Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 18
    Warranted Maska e Qerim
    Anëtarësuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641

Lojtari më i mirë nga të huajt që ka luajtur në Shqipëri?

Nje i njohuri im rumun me ka thene se Sulejman Demollari ka qene i huaji me i mire qe ka luajtur ne Kampionatin Rumun. Po ne Shqiperi cili ka qene ?
    Une mendoj se ka qene argjentiniani Zakanti qe ka luajtur te sk Tirana para 2 vjetesh.

Ju si mendoni ?

x Maska e Juvi
    Anëtarësuar
    20-07-2005
    Vendndodhja
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    Postime
    354
    te huajt e mire jane disa. Njeri psh eshte Abilio (luan ne Greqi), Fortunat i Beses, Delain i Partizanit, Keita i Dinamos

Ndersa nje i huaj qe ishte me te vertete as quhej Fernandez, argjentinas, por nuk ndenji ne kampionatin shqiptar, te Dinamo, per arsye lekesh, kerkonte shume. Ai sapo ishte rikuperuar nga nje demtim i rende dhe vinte nga Liga e Pare,, nga skuadra e Estudiantesit. Mua me mjaftoi nje here ta shihja, e ka bere Arjan Pishen fertele ne 4m katror vend, i ka ikur tre here resht prej shalesh. Ishte spektakolar, i kishte fotot stive me skuadren e tij, dyluftime me Rikelmen apo edhe me Saviolen kur ky ishte te River Plate. Gjynah qe nuk ndegji, ishete me te vertete i papare.

Pastaj sa per te shqiptarin me te mire jashte ke Kryeziun, Lushten, Boriçin, Pastaj i vjen radha Demollarit
    mos ja u pafsha surratin ordinereve te forumit

i regjistruar gabimisht Maska e FЯODO
    Anëtarësuar
    27-03-2005
    Postime
    652
    Citim Postuar më parë nga Qerim
    Nje i njohuri im rumun me ka thene se Sulejman Demollari ka qene i huaji me i mire qe ka luajtur ne Kampionatin Rumun. Po ne Shqiperi cili ka qene ?
    Une mendoj se ka qene argjentiniani Zakanti qe ka luajtur te sk Tirana para 2 vjetesh.

Ju si mendoni ?
    Nuk e di nese po flasim per te njejtin person por kam pas njohur para shume vitesh nje nga futbollistet baze te perfaqesueses rrumune te viteve 80' i cili luajti ne te njejten skuader me Demollarin ne Bukuresht, ia kam harruar emrin
    Por persa i perket futbolisteve te huaj ne Kampionatin Shqiptar Herby Fortunat i Beses eshte futbollisti me i mire qe kemi pare deri tani, Faruk Sejdini e tha kte te emisioni i Shqarrit.
    Abilio ishte sulmues nje dimensional por Fortunat eshte me i formuar si futbollist dhe sigurisht shume me i ri me plot potencial per te ardhmen.
    Me pelqen edhe Sisoko i Flamurtarit dhe Gudjabi i Dinamos.
    Creative artwork requires creative thinking from a creative mind

Desert Fox Maska e bayern
    Anëtarësuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Kenesei i Tirones. Dukej qe larg qe ishte mbipeshe ama prap i kalote kto mbrojtsat e ekipeve Shqiptare si ato birilat qe shiteshin ne kohe te dulles.
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

Kunja_01 Maska e Duke_Of_Arberia
    Anëtarësuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604
    Me aq pak sa kam ndjekur futbollin shqiptar, ne keto vitet e fundit ku ka pasur dyndje futbollistesh te huaj, futbollisti i huaj qe me ka pelqyer me shume ka qene Hungarezi Kenesei i Tiranes. Edhe ky Fortunat i Beses eshte sulmues shume i mire. Me pelqen gjithashtu Sasha Delain i Partizonin. Me ngjan pak me Canen, luan shume mire si shkaterrues por edhe si qender mbrojtes. Nuk e di pse por kam respekt te veçante per futbollistat polivalent.

Persa i perket Shqiptareve qe kane luajtur jashte? Ne faktene kombetare pjesa derrmuese e futbollisteve luajne jashte. Kush eshte me i miri.... Kete do e tregoje koha, mbasi keta futbollista te jene terhequr.
    Trimi mirë me shokë shumë!!!!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Xhejms Osusi, nigeriani i Laçit.

Kunja_01 Maska e Duke_Of_Arberia
    Anëtarësuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604
    Citim Postuar më parë nga [xeni]
    Xhejms Osusi, nigeriani i Laçit.
    LOL Xeno. Me kujtohet kur hyne gjithe ato ekipe ne rradhe per ta blere Xhejms Osusin, u be nomi. Laçi donte ta bante ne rradhet e saj, kurse Rrogozhina, Memaliaj, Cerriku dhe Gramshi ishin gati te paguanin dyfishin e e rroges qe merrte te Laçi. Se fundi i çuditi te gjithe Olimpiku i Bajram Currit qe i afroj nje kontrate 10-vjeçare, ku do perfitonte 29 Euro ne jave. Xhejmsi mund te largohej nga Bajram Curri vetem nqs do i kalonte 150 kile. Klauzole qe i prishi mendjen Osusit.

Natyrisht Xeno qe ne gjitha keta te huaj kemi pasur edhe plot "Star" qe nuk i pranonin as ekipet e lagjeve. Nejse tranzicioni qe po kalon Shqiperia, nuk kishte se si te mos ndjehej edhe ne Superligen tone.
    Trimi mirë me shokë shumë!!!!!!

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    ... Nuk e di a e mbani mend Lushnjen e Rrapush Xhaferrit. Kishte ne stol Mario Kempesin, doli edhe te lajmet e Eurosportit kur erdhi te Lushnja. Aty kishte nja dy lojtar brazilion, hera e pare qe vinin ne Shqipri. Njoni nga ato, Edu me duket se quhej, ishte shum lojtar teknik dhe i shpejte. Ai eshte per mendimin tim i huaji me i mire qe ka luajt ne Shqipri ne kto vite ...
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Meshali dhe Abdo keta dy lojtare egjyptiane kane qene lojtaret me te mire qe kane luajtur ndonjehere ne shqiperi.
    Meshali eshte aktivizuar vetem per 3 muaj me ekipin e tiranes ne sezonin 2001-2002 me nje pagese prej 65 000$ . Meshali vinte ne shqiperi me ndjermjetsimin qe beri presidenti i asaj kohe El Sayed pasi kishte lidhje miqesore me presindentin e Zemalekut , klub i cili ate vit ishte shpallur kampion i Egjiptit dhe i Afrikes.
    Abdo eshte aktivizuar vetem ne dy ndeshje te Tiranes me Apollonin e Limasolit. Me gjithe oferten e madhe qe i beri atekohe El Sayedi ai nuk pranoi pasi kishte kontrate me Ahlin e Egjiptit. Sot ai aktivizohet me kombetaren e Egjiptit ne African Cup.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Citim Postuar më parë nga Duke_Of_Arberia
    LOL Xeno. Me kujtohet kur hyne gjithe ato ekipe ne rradhe per ta blere Xhejms Osusin, u be nomi. Laçi donte ta bante ne rradhet e saj, kurse Rrogozhina, Memaliaj, Cerriku dhe Gramshi ishin gati te paguanin dyfishin e e rroges qe merrte te Laçi. Se fundi i çuditi te gjithe Olimpiku i Bajram Currit qe i afroj nje kontrate 10-vjeçare, ku do perfitonte 29 Euro ne jave. Xhejmsi mund te largohej nga Bajram Curri vetem nqs do i kalonte 150 kile. Klauzole qe i prishi mendjen Osusit.

Natyrisht Xeno qe ne gjitha keta te huaj kemi pasur edhe plot "Star" qe nuk i pranonin as ekipet e lagjeve. Nejse tranzicioni qe po kalon Shqiperia, nuk kishte se si te mos ndjehej edhe ne Superligen tone.

Me shkrive me keto dallaveret e merkatos shqiptare.

Ne kampionatin tone, qe s'ka ndonje nivel, eshte e kote te flasesh per cilesi te te huajve, keshtuqe edhe une nuk u mendova gjate. E permenda Osusin thjeshte ngaqe me kish mbete ne mendje nje interviste e tija, ku thoshte qe ndjehet shume i lumtur kur kalonte rruges, se te gjithe e njihnin dhe e thirrnin ne emer...Mendoja ato skenat...Osusi tuj kalu rruges...LOL

nejse...Mu tashi po me kujtohet ai Edu-ja i Lushnjes, qe pati ardhe nga kampionati grek me duket...Ai ka qene shume i mire. Keta te tjeret, qe kane mbush ekipet shqiptare vitet e fundit, me duket se jane te gjithe njelloj...

Vetem nje pyetje kisha: Si e ka pase emrin nje portier Nigerian i Tiranes? Ai ka qene portier i trete i Nigerise me duket...

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. A ka konspiracion kundër Shqipërisë?
    Nga BARAT në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 42
    Postimi i Fundit: 10-05-2011, 09:36
  2. Misioni Amerikan Në Shqipëri (1946)
    Nga DriniM në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 30-07-2010, 21:39
  3. Bashkim Gazidede prononcohet në media për ish-detyrën si kreu i SHIK
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-11-2006, 13:17
  4. Debat mes anti liberalëve dhe liberalëve
    Nga liridashes në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-03-2005, 19:26
  5. "Nano Ik", protesta sërrisht në Bruksel
    Nga Asteroid në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 500
    Postimi i Fundit: 02-05-2004, 12:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •