As qe mund te imgjinohet kjo se sa te vegjeljemi ne krahasim me gjithesine...
Nuk jemi as sa nje pike uji ne oqean.
As qe mund te imgjinohet kjo se sa te vegjeljemi ne krahasim me gjithesine...
Nuk jemi as sa nje pike uji ne oqean.
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
Problemi i vertete nuk qendron te fakti i te qenit te paperfillshem dhe te vegjel...
Qendron te arroganca e egos se tejfryre te njerucit dhe kompleksit te gjithepushtetshmerise.
Ky i fundit i kalon permasat e universit te njohur.
Jemi Te Vegjel Po Aman Jemi Me Te Rendesishmit
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
E shikon ? Mjafton te lexosh parafolesin per te kuptuar sa te drejte kam patur te postimi me lart.
![]()
![]()
Eshte kjo arrogance qe sna le te shikojme me larg se hunda jone. Jemi ne dhe ska te tjere. Cfare fati, me miliarda galaksi, me triliona sisteme diellore dhe me kuadriliona planete, mesa duket vetem ne na ka rene bixha per te qene te avancuar. Cfare fati![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
jo, jo.nuk jemi ne me te avancuarit. Pikerisht kete e verteton dhe fakti qe ne mendojme se jemi me te avancuarit. jemi thjesht nje asgje e madhe. kush ka bere pak matematike e kupton se kur 1 numer eshte shume i vogel (0.000001)ne e marrim te barabarte me 0. dhe % jone ne univers aq eshte, pra e paperfillsheme, dmth=0.
Wow , qka kam pare sot une nuk di cte them.
o Darius a nuk gjete menyr tjeter te na merzitesh jeten e
Urime per fotot.
Teme shume interesante Darius, bravo!
U kapa nga ky postim dhe dua te bej komentin tim.
Jemi arrogante se jemi te vegjel ne nje univers me kaq permasa te medha (diametri i universit perllogaritet ne rreth 14,7 miliarde vite drite) apo jemi arrogante se mendojme qe vetem Toka permban jete?
Une do shpreh nje mendim qe mund te duket akoma me arrogant. I gjithe universi eshte i ''ndertuar'' ne menyre te tille qe te sherbeje ekzistencen e njeriut. Te gjitha elementet ne univers ekzistojne vetem e vetem per ti pare ne (njerezit). Nqs nuk do te ekzistonim, cili do ishte qellimi i tyre?
Deterministik apo jo ky eshte mendimi im.![]()
Slagt ham! Kristenmands sønn har dåret. Dovregubbens veneste mø.
Gott mit Uns
Ky video animim, paraqet te animuar, madhesin e tokes, dhe planeteve tjera te sistemit ton diellor, duke krahasuar me diellin dhe yje tjera gjigande..!!
http://<div><object width="420" heig...</a></i></div>
Ndryshuar për herë të fundit nga sam1r : 16-02-2008 më 16:43
~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~
Edhe nje video tjeter qe tregon madhesine e planetit tone ne raport me ato te tjerat te sistemit diellor dhe me pas vete diellin ne raport me yjet e tjera te galaksise sone.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Krijoni Kontakt