Per ate pune mesazhi vjen edhe pa kaluar qafen e thanes!
Ide.Mbase himaren janullatosi ja ka vene ne varesi kishes ortodokse greke,dhe si rrjedhoje e shenojne te vecuar ne harte...mqs atje jane bere greke te gjithe keto kohet e fundit.
Si e gjykoni ju faktin qe ne faqen e kishes ortodokse te Shqiperise te jete flamuri grek e jo Shqiptare? Ja shikoje vet ne kete link
Ndoshta arsyetimi i tyre do te jete se eshte fjala per gjuhen Greke dhe Amerikane(shih flamurin Amerikan) por kjo nuk arsyetohet sepse ortodoks ka edhe Serb, Rus, Polak e gjithandej botes, a duhet te vendosim te gjitha gjuhet(nese eshte fjala per gjuhet me keta flamuj)?
Une ende nuk mund te kuptoj pse gjithe kete te drejt ka ky klerik qe te vendos si do vet ne Shqiperi. Cfar qeverie eshte ajo qe te lejoj nje te huaj te vendos per kishen ortodokse te Shqiperise dhe te jete ne krye te saj. Kjo eshte nje pyetje qe ende nuk mund te gjej pergjigje.
Me respekt
Flag
Po cfare lidhje ka kisha, feja , apo shqiptaret ne jug me faktin se futen valet e kompanive celulare greke sa kalon qafen e llogarase? Per ate ka faj shteti jone dhe askush tjeter. Ne qafe te llogarase kap me mire Cosmote , Telestet apo Vodafone GR sesa Vodafone AL apo Amc. Mos fol kodra mbas bregut tani se kjo ka te beje thjesht me rrezen e valeve dhe me asnjegje tjeter ( ka te beje edhe me paaftesine e shtetit shqiptar ne vite ).Si puna e telefonave ke edhe TV per ate pune. Ka zona qe kap 10 kanale grek dhe asnje shqiptar , as TVSH-ne.
Ndryshuar për herë të fundit nga DoLpHiN : 18-01-2008 më 02:33
`That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...
O i nderuar, ju e lexuat cfare shkruajta une apo vetem nje fjale e more dhe ja pergjigja. Lexo mire ku them shume qart:
Ndoshta arsyetimi i tyre do te jete se eshte fjala per gjuhen Greke dhe Amerikane(shih flamurin Amerikan) por kjo nuk arsyetohet sepse ortodoks ka edhe Serb, Rus, Polak e gjithandej botes, a duhet te vendosim te gjitha gjuhet(nese eshte fjala per gjuhet me keta flamuj)?
Siq po e sheh une e ceka se ky do te jete arsyetimi i tyre por ne realitet nuk mund te jete sepse ortodoks ka gjithekund ne bote prandaj nese eshte vendosur gjuha greke atehere eshte dashur te vendoset edhe gjuhe tjere apo flamuj tjere. Sipas kesaj logjike duhet krejt flamujt ku ka ortodoks dhe gjuhen e tyre te vendoset. Ndersa sipas logjikes se shendosh, asnje flamur i huaj nuk ka te drejt te vendoset ne webfaqen kryesore te nje faqe zyrtare te nje institucioni te atij shteti.
Greket kete logjike te shendosh e perdorin mirepo vetem per webfaqen e tyre zyrtare, nese e shikon , do te bindesh se ata nuk kan asnje flamur te huaj. Webfaqja e tyre eshte ne Anglisht dhe Greqisht mirepo nuk ka flamur amerikan e aq me pak SHqiptar.
Ketu shtrohet pyetja, nese ky flamur grek eshte per grekofolesit atehere pse nuk eshte ne faqen greke flamuri Shqiptar apo gjuha Shqipe. A ka nevoj te shkruaj me qart ketu?
Prandaj thash se edhe pse kinse eshte per gjuhen greke ai flamur, ne realitet ketu qendron krejt dicka tjeter mbrapa ketij flamuri. Ky flamur duhet te largohet sa me pare se nuk eshte per gjuhen greke por per autoritetin e kesaj kishe apo pronesine. Nese nuk gaboj autoriteti eshte Shqiperia e jo Greqia, eshte prone e Shqiperise e jo e Greqis.
Shiko pertej gardhit dhe prapavijen e ketij flamuri e jo vetem keshtu ka then kleriku grek dhe duhet te jete ashtu.
Me nderime
Flag
une protestoj qe kjo teme nuk qenka shuar akoma nga zedhenesi wannabe i KOASHit ne Filadelfia matane oqeanit
te gjithe ne Spaç
Une e dergova nje email dhe i pyeta se cfare kuptimi ka ajo vije e bardhe rreth Himares.
po pres per pergjigje
Krijoni Kontakt