Close
Faqja 23 prej 25 FillimFillim ... 132122232425 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 247
    progress Maska e BvizioN
    Anëtarësuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Impakti fillestar, pershtypja rreth bukurise fizike, epshi seksual, deshira per tu njohur me nje person etj...jane gjerat fillestare qe krijohen nga veshtrimi i pare. Por kjo nuk eshte dashuri.Dashuria eshte nje bote shume me e madhe dhe eshte veshtire, pothuajse e pamundur te krijohet me shikimin e pare.Te dashurosh nje person eshte shume me teper se sa te permbushesh preferencat seksuale.
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

...Kumi_Girl... Maska e ZaVraKja
    Anëtarësuar
    10-01-2008
    Vendndodhja
    CH
    Postime
    116
    Une nuk besoj qe egziston dashuria ne shikim te par kjo mund vetem simpati te jet
    Ndryshuar për herë të fundit nga ZaVraKja : 12-01-2008 më 13:11

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anëtarësuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    1,946
    Se di a jam pergjigjur tek kjo teme me perpara se me then te drejten pertova me i bo kontroll, por po jap perseri nje mendim ne lidhje me temen
    A egziston dashuria me shikim te pare?

Po egziston pasi personin qe une kam ne krah qe me shoqeron ne cdo hap te jetes sime ka qen dashuri me shikim te pare dhe qe nga ai cast cdo dite qe kalon ne duhemi me shume ..

Edi...
    Takohemi Ditën e Gjykimit

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-06-2006
    Postime
    354
    Une po flas nga kendveshtrimi i mashkullit.
    Kjo mund te ndodhe rralle, shume rralle, por mund te ndodhe.
    Ti mund te jesh kudo…ne kafene,ne rruge a ne kino…dhe papritmas
    perballesh me te:
    Para syve te qfaqet vajza,kjo qenje aq e bukur dhe aq delikate…dhe te fale buzeqeshjen!
    Gjersa ti mbetesh pafjale nga bukuria e vajzes qe te mahniti,ajo mund ta kete thene ndonje fjale,ashtu krejt natyrshem,e ti s`di cka te tha…dhe e humbe busullen fare e pergjigjesh me :
    „…po,po… gjithsesi …” a ndonje fjale tjeter qe s`ka kurrefare kuptimi! Ti fole e s`di cka fole!
    Nese pate fat,vajza qe posa iku te pershendeti njerzishem dhe ti e kape shiqimin a buzqeshjen e fundit qe ta fali dhe kjo nuk te hiqet dot nga koka!
    Nga ai cast,nese ke dyshuar me pare, ti e kupton sa e bukur eshte jeta….dhe i lutesh Zotit te te ndihmon ta takosh prape ate qenje,se ndryshe jeta s`te ka kuptim!Ky mund te jete dielli yt , e nese je i pafat (dhe jo aq i mencur) edhe humnera jote!
    Ne ato qaste tundimi, ia vlene t`i hyjme rrezikut te humneres tue kerkue diellin…!

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anëtarësuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Eshte Gjeja E Fundit Qe Mund Te Besoj.

Eshte Shume E Veshtire Ta Quash Dashuri. Simpati Mbase Po Jo Dashuri Kshu Mendoj Une
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-07-2007
    Postime
    101
    botkuptimi yne eshte i percaktuar nga momenti dhe rrethanat te thuash qe nje gje qe e shikon per here te pare e deshiron ketij klasifikimi i jap mbeshtetje time por te perkufizosh i bindur qe dashuria lind e nxehur qe ne momentin e par ndoshta e kuptoj si nje shpjegim teper te nxituar. Ne kemi pare me realizem si funksionojn gjerat cdo gje ka nismen e saj ka majet me te lart dh rrenimin(mbarimin) ateher si mudn te lind nje ndjenj kaq e fuqishme me nje shikim per mendimin tim este me teper deshir sesa ndjenj e nxeht. kur kemi te bejm me nje deshire dhe nje vullnet te fort gjerat i posedojm

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    po ekziston,
    njerezit e kane ate shqisen e 6 qe i sugjeron qe ai eshte person i duhur.
    Pastaj dashuria ka te beje dhe me perpuethshmerine gjenetike. Kur e sheh nje njeri ne fytyre, nga ana e tipareve eshte sikur ti beje nje analize te shpejte ADN, dhe nga kjo varet nese te duket terheqes ose jo.
    Pastaj do thoni se eshte karakteri, etj etj, po perseri , nga shikimi dhe e kupton, nga buzeqeshja etj etj.

E kam vene re dhe vet, edhe nese ke kohe qe e njeh nje person, perseri nuk puqesh, as per miqesi nuk e mban, nese nuk te shtyhej muhabeti ne fillim, ashtu do ngeli gjithmone, por ka disa persona me te cilet ndjehesh mire qe ne momentin e pare qe i takon, dhe kjo mbet po ashtu dhe kur e njeh me teper.
    Ndryshuar për herë të fundit nga xfiles : 12-01-2008 më 14:28

Ekziston, ama smund te zgjase.

谷ஜ๑۩۞۩๑•谷ஜAuGuSt ๑۩۞۩๑•谷ஜ Maska e AuGuSt_
    Anëtarësuar
    20-06-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    1,090
    Citim Postuar më parë nga juliana^ Lexo Postimin
    ekziston dashuria me shikim te pare???
    Nese beson se 2+2 = 5 Atehere dhe dashuria me shikim te pare ekziston por do te te thoja qe eshte nje terheqje nga Luku ai qe shikojme tek nje femer apo tek nje mashkull me pas shikojme "kapacitetin" bagazhin qe ka si njeri me pas e vleresojme per boten shpirterore qe ka ..me pas per personalitetin karakterin natyren hobet deshirat..me pas nese na perputhet si tip etj se u lodha kam vendos rekord qe kur jam thyer" ne forum kam 4 dite qe me del pc ne ender.

Me respekt AuGuSt

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    po ekziston,
    njerezit e kane ate shqisen e 6 qe i sugjeron qe ai eshte person i duhur.
    Mua kjo shqisa e 6-te me mungoka pasi s'kam arritur akoma te provoj dashuri me shikim te pare, biles as qe i besoj. Mund te kete pelqim me shikim te pare ose ti thuash vetes"heem, simpatik ky" ama per me teper as qe behet fjale. Ndenjat kane nevoje per kohe qe te konsolidohen, njeriu ka nevoje per kohe qe te njohe palen tjeter dhe pastaj te vendose nese ai njeri ka kualitetet e duhura per ta pasur ne krah. Biles te them dhe kete tjetren; njeriun as ne nje vit s'je ne gjendje ta njohesh sic duhet jo me ne nje shikim.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Tema të Ngjashme

1. Përse dashuroni?
    Nga YaSmiN në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 64
    Postimi i Fundit: 12-06-2007, 06:58
  2. Nderto fort folene tende. Martesa
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-04-2007, 14:05
  3. Koncepti i Dashurisë Kristiane
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  4. Lumi i zjarrtë
    Nga Matrix në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 08:04
  5. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-07-2002, 10:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •