pergjigje.

Me respekt
    Flag

Djali i fisit ASRA Maska e ardi_truss
    Anëtarësuar
    15-06-2005
    Vendndodhja
    te rrapi ne Mashkullore
    Postime
    133
    Citim Postuar më parë nga flag Lexo Postimin
    Si e gjykoni ju faktin qe ne faqen e kishes ortodokse te Shqiperise te jete flamuri grek e jo Shqiptare? Ja shikoje vet ne kete link

Ndoshta arsyetimi i tyre do te jete se eshte fjala per gjuhen Greke dhe Amerikane(shih flamurin Amerikan) por kjo nuk arsyetohet sepse ortodoks ka edhe Serb, Rus, Polak e gjithandej botes, a duhet te vendosim te gjitha gjuhet(nese eshte fjala per gjuhet me keta flamuj)?

Une ende nuk mund te kuptoj pse gjithe kete te drejt ka ky klerik qe te vendos si do vet ne Shqiperi. Cfar qeverie eshte ajo qe te lejoj nje te huaj te vendos per kishen ortodokse te Shqiperise dhe te jete ne krye te saj. Kjo eshte nje pyetje qe ende nuk mund te gjej pergjigje.

Me respekt
    Flag
    Sa per kete e ke gabim...flamuret jane vetem per te zgjedhur ne cfare gjuhe tjeter e do pervec shqipes..prsh po shtype flamurin amerikan do te te nxjere faqen ne anglisht dhe lart flamurin shqiptar dhe grek..
    Qente le te lehin, karavani shkon perpara..!

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Citim Postuar më parë nga zulullandi Lexo Postimin
    Sapo kalon qafen e llogarase ne cel. te vjen nje mesazh ne gjuhen greke ku te uron mireseardhjen ne greqi.
    Te jete gafe edhe kjo?
    Po cfare lidhje ka kisha, feja , apo shqiptaret ne jug me faktin se futen valet e kompanive celulare greke sa kalon qafen e llogarase? Per ate ka faj shteti jone dhe askush tjeter. Ne qafe te llogarase kap me mire Cosmote , Telestet apo Vodafone GR sesa Vodafone AL apo Amc. Mos fol kodra mbas bregut tani se kjo ka te beje thjesht me rrezen e valeve dhe me asnjegje tjeter ( ka te beje edhe me paaftesine e shtetit shqiptar ne vite ).Si puna e telefonave ke edhe TV per ate pune. Ka zona qe kap 10 kanale grek dhe asnje shqiptar , as TVSH-ne.
    Ndryshuar për herë të fundit nga DoLpHiN : 18-01-2008 më 02:33
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Citim Postuar më parë nga qorrbiba Lexo Postimin
    Po te shikoni harten sipas kishes ortodokse shqiptare, do vini re qe Himara eshte e pavarur, pasi eshte e rrethuar me nje vize te bardhe.

http://www.orthodoxalbania.org/Shqip...cal_Office.htm

Ne fakt Himara nuk eshte rreth i pavarur, po i takon rrethit te Vlores.

Ju lutem diskutoni.
    po te ishte e pavarur.... atehere do ishte me ngjyre te zeze lol....
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

i/e regjistruar Maska e flag
    Anëtarësuar
    24-04-2005
    Postime
    348
    Citim Postuar më parë nga ardi_truss Lexo Postimin
    Sa per kete e ke gabim...flamuret jane vetem per te zgjedhur ne cfare gjuhe tjeter e do pervec shqipes..prsh po shtype flamurin amerikan do te te nxjere faqen ne anglisht dhe lart flamurin shqiptar dhe grek..
    O i nderuar, ju e lexuat cfare shkruajta une apo vetem nje fjale e more dhe ja pergjigja. Lexo mire ku them shume qart:

Siq po e sheh une e ceka se ky do te jete arsyetimi i tyre por ne realitet nuk mund te jete sepse ortodoks ka gjithekund ne bote prandaj nese eshte vendosur gjuha greke atehere eshte dashur te vendoset edhe gjuhe tjere apo flamuj tjere. Sipas kesaj logjike duhet krejt flamujt ku ka ortodoks dhe gjuhen e tyre te vendoset. Ndersa sipas logjikes se shendosh, asnje flamur i huaj nuk ka te drejt te vendoset ne webfaqen kryesore te nje faqe zyrtare te nje institucioni te atij shteti.

Greket kete logjike te shendosh e perdorin mirepo vetem per webfaqen e tyre zyrtare, nese e shikon , do te bindesh se ata nuk kan asnje flamur te huaj. Webfaqja e tyre eshte ne Anglisht dhe Greqisht mirepo nuk ka flamur amerikan e aq me pak SHqiptar.

Ketu shtrohet pyetja, nese ky flamur grek eshte per grekofolesit atehere pse nuk eshte ne faqen greke flamuri Shqiptar apo gjuha Shqipe. A ka nevoj te shkruaj me qart ketu?

Prandaj thash se edhe pse kinse eshte per gjuhen greke ai flamur, ne realitet ketu qendron krejt dicka tjeter mbrapa ketij flamuri. Ky flamur duhet te largohet sa me pare se nuk eshte per gjuhen greke por per autoritetin e kesaj kishe apo pronesine. Nese nuk gaboj autoriteti eshte Shqiperia e jo Greqia, eshte prone e Shqiperise e jo e Greqis.

Shiko pertej gardhit dhe prapavijen e ketij flamuri e jo vetem keshtu ka then kleriku grek dhe duhet te jete ashtu.

Me nderime
    Flag

Perjashtuar Maska e riu
    Anëtarësuar
    05-12-2005
    Postime
    421
    une protestoj qe kjo teme nuk qenka shuar akoma nga zedhenesi wannabe i KOASHit ne Filadelfia matane oqeanit

te gjithe ne Spaç

Citim Postuar më parë nga qorrbiba Lexo Postimin
    Po te shikoni harten sipas kishes ortodokse shqiptare, do vini re qe Himara eshte e pavarur, pasi eshte e rrethuar me nje vize te bardhe.

http://www.orthodoxalbania.org/Shqip...cal_Office.htm

Ne fakt Himara nuk eshte rreth i pavarur, po i takon rrethit te Vlores.

Ju lutem diskutoni.

turp. si ka mundsi lejohen kto gjera? Ndajn Himaren kta nga Shqiperia. Nuk mjafto propaganda grekut po dalin dhe kta qe te thone greket ja dhe shqiptaret nuuk e konsiderojne pjee te veten.

Une e dergova nje email dhe i pyeta se cfare kuptimi ka ajo vije e bardhe rreth Himares.

po pres per pergjigje

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Video e ushtarëve grekë në Internet indinjon shqiptarët
    Nga Ingenuous në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  3. Mesjeta e hershme shqiptare
    Nga DYDRINAS në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-11-2006, 15:10
  4. Historia E Shqiptareve, Nga Iliret E Lashte, Ne Eren E Islamit
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-06-2005, 13:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •