Pak a shume dhe une keshtu e dija,te ngacmova pak te thuash dicka me teper(sqaroi dhe diana)dhe per te tjeret,keshtu plotesohet imagjinata per force intruder.
Pak a shume dhe une keshtu e dija,te ngacmova pak te thuash dicka me teper(sqaroi dhe diana)dhe per te tjeret,keshtu plotesohet imagjinata per force intruder.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Avatari patjeter qe ndikon ne formimin e nje imazhi per nje anetar, i shoqeruar dhe me shkrimet e ketij/kesaj anetareje te jep nje imazh siperfaqesor te nje anetari. Nuk do thoja se efektin me te madh per krijimin e nje imazhi e ka avatari, sepse ka edhe persona qe kane zgjedhur te mos vendosin nje te tile, kshuqe nje imazh me te mire e krijon duke lexuar postimet ... mos te harrojme ketu edhe firmen, se dhe ajo na thot dicka.
Pastaj ka dhe nga ata anetare qe ne vend te dickaje qe simbolizon personalitetin e tyre ne njefare menyre na vene ca "modele", qe per mendimin tim nje gje eshte e sigurte ose u ngjajne ose duan qe tu ngjajne
Nejse mo un per vete po m'pelqeu ndonje imazh qe e shof ne ndonje faqe i kepus nje save dhe kur ma thote truri e bej avatar![]()
Ti do te dish nese jam anetaresuar apo jo? Epo jam takuar njehere me nje nga keta perfaqesuesit e GODF. Kam biseduar pak po nga te gjitha pergjigjet e mia ne diskutime ai vetem buzeqeshte. Me sa di une, nqs aplikon vete mund te kalojne vite derisa te te pranojne (gjate kesaj kohe te ruajne, mesojne gjithcka per ty), ne qofte se te pranojne.
Kur te zgjedhin vete eshte me ndryshe. Suporti financiar i tyre eshte shume i madh, keshtu qe per pak kohe ke mundesi te behesh njeri i pasur dhe i fuqishem. Vetem se eshte nje rruge kryesisht pa kthim prapa (varet nga lozha). Duhet ta pyesesh menderen mire.
Ne fakt ne fakt edhe une Endless e kam ngaterruar ne fillim, mendoja se pas ketij nicku ishte nje vajze. Kjo ma do mendja se do te shtyje te veje avatar djali tani ... madje dhe nje qe duhet te jete shum mashkullor![]()
Force-Intruder = Ai qe hyn me force,
intruder perdoret per nje person te padeshiruar, si psh nje hajdut ose spiun.
ose, nje interpretim qe i jep kerkuesi Jordan Maxwell, "Our enterprise is now a success"="Sipermarrja jone eshte tani nje sukses",ANNUIT CŒPTIS
Origjina nga latinishtja annuo (« miratoj ») dhe cœpio (« filloj, e marr ne dore »), nga ana literare do te thote "njeri ose diçka qe miraton gjerat e nisura"
miratim i nje sipermarrje.
Sipermarrja ne kete rast jane planet e masoneve per te kontrolluar boten, dhe me krijimin e rezerves se shtetit "federal reserve", plani u plotesua.
prandaj e kane vene pikerisht ne ate kartmonedhe.
Po pse mo ku eshte ndryshimi midis ''Endless'' dhe ''infinit'' ma merr mendja se vetem gjuhet e te thenit ndryshojne
p.s Dhe une e vura re ate ne fillim,si me x-files dhe me ty(ngaterrim e gjinive),dhe me thene te drejten,ju duke kujtuar se isha femer dhe njekohesisht duke pelqyer pak postime e mijafilluat dhe po me gjuanit nga pak nga larg e larg,eh?
Nejse sa per sqarim mos te kemi ndonje keqkuptim nga anetare te tjere, une jam 100% heteroseksual.
@ x-files dhe F-I
Ndryshuar për herë të fundit nga Endless : 08-01-2008 më 11:28
Without deviation from the norm, progress is not possible
^Me ate avatar?lol Nuk kishte shanse me njeri te kuptonte qe une isha mashkull,ketu po na
ngaterrojne vetem nga nick-u qe kemi, jo t'i ve dhe ate avi,eshte too sassy lol
Ndonje tjeter me agresiv ne nderthurje me ndjeshmerin time,qe te shprehi pak me shume karakterin tim!
T'i me njeh pak me mire,besoje se do t'a gjesh avin e duhur per mua!
Jam komplet i varur prej teje tani Angel?![]()
Without deviation from the norm, progress is not possible
Krijoni Kontakt