Close
Faqja 10 prej 10 FillimFillim ... 8910
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 94 prej 94
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-10-2007
    Postime
    99
    Citim Postuar mė parė nga DeAdA Lexo Postimin
    Jam shume dakort me ty. Kur dy njerez qe duhen jane larg nga njeri-tjetri arrijne qe te bejne gjera te cmendura per njeri-tjetrin dhe kjo ne kuptimin e mire te fjales. Sakrifikojne me teper dhe kur vjen momenti qe te jene ne krahet e njeri-tjetrit pergjithmone do shkojne shume here me mire sepse nqs ata arriten te ruajne ate lidhje kur ishin me mijera milje larg, cdo gje per ta do jete nje gje shume minimale.

Thone qe dashuria po nuk u ushqye nuk zgjat. A e keni provuar ndonjehere cdo te thote te ushqesh nje dashuri kur je larg njeriut qe do???? Eshte shume shume e lehte ta besh dicka te tille kur e ke para syve cdo dite dhe eshte nje fatkeqesi qe shumica e njerezve nuk ja dine rendesine se cdo te thote ta kesh ate njeri ne krahet e tu sa here te duash. Provojeni njehere cdo te thote te rrish zgjuar deri ne oret e para te mengjesit qe te marresh ate ne tel sepse do qe gjeja e fundit qe ben para se te shkosh ne gjume eshte te degjosh zerin e tij/saj dhe gjeja e pare qe ben per ate eshte ta zgjosh nga gjumi duke i thene: "Miremengjes zemra ime. Te kam gjithcka ne kete bote dhe te adhuroj. Kalofsh nje dite sa me te bukur shpirt! Te kam shume xhan dhe te puth fort!"
    kur je larg shifet dashuria.dhe dashurohesh shume.e kam provuar une dhe eshte gjeja me e tmerrshme qe kam kaluar nje ankth nje tmerr qe kur mora rrugen e kurbetit i premtova qe pose mora d kthehesha dhe do beja cdo gje per te qene me te.dhe e bera me ne fund u ktheva pas 6 muajve larg dhe bile ja bera surprize.ishte nje tmerr duhen rromane per ti shkruar nuk mjaftojne.por un kam folur te pakten 4 here ne dite vetem ne tel,ne darke 2 ore ne internet perseri dhe sms gjithe diten ku je?cpo ben ?si po ja kalon ?si ke nje?apo lodhesh ne pune etj,.dmth si kam shkeputur kontaktet as edhe 10 min nqs do ta mbash dashurine gjalle keshtu duhet.mendimi im

DeJaMe AmAr...! Maska e La rondine
    Anėtarėsuar
    10-02-2003
    Vendndodhja
    Chihuahua
    Postime
    73
    Nese ndjenjat jane te sinqerta nuk gjen aplikim shprehja"larg syrit larg zemres".

Sa km je larg ti kacak,450?ngushellohesh nese te them qe une jam 3000 km larg dashurise time?
    Nese vret dashuria,vret qe cke me te.kam 6 vjet qe e duroj kete lloj dhimbje dhe me duhet ta duroj dhe per 2 vite te tjera.Truri me iken kur e coj neper mend por eshte e vetmja zgjidhje qe me jepet si alternative.

Sa per ate qe tha dikush qe te pret vetem nese ka interes,do doja te shtoja qe kjo gje do te ishte e vertete vetem per ndjenja materialiste dhe jo pe dashurine e vertete.Dhe po te duash ta konkretizoj:ska asnje interes ai te me prese mua nderkohe qe une jam studente dhe ai eshte i stabilizuar me pune.Interesi i vetem ne rastin tone eshte dashuria e sinqerte qe ndjejme per njeri-tjetrin!
    [size=0.6]DaCa O NoApTe As Fi PlEcAt
    DiMiNeAtA Ai StIi Ce-Ai Ce-Ai ViSa
    Si AdORmI aSa LaNgA InImA mEa!

Lasa LuMeA Sa ZiCa Ce VrEa
    N-o MaI cReDe AsCuLtA-Ti InImA
    StiI pReA bIne,NuMaI tIe Ti-As Da
    JuMaTaTe DiN pErNa MeA![/size]

Perjashtuar Maska e R3nato
    Anėtarėsuar
    27-08-2003
    Vendndodhja
    TiRoNe
    Postime
    344
    varet cdo gje ne eshte ne gjendje te presi partnerja ose partneri!!!

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Dashuria eshte ndjenje sublime dhe nuk mund te vritet leht, por largesia mund ta lendoj apo ta dobesoj kete dashuri sepse; Larg syvem larg zemres: thoshte populli, edhepse ne kohen tone, kur jane mundesite e komunikimit aq te medha, kjo largesi sikur nuk perjetohet aq rend dhe sikur lidhja (po deshen partneret) do mbahet e ngrohte perkunder largesise.
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

Faqja 10 prej 10 FillimFillim ... 8910

Tema tė Ngjashme

1. Fillon dhėnia e tapive pėr proēesin e legalizimeve
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 22-02-2013, 12:31
  2. Mund ta shprehni dashurinė nė njė letėr?
    Nga Crazy_Girl nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 13-05-2008, 19:12
  3. Pėshpėrimė...
    Nga whisper nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 624
    Postimi i Fundit: 11-09-2006, 06:01
  4. Largesia ndermjet dy presonave..
    Nga Nice_Boy nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 16-10-2004, 16:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •