Close
Faqja 188 prej 1135 FillimFillim ... 88138178186187188189190198238288688 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,871 deri 1,880 prej 11341
    I Diplomuar Maska e Fani
    Anėtarėsuar
    13-11-2007
    Vendndodhja
    Anonim
    Postime
    12
    sigurisht se po jan fjalet e kuranite te ALLAHUT XH.SH

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga BEHARI Lexo Postimin
    Baptist!!
    ka mundesi te na tregosh pak se kujt ja ben kete urim????
    Me kenaqesi;
    Te gjithe atyre qe e mohojne kombin e vet ne emer te fese! Pa perjashtuar asnjeren fe, asnjerin komb, e as ty si individ.

Varet nga vendimi yt se kah do te radhitesh. Je i lire te zgjedhesh te miren, je i lire te zgjedhesh te keqen. Zgjedhja eshte e jotja, e urata e atij qe e pranon me zgjedhjen e vet.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga Baptist Lexo Postimin
    Prap po ben shakarerarara une i kam aton ne hard-copy dmth liber autorial dhe te thash qysh ne fillim se nuk jane te panjohura per ata qe jane marre me mitologjine antike perkundrazi. dmth une nuk e kam shpikur kam referenca. dmth nuk e kam zbuluar une qe helena nuk ishte ne troje

pra gezohem qe qenkan edhe ne web faqe te internetit a kane bile referenca te literatures?
    Ka edhe nje pjese tjeter qe thote se Thoti/Hermesi te kete qene Kadmi. Thoti Atlantidas i mesoi shkrimin jo vetem Egjiptianeve, por edhe shkoi mbrapsh tek populli i vet per ti mesuar ...shkrimin. Me kete rast u quajt Fenikas....

Te gjitha keto quhen shkence historike antike. Profesoret paguhen duke luajtur Prokustin.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Edhe vet e the beatles se kjo shkaktohet nga misionaret e huaj qe destabilizojn vendin.
    Po a ka mundesi qe keta te mos jen fare musliman dhe shiten te tille per me prezantu fene ndryshe nga eshte sepse ata bazohen ne diqka qe nuk eshte 100% i sigurt si psh hadithet .
    Per sa i perket se shqiptaret besoj se jan duke shkuar shum ne fanatizen nga te gjitha anet , siq dihet shqiptaret gjithmon kan qen me tolerantet ne gjith popujt per nga feja . Dhe shpresoj se do te mbeten te tille .
    Te gjith sulmojne islamin qe po destabilizon situaten po shikoni pak me mire se kush eshte fajtore per kete , fajtore gati ne shumicen e rasteve eshte feja tjeter qe me menquri eshte duke futur islamin ne rruge qorre , po shpresoj kjo nuk do te funksionij.
    Gjithashtu edhe prej meje te fala

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-08-2007
    Postime
    192
    Citim Postuar mė parė nga Baptist Lexo Postimin
    Me kenaqesi;
    Te gjithe atyre qe e mohojne kombin e vet ne emer te fese! Pa perjashtuar asnjeren fe, asnjerin komb, e as ty si individ.

Varet nga vendimi yt se kah do te radhitesh. Je i lire te zgjedhesh te miren, je i lire te zgjedhesh te keqen. Zgjedhja eshte e jotja, e urata e atij qe e pranon me zgjedhjen e vet.
    megjithese e vleresoj styx,jam dakort me kete mendim tendin.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga alko71 Lexo Postimin
    Ai eshte Nuhu apo Noa. Pas tij vjen populli AD tek te
    Nuhu-Noe jetoi nja 1000 vjet dhe prej tij dolen te gjitha racat njerezore,dhe u ngatarrun gjuhetkur do e arrini periudhen e pjekurise ju lol,kalamoj do ngeleni gjithmone tju besoni ketyre perrallave
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga beatles Lexo Postimin
    megjithese e vleresoj styx,jam dakort me kete mendim tendin.
    Dale nje here, cili eshte roli im ne kete urim?
    Aeneas Dardanus

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-08-2007
    Postime
    192
    styx, dhulkarnenji ishte profet, por ne kohen tone eshte thjesht nje ceshtje historike.nuk ja vlen me diskutu mbi te .shpresoj qe tme kuptosh.

Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga Styx Lexo Postimin
    Dale nje here, cili eshte roli im ne kete urim?
    Asnjeri Beatles ka ngaterruar referencat per shkak te radhitjes nderfutjes se paparashikuar te postimit tend ndermjet pyetjes ndaj pergjegjes sime.
    Moskuptim i Beatles
    Aeneas Dardanus

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-08-2007
    Postime
    192
    styx.une citova mendimin e baptist.ti u ngute ne pergjigje.ah harroje.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •