Te fundos te gjalle po nuk e perballove dot
Te fundos te gjalle po nuk e perballove dot
Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni
Normale qe vret!
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Duhet ta provosh qe te japesh koment .......
largesia per dashurine eshte si era per zjarrin!!! shuan flaken e vogel edhe ate te madhen e flakeron me shume !!! ia kalofshi sa me mire !!!
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Postuar mė parė nga Renegata
eshte shume e vertete!
ju garantoj une!!! sa me afer me njeri tjetrin..
Postuar mė parė nga kacaku basket
largesia nuk ka pse vret dashurine e vertete sepse tani ka mjete komunikimi sa te
duash![]()
Akoma gajdes i bini ju???!!!!!!!!!
Ja efekti i largesise:
Kur ndarja kishte nisur ne ishim bashke akoma[/SIZE][/B]....(ne cel.chat a ku di une)....Kuptoheni pra!
Kot s'ka thene i pari: Kur te shoh me sy me merr malli per ty.![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 15-01-2008 mė 16:55
Lumturia eshte e para e te mirave qe duhet fituar,emri i mire eshte ne rradhe te dyte.
E DI QE KJO ESHTE TEPER TEPER E VERTETPostuar mė parė nga Renegata
POR NE SDUAM TA PRANOJM
E SHRUAJM KETU PERALLA ME MBRET
ME RESPEKT BEBUSHJA
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 15-01-2008 mė 16:56
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Eshe shum e vertete qe largesia vret dashurin...dmth kur 2 te dashuruar jan larg ska me dashuri aty edhe pse ndoshta ne sduam ta pranojm...![]()
Mos jeto pa buzėqeshur...sepse dikush nė kėtė botė jeton nga buzėqeshja jote ...!
Shume nga ne krijojne ca ide ne koke per gjera te ndryshme qe kane te bejne me dashurine dhe nje prej tyre eshte largesia. Gjithmone kam qene i mendimet qe ate qe doja ta kisha afer sepse nuk do te ndihesha njesoj por te qe larg prej meje. Gjithmone mendoja se thenia "Larg syve, larg zemres" ishte me se e vertet. Duhej te njihja dike qe ta ndryshoja kete mendim dhe ishte ajo qe me beri te kuptoj se nqs vertet do dike, nqs vertet ndjen dike dhe ke aq shume per te, e konsideron njeriun me te rendesishem ne bote per ty, nje njeri per te cilin mendon cdo sekond dhe nuk mund ta heqesh dot nga mendja, e kupton qe ato mijera kilometra nuk mund ta demtojne dot ate dashuri. Nga kjo qe po me ndodh mua mund t'u them me siguri qe largesia thjesht ka bere qe une ta dua me teper ate person dhe qe ajo te me mungoje akoma me teper dhe nuk mund ta mendoj kurre dot nje jete pa te.
Jufka ime ...
Krijoni Kontakt