Close
Faqja 11 prej 19 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 188
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA Lexo Postimin
    Shume bukur ka fol.....lere mos e pyet...ju ngatarroni politikanet dhe politiken e tyre me popullin!Per te gjykuar ta paret jeni,populli beson dhe genjehet si ne shume shtete,po nuk do te thote qe meriton ndershkim,per ate qe voton me te drejten e besimit!
    Si meritoka populli te vuaj jeni ne vete?!
    Diana dihet qe populli zgjedh nje president, dhe nese ky president vepron keq, dihet qe ai popull do ta vuaj, si rrjedhoje i bie qe po ai popull ta deboje…, ēka ketu per tu skandalizuar???
    Si rezultat i votimeve shume personazhe kane ardhur ne krye te pushtetit, mendo pak, edhe ne Shqiperi 1944-90…, he pra kush vuajti? Po pse atehere te vriteshin gjermanet, kur fajtor na ishte vetem hitleri?! Puna eshte se sot politik qe po ndjekin shtetet me te fuqishme ne evrope, eshte shkaktare e gjendjes se keqe ( kryesisht ekonomike ) qe eshte krijuar.
    Gjithmone ( ky eshte fakt ) nuk mundet asnje te nderhyje ne ēeshtjet e brendeshme te nje vendi, por veprohet me bllokada, qe permban brenda bojkotimin e mallrave si eksport-import, pra e vetmja menyre per te rrezuar ose ndryshuar nje politike jo te mire, eshte demtimi i ekonomise…
    Pra kujt i drejtohet kjo bllokade?, prgj – popullit…, pasi eshte ne menyre indirekte fajtor, gjithashtu ne menyre direkte ai faktor qe mund dhe duhet te ndryshoje gjendjen, ne kete rast politiken…!
    Mendo pse eshte ngritur ne qiell ēmimi i naftes, pse dollari ka “ renie “, pse Europa mbahet peng nga ana e furnizimit me lende te pare dhe sidomos GAZ…, kujton ti se ketu nuk luan politika?

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Diana dihet qe populli zgjedh nje president, dhe nese ky president vepron keq, dihet qe ai popull do ta vuaj, si rrjedhoje i bie qe po ai popull ta deboje…, ēka ketu per tu skandalizuar???
    Si rezultat i votimeve shume personazhe kane ardhur ne krye te pushtetit, mendo pak, edhe ne Shqiperi 1944-90…, he pra kush vuajti? Po pse atehere te vriteshin gjermanet, kur fajtor na ishte vetem hitleri?! Puna eshte se sot politik qe po ndjekin shtetet me te fuqishme ne evrope, eshte shkaktare e gjendjes se keqe ( kryesisht ekonomike ) qe eshte krijuar.
    Gjithmone ( ky eshte fakt ) nuk mundet asnje te nderhyje ne ēeshtjet e brendeshme te nje vendi, por veprohet me bllokada, qe permban brenda bojkotimin e mallrave si eksport-import, pra e vetmja menyre per te rrezuar ose ndryshuar nje politike jo te mire, eshte demtimi i ekonomise…
    Pra kujt i drejtohet kjo bllokade?, prgj – popullit…, pasi eshte ne menyre indirekte fajtor, gjithashtu ne menyre direkte ai faktor qe mund dhe duhet te ndryshoje gjendjen, ne kete rast politiken…!
    Mendo pse eshte ngritur ne qiell ēmimi i naftes, pse dollari ka “ renie “, pse Europa mbahet peng nga ana e furnizimit me lende te pare dhe sidomos GAZ…, kujton ti se ketu nuk luan politika?

Ti ke shume te drejte ketu dhe une them qe jeta e Sarkozy ne politiken dhe kreun e shtetit Francez nuk e ka te gjate!
    Une jam per paqen dhe i jap te drejte dhe Chirac dhe Miterrand per moperzierjen ose mosperkrahjen e luftes qe Amerika ben neper popuj.
    Nuk ka te beje fytyra e dyte ketu fare,por per mua kane qene politikane te vertete.
    Populli e votoj dhe ai do e deboj...sigurisht!
    Dasem le te beje ai dhe le te na trashegohet ēifti,po une mbeshtes drejtesine,anti_terrorizmin dhe nuk kam ndonje "ndjenje" per Bushin!
    Ose me mire,kam antipati.....

