Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9

Tema: Ne djall...

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910

Ne djall...

http://i13.tinypic.com/6u7690z.jpg

Arti dixhital kortezi e "ihsaniye"!

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Ato nga faqja e pare me ngjane shume me monologun e Faustit kane motiv te njejte. Por ato jane shume me te fuqishme kuptohet i shkroi Gete i madh.

Me rendesi eshte te mos harrosh te jetosh..., te humburat nuk jane me aq rendesi...
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Rrofsh qe po me perafron me Fausitn. Po e verteta eshte qe jam be komplet "unable to give a damn"... edhe per komentet e ketushme bile

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Rrofsh qe po me perafron me Fausitn. Po e verteta eshte qe jam be komplet "unable to give a damn"... edhe per komentet e ketushme bile
    Hahaaa, s'eshte gje. -Njeriu ndojehere e humbe fijen e vetes nga dashuria per te tjeret, dhe kur ndodh kjo e humbe edhe ate. Te gjesh serish fijen e lidhjes me veten eshte nje urate nje rruge e arte -te zesh enderrimet tua me te vlefshme per veten tende para se te jene zhdukur ne harrese...
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Shume bukur Force eshte shkruajtur shume bukur, ke te drejte, perveē dijes, ne te gjitha format dija nuk ka pse shkon ne djall.

Sepse zotrote dijen e ke po nuk e leshon, dhe homo sapiens je, po ne djall nuk po shkon.

Nje llaf kam degjuar kur isha ne shkolle fetare, dhe me te vertete me pelqen:
    "Ai qe thote se bota eshte prishur te shohe ne fillim se eshte prishur vete".(apo diēka e tille, esenca eshte e njejte).

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Sepse zotrote dijen e ke po nuk e leshon, dhe homo sapiens je, po ne djall nuk po shkon.
    Edhe sikur te duash te ndash dijen... njerezit do te degjojne ato qe duan. Ato qe nuk u shkojne per shtat... ne djall... apo jo? Une homo-sapiens jam dhe ne djall po shkoj bashke me shumicen injorante te ketij planeti.

Ai qe thote se bota eshte prishur te shohe ne fillim se eshte prishur vete
    Ky llaf eshte i barazvlefshem me "kush shan te tjeret eshte i shame per vete" etj etj...
    Po ai qe thote ate qe ke cituar me lart cfare eshte?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Edhe sikur te duash te ndash dijen... njerezit do te degjojne ato qe duan. Ato qe nuk u shkojne per shtat... ne djall... apo jo? Une homo-sapiens jam dhe ne djall po shkoj bashke me shumicen injorante te ketij planeti.
    ke plotesisht te drejte, por kur te duash te ndash dije, une jam i disponueshem.
    Ky llaf eshte i barazvlefshem me "kush shan te tjeret eshte i shame per vete" etj etj...
    per mendimin tim eshte i barazvlefshem me "edhe ti je pjese e botes" + "vetem i djallezuari i kupton djallezite".
    Po ai qe thote ate qe ke cituar me lart cfare eshte?
    nuk e njof, po musliman ka qene me siguri.

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    per mendimin tim eshte i barazvlefshem me "edhe ti je pjese e botes" + "vetem i djallezuari i kupton djallezite".
    Ca ka per djallezi dhe te kuptuar te djallezive kur shikon qe njerezit jane duke ngrene njeri - tjetrin?
    Kur shikon femije qe nuk e vrasin mendjen per prinderit e tyre?
    Kur shikon plehra qe ne emer te besimeve bejne terrorr.

FORCE-INTRUDER
    OVER & OUT

Nuk kam me nerva!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Me binde, ja futa kot una .

nervat e tua jane te justifikuara.

Tani seriozisht, (se me doli huq kritika), ashtu eshte, sidomos femijet njehere qe nuk respektojne prindrit,
    ishim ne ne kohe, po nuk i kthenim llafin atyre qe na kane bere koken.

Sa per plehrat qe bejne terror ne emer te besimeve, lere mos ma permend se vet e di se si behem nga veremi. Po nuk ka nje burre shteti ti shuaj nga faqja dheut ata injorantet e dreqit.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •