Po per ne qe se kemi marre mundimin te vendosim ndonje avatar,si i behet halli? A ndikon mos te paturit avatar fare, tek imazhi im qe u kalohet te tjereve?
Ju lutem me thoni se jam ne ankthe![]()
Without deviation from the norm, progress is not possible
Mos patja e nje avatari edhe nje emri me ngarkese "gjinore"... fillimisht mund te lere vend per ngaterrim seksi.
Pastaj kur behet e qarte gjinia, te le pershtypjen e nje personi te shkujdesur qe nuk i kushton rendesi pamjes se jashtme... (si ata qe dalin nga shtepia me tuta dhe te pakrehur)... dhe ne fund fare kur shkrimet krijojne idene e dikujt i cili eshte sistematik dhe estetik... anetari pa avatar behet "MISTEROZ"
Ti Endless je misterioz plak.... je si Zorro![]()
Force Intruder ca domethene ai avatari jot........megjithse une nuk ndikohem aspak nga avataret
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Force-Intruder....i mbushur me force!
ANNUIT CŒPTIS
Origjina nga latinishtja annuo (« miratoj ») dhe cœpio (« filloj, e marr ne dore »), nga ana literare do te thote "njeri ose diçka qe miraton gjerat e nisura"
Stema e madhe dhe moto e Shteteve te Bashkuara te Amerikes, figuronte qe ne vitin 1935, ne pjesen e mbrapme te dollarit amerikan.
respekte
"Carpe Diem"
Ai eshte i njohur si "Syri qe sheh gjithcka", "Syri i botes (ne budizem)" apo "Syri i providences (ne kristianizem eshte perdorur me gjithe trekendesh per te simbolizuar trinitetin"
Eshte simbol mason (origjinali ne fakt eshte me rreze i rrethuar) origjina e te cilet mendohet te jete syri i Ra. Illuminatit e kane perdorur si nje nga simbolet e tyre.
Ne fakt perdoret per te plotesuar piramiden pa kulm aq te perhapur (si te foto qe ka postuar Diana). Piramida eshte njohuria/dija e perqendruar lart deri te kulmi...
Por piramida e prere sugjeron nderprerjen e dijes dhe njohurise per masat ne nje vend te caktuar.... dhe me pas rezervimin e dijes se fshehte dhe te vertetes universale vetem per nje pakice.
Ky eshte kuptimi i avatarit tim.
Krijoni Kontakt