Ps...xfiles...personalisht nuk vuaj nga Sarkozy,do ti kerkoj te me ftoj ne dasem!
    Ishalla do kem nderin....ose ishalla nuk i behet ndonje "atentat" nga keta simpatizantet e Bushit!
    "Carpe Diem"

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    E di qe ē'do popull meriton qeverine qe ka, dhe ē'mendim kam une per popullin francez(jo per shqiptaret me nenshtetesi franceze ) e thashe me siper.

Por te flas per vendin ku jam, ketu ne itali dhe keta nuk jane me mire se franca, se ne menyre direkte apo indirekte, ca nga fakti qe ne gjakun e tyre rrjedh gjak i perzjere, i mbeshtesin celulat terroriste thjesht duke futur lloj lloj arabi ketu.
    Dhe me justifikimin e te drejtes per te praktikuar fene lulezon dhe terrorizmi.

Rroft amerika , rroft bushi, dhe poshte shtetet qe jane kunder.
    Edhe kjo ishte goxha e bukur. Cte ben te mendosh qe te gjithe arabet ( megjithese jane marokene ata te Italise dhe jo arabe) jane terroriste?
    Populli vertet e meriton qeverine qe ka... Por mos harro se francezet kane merituar shume lidera te tjere qe nuk i kane zhgenjyer , pavaresisht se ky i fundit ua bleu mendjen ne fushate dhe po i zhgenjen.
    Shprehja "Populli meriton qeverine qe ka" vlen vetem per ato shtete qe kane deshtuar te bejne zgjedhjen e duhur ne shume votime apo ne te gjitha votimet per mendimin tim.
    Rrofte Bushi? Po le te rroje i shkreti... kjo toke mban lloj lloj mbeturinash , perse mos ta mbaje dhe Bushin?
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

Me fal por sme ke kuptuar fare. Tamam njerez si ti qe valevisin ate flamur ylberjan, ata qe jane kunder Bushit dhe politikes se tij, ata qe djegin flamujt e Amerikes dhe shpresojne ne mendje te tyre qe situatat ne vend ndryshohen me ane te atentateve…, tamam ata jane edhe fatkeqesia qe Europa vuan…, tendencat jane ne ndryshim e siper, prit edhe ca…
    Te jesh kunder terrorizmit, e ne te njejten kohe antiamerikane, eshte nje ēik kontradiktore si pohim.
    Une me pare desha te them qe: te djathtet jo vetem ne France, por ne te gjithe Europen u zhgenjyen pas ardhjes se Sarkozy…, sidomos me menyren se si po e luan kete politike.
    Por mendimi im personal eshte; qe skish si ta luante ndryshe…, pasi ai vend eshte peng i politikes se tij qe ka luajtur keto dhjetevjeēaret e fundit. Nuk mund te jesh mik i demokracise dhe ne te njejten kohe mik ose partner me jevgjit…

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Sarkozy e boni mire,carla bruni nuk o keq.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    Dy dite para Krishtlindjes, Karla dha nje interviste te shkurter, me pyetje pergjigje te “rrufeshme”.
    Ne emisjonin hienat…, pyetjet kishin te benin me “larmine” e marredhenive seksuale te Karles…
    Pyetjet edhe pse delicate, Karla nuk u beri bisht, por iu pergjigj pothuaj te terave.
    Pyetjet ishin; a ke qene me ndonje te panjohur? – po, a ke bere dashuri thjesht per te vrare kohen?-po, a ke qene me ndonje burre te moshuar? – po, a ke qene ndonjehere me nje mashkull me te vogel ne moshe? – po, a ke qene ndonjehere me nje grua? – po, a ke qene ndonjehere per para? – Jo…, kesaj te fundit, perpara se te pergjigjej u mendua pakez dhe duke qeshur mohoi…….
    Kot nuk i thone, paē fatin e K….s!
    jam shumė darkord me kėto qė thoni. Ti vėnė vėth nė vesh ēupat e forumit e tė nxjerrin mėsimet e duhura. Kur goxha Karle ju desh tė merrte kilometra tė tėrė (siē thotė domethėnė) merre me mend ju cduhet tė bėni.. ndaj ajt.. kundėrsulm, e paēi fatin e Karlės lol
    te pastrojmė temėn se mos na shikon Nikolla e na zėmėrohet
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Me fal por sme ke kuptuar fare. Tamam njerez si ti qe valevisin ate flamur ylberjan, ata qe jane kunder Bushit dhe politikes se tij, ata qe djegin flamujt e Amerikes dhe shpresojne ne mendje te tyre qe situatat ne vend ndryshohen me ane te atentateve…, tamam ata jane edhe fatkeqesia qe Europa vuan…, tendencat jane ne ndryshim e siper, prit edhe ca…
    Te jesh kunder terrorizmit, e ne te njejten kohe antiamerikane, eshte nje ēik kontradiktore si pohim.
    Une me pare desha te them qe: te djathtet jo vetem ne France, por ne te gjithe Europen u zhgenjyen pas ardhjes se Sarkozy…, sidomos me menyren se si po e luan kete politike.
    Por mendimi im personal eshte; qe skish si ta luante ndryshe…, pasi ai vend eshte peng i politikes se tij qe ka luajtur keto dhjetevjeēaret e fundit. Nuk mund te jesh mik i demokracise dhe ne te njejten kohe mik ose partner me jevgjit…
    Epo kjo eshte demokracia...te jesh ne gjendje te djegesh cfare do lloj flamuri,i kujtdo shteti qofte...
    Une te kam kuptuar dhe shume mire biles,po ti jo!
    Une jam per luften kunder terrorizmit dhe kunder politikes se Bushit pasi ai vete per mua eshte anti_amerikan.
    A nuk ishte Amerika ajo qe u mundua te pushtoj dhe te sundoje boten,a nuk eshte Bushi ai i perkrahuri i borgjezise amerikane,e cila fiton thesare me lufterat qe ben ne emer te "terrorizmit'"!
    A nuk ishte Amerika ajo qe vrau me mijera njerez ne Vietnam po me fund humbi,a nuk ishte ajo qe i hodhi raketat aty dhe ne Irak?!
    A nuk eshte Amerika ajo qe lufton per te qene sunduese e naftes dhe superfuqi ne gjithe boten?!
    Amerika lufton per te pasur fuqi dhe pasuri,pastaj se ato behen ne emer te terrorizmit eshte pune tjeter...
    Ku eshte ky Ben Ladeni per te cilin na flitet kaq shume?A ekziston ne te vertete apo eshte krijim i imagjinates se politikes amerikane?!
    A mos valle eshte ajo qe i krijon vete keto banda terroristesh?!Me sa gjak popujsh eshte pasuruar ky shtet kaq i fuqishem!
    Pastaj mos harro qe ne Amerike jane vetem dy parti qe paraqiten,PD dhe PR,kurse ne France ka shume me teper (PS,PD,PC,FN..) dhe sigurisht qe ne fund kur ngelen vetem dy,Le Pen ja la votat Sarkozyt dhe plus te tjerat qe u shiten,pasi se mendoj qe do fitonte jo!Kurse e djathta ne Amerike kishte me shume shance per te fituar...me kupton besoj!
    Tonny Blair i dha doren ne luften me Irakun dhe pasi humbi me mijera ushtare dha doreheqjen.
    Jacques Chirac dhe Shrajder mbajten qendrimin e duhur per luften me Irakun,pasi behej fjale per gjak populli dhe jo vetem per terrorizem dhe per mua keta politikane te nderuar kane gjak fisniku.
    Pastaj po te fillonim te flisnim per jevgj e te bardhe do ishte nje kapitull ku shume njerez qe flasin ketu do ti quaja "fashiste"!
    Jane ata "jevgj" qe kane lare dhembet qe kur kane lindur,ne nje kohe qe ne si popull sdinim cfare ishte nje furēe!
    Sa per 44_e me tej ,ka qene nje figure qe ka mbrojtur vendin tone nga Amerika
    dhe shume te tjera,sepse e dinte qe ishim te pasigurte dhe mund te pushtoheshim..sado qe te shahet sot,ishte ai qe krijoj bunkeret,tunelet dhe mbylli kufijte.Pikerisht sepse cenoheshim...
    Ato bunkere qe shahen sot,sa mire u perdoren nga ushtaret e Nato_s ne Durres!!
    Mjere populli thuaj dhe jo populli meriton politikanet...
    Pastaj ēu kane bere "zezaket" e "marokenet" juve?!Mos ju duket rraca jone me superiore?!
    Terrorizmi nuk njeh rrace,politika nuk eshte e drejte ne ditet e sotme ne shume vende,por ama qe te jem anti_terroriste dhe kunder Bushit jam...kunder flamurit dhe popullit amerikan kurre!
    Por me vjen keq qe te degjoj rracizem dhe mbrojtje te atyre qe pijne gjakun e popujve te vete njerez te popullit tim!
    Ja do shohim pak me vone,do shohim Bushin duke ju ngritur Kines,sepse po behet e fuqishme...aman mos me krahaso Sarkozy me Bushin se nuk jane njelloj fare!
    Sarkozy eshte thjesht nje vartes i Bushit dhe politikes Amerikane.
    Dhe ky joni i ka ditet,ose jave,mbase dhe muaj,po ama i ka te numuruara!
    Vite sbesoj....
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    ata qe djegin flamujt e Amerikes dhe shpresojne ne mendje te tyre qe situatat ne vend ndryshohen me ane te atentateve…, tamam ata jane edhe fatkeqesia qe Europa vuan…, tendencat jane ne ndryshim e siper, prit edhe ca…
    po fillon te me pelqesh shume ,
    jam shume dakord ne ē'do fjale,
    sidomos tek ajo ku flet per flamurin ylberian, njerez te degjeneruar qe rrine gjithe diten duke tymosur droge, kane haluēinacionet e "paqes" dhe ide komuniste.

