Close
Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 83
    I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Kerkoj moderatoreve te forumit perkates,mbylljen e kesaj teme!

Falenderoj te gjithe ata qe me perkrahen dhe me dhane pergjigjet e tyre ne kete teme!

respekte
    mos ja lejo vehtes qe te biesh pre e disa njerzvet te cilet pesojne
    Panic Attacks sa po te lexojne nje teme interesante ne te cilen trajtohen probleme te shendetit!!
    prandaj ti mund te vazhdosh te shprehesh mendimet e tua rreth kesaj teme shume te spikatur,kurse disa te tjere qe kalojne ne depresion sa po te lexojne gjera te tilla bejn mire qe te mos lexojne ose te mos hyjn fare ne tema te tilla!!

i/e larguar Maska e Homza
    Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Di_Ana, une se di sa mund te ken efekt fjalet e mija, tek ti edhe aq me teper tek nje shoqja jote, ama cfar mund te them une pa dit shum nga mjeksia eshte, se njeriu duhet te jete i fort, njeriu sduhet ta leshoj veten asnjher, pamvarsisht nga semundja apo hallet, apo vuajtjet, te gjithe kemi raste te tilla prandaj jemi qenie njerzore.

Ama forca dhe morali jan ato qe mbajn njeriun gjall, duhet me u bo te forte, Zoti i ka ne dore kto gjona.

Di_Ana, te dergoj nje perqafim te sinqerte.

Njerez si ti, nuk mund te mposhten lehte. E ndiej se ke shume per te thene ne kete jete, te cilen e jeton me kaq deshire.Nuk kam njohuri mjekesore, ndaj s´di c´te them nga ana profesionale...por di qe per cdo lloj semundjeje stresi dhe renia morale jane "armiku" numer nje.
    Beso tek vetja, jeta dhe njerezit qe te rrethojne.

Ne jemi me ty!
    Palma

Perjashtuar Maska e _SheJtaNia_
    Anëtarësuar
    02-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    105
    Me vjen keq per kete rast, aq me keq qe e njoh dhe qe ka respektin tim.

Nuk jam eksperte ne fushen e leucemise, por, di qe ka raste qe dhe kurohet dhe ka patur sukses ne disa transplantime. Mos u shqeteso, merre jeten per mbare dhe jetoje ...

Uroj sherim sa me te shpejte!
    Ndryshuar për herë të fundit nga _SheJtaNia_ : 05-01-2008 më 16:54

Sinqerisht se mbase s'eshte as tema e duhur per tu tallur, por ketu ka edhe njerez per te qeshur edhe per te qare me postimet e tyre. Ketu dikushi ka hapur me te drejte nje teme per nje shoqen e saj qe eshte e semure nga nje semundje e rende dhe qe kerkon keshilla dhe informacion TE DOBISHEM. Ca tregojne histori rrengjethese se si i rane floket njerit e si u katandis tjetri nga kjo semundje. Disa te tjere mundohen ti japin kurrajo hapesit te temes duke kujtuar se kjo e fundit vuan nga kjo semundje (larg qofte). Ca te tjere japin mend e kritikojne postimet e te tjereve. A ka mundesi ta leni kete teme per ekspertet e mjekesise, qe me sa di egzistojne edhe ne kete forum, qe ta trajtojne sic duhet?!!! Te pakten kushdo qe kerkon te jape nje informacion te dobishem le ta bej ne formen e nje postimi te nje lajmi shkencor ose fjaleve shpresedhenese qe kane lidhje me temen. Historite e frikshme vetem sa do pataksin edhe me shume te gjithe ato njerez qe jane te semure ose kane njerez te semure nga kjo semundje.
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Sinqerisht brooklyn ti nuk e ke kuptuar akoma thelbin e kesaj teme, nuk behet fjale vetem te merret opinioni i nje mjeku, apo thjesht informacion shkencor, se fundja nje i semure e merr kete lloj info nga mjeku i vet personal, nuk ngeli te informohet ketu. Behet fjale per mbeshtetje psikologjike, ku ata qe vuajne apo kane te aferm qe vuajne qajne hallet bashke ne nje fare menyre dhe i japin njeri tjetrit force. Po ti me sa duket e paske te veshtire ta kuptosh.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    Diana..

Ka mijra e mijra njerez ne Bote qe kane hallin tend.. e shume prej tyre e perballojne me korajo e me ndihmen e mjekesise..
    Njeriu eshte krijuar per te vuajtur e luftuar sa te kete jete..
    Kuptohej nga shkrimet e tua se nje breng e madhe te mundon.. e tani eshte e qarte per ne te gjithe brenga jote dhe e familjes tuaj dhe tani kjo eshte dhe brenga jone qe te njohem ketu ..

Tash.. ti behu e forte e respekto keshillat e mjekve e ne do te jemi pran teje.. e kam besim se do ta mundesh semundjen..

Cdo dite Shkenca perparon e jep zgidhje te reja..
    Me besim te vetja e te Zoti e te Shkenca dhe gjerat do shkojne mire.. o e mira Diane..

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Ca te tjere japin mend e kritikojne postimet e te tjereve. A ka mundesi ta leni kete teme per ekspertet e mjekesise, qe me sa di egzistojne edhe ne kete forum, qe ta trajtojne sic duhet?!!! Te pakten kushdo qe kerkon te jape nje informacion te dobishem le ta bej ne formen e nje postimi te nje lajmi shkencor ose fjaleve shpresedhenese qe kane lidhje me temen. Historite e frikshme vetem sa do pataksin edhe me shume te gjithe ato njerez qe jane te semure ose kane njerez te semure nga kjo semundje.
    Per mua forumi eshte diçka ku kemi mundesine te shprehemi dhe te kembejme mendime me njeri tjetrin pa patur nevoje te ishim eksperte!
    Atehere sipas teje i nderuar ne çdo teme duhen te shkruajne vetem ata te ashtuquajturit "eksperte" ne profesion?
    Mendoj se gabohesh....
    Kur hapa kete teme nuk dija te nxirrja identetin tim pasi nuk desha te kerkoja meshire ^po desha pak mbeshtetje....tani e thashe per te treguar qe per mua kjo teme ishte nje lufte e perbashket per ata qe vuajne kunder semundjes.
    Nuk desha vetem mendimin e nje mjeku po te te gjitheve...
    Ka mjeke sa te duash ne realitet dhe shumica nga ne i dine shkaqet dhe pasojat e semundjeve pasi jane ndeshur me to dhe sigurisht qe e dime sado keshilla mjeku te marrim ne forum prape ai smund te na vizitoje dhe te na jape keshillat e duhura pa njohur dosjen tone mjekesore!
    Kjo teme nuk ka asgje te frikshme,semundjet jane pjese e realitetit dhe smunden duke patur frike!
    Ky nenforum eshte per komunikim ne lidhje me semundjet dhe jo spital!Mjeku sigurisht na jep opininon e tij,po kemi te drejte te japim edhe tonin!

Gjithe te mirat

Ps.......Ju falenderoj te gjitheve,jeni te mrekullueshem!

Me shume respekte

Diana
    "Carpe Diem"

UNTILL WE MEET AGAIN Maska e arjeta3
    Anëtarësuar
    12-11-2007
    Vendndodhja
    shrine
    Postime
    471
    Gjithcka eshte e mundur. Juