Hem Kumar Bixoz Cazino Bilardo Zara 21 Black jack ...mendoj te rini larg nuk ka me keq se te zhvishesh nga personaliteti karakteri dhe cdo gje te duket sikur te heqin nje lekure ..
Me respekt AuGuSt
Hem Kumar Bixoz Cazino Bilardo Zara 21 Black jack ...mendoj te rini larg nuk ka me keq se te zhvishesh nga personaliteti karakteri dhe cdo gje te duket sikur te heqin nje lekure ..
Me respekt AuGuSt
jo kurre, dhe as nuk do luaj ndonjehere.
lam lesht lam po shyqyr qe kena heq dor
Me pelqen te luaj ndonjehere por vetem midis miqsh dhe jo ne kazino.
Texas hold'em eshte loja ime e preferuar... kerkon fat natyrisht... po mbi te gjitha llogjike te ftohte dhe llogari te shpejta. Eshte loje e mbushur me surpriza.
Natyrisht larg vesit... nuk ka asgje te keqe nqs luan dhe ke edhe mundesine te fitosh dicka.
Loja ime e preferuar eshte (ishte..heeh) Ruleta. Ama ta ēa ******!
Life's too short to remove USB safely.
Une nuk marr persiper te ve bast mbi asgje mbi te cilen nuk kam kontrollin personalisht. Ruleta tamam te ca *****
Po kam lozur kumare te ndryshme; nga zari te 31-shi,pllakatori, black jack-u dhe skedina,e
kaq bolle:P Por
me thene te drejten pa u zhytur dhe ne shume te thella,se kumari eshte 'sport'
per
te pasurit,kurse per shtresat e mesme os te varfera quhet STRES lol
Without deviation from the norm, progress is not possible
Lam Lesht Me Kumar Dhe Spo Na Behet Iher Mbar.
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
une kam luajtur te ndryshme !!! skedina pllaktor poker elektronik etj etj !!! mire qe hoqa dore se sic tha edhe parafolesi ekonomist lam lesht ne kumar dhe nuk na behet njehere mbar!!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Cfar lojrash mund te konsiderohen kumar, te gjitha i kam luajtur, pervec ruletes ruse, Kte se kam provuar.. kam cike frike! (megjithse jam kurioz)
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Krijoni Kontakt