pa keqkuptime, e kam llafin per rinine evropiane qe drogohet dhe shef endrra me sy hapur.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xfiles : 15-01-2008 mė 16:43

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    po fillon te me pelqesh shume ,
    jam shume dakord ne ē'do fjale,
    sidomos tek ajo ku flet per flamurin ylberian, njerez te degjeneruar qe rrine gjithe diten duke tymosur droge, kane haluēinacionet e "paqes" dhe ide komuniste.

Une jam nje person me bindjet dhe opinonet e mia politike,une jam nje njeri e cila simpatizon disa ide komuniste...jo te gjitha sigurisht!Une jam per te majten dhe jam per popullin e thjeshte,jam per zhukjen e terrorizmit,paqen,anti-rracizmin.
    Dhe une jam nje person i thjeshte,i drejte,aspak e degjeneruar dhe as nuk perdor droge....

Ps....personi mu drejtua mua dhe shume flm per komplimentat xfiles!
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA Lexo Postimin
    Une jam nje person me bindjet dhe opinonet e mia politike,une jam nje njeri e cila simpatizon disa ide komuniste...jo te gjitha sigurisht!Une jam per te majten dhe jam per popullin e thjeshte,jam per zhukjen e terrorizmit,paqen,anti-rracizmin.
    Dhe une jam nje person i thjeshte,i drejte,aspak e degjeneruar dhe as nuk perdor droge....

Ps....personi mu drejtua mua dhe shume flm per komplimentat xfiles!
    me fal po une nuk tu drejtova ty.
    i ke parasysh ata te rinjte me bluza e kapele me simbolin e marjuanes, duke pire bar, qe kane floket si fitila , qe enderrojne endrren komuniste etj etj.. dhe bejne protesta.
    ti nuk je ashtu.
    Ai personi tu pergjigj ty me te vertete, po nuk te shau,
    ai thjesht foli per francen.
    Une nuk kisha qellim te ofendoja ty, dhe ne fakt me sa shoh nuk te ofendova.

Por gabimi im qe e citova te gjithin.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xfiles : 15-01-2008 mė 16:46

Faqja 11 prej 19 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Fatmir Sejdiu
    Nga YlliRiaN nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 18-05-2010, 18:47
  2. Moisiu: Nuk nėnshkruaj shkarkimin e kryeprokurorit Sollaku
    Nga Antimafia nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 30-09-2007, 18:11
  3. A po realizohet teoria e konspiracionit hebre?
    Nga DEN_Bossi nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 20-11-2006, 12:27
  4. Papa Gjon Pali II, ndėrron jetė
    Nga Brari nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 152
    Postimi i Fundit: 24-05-2005, 07:13

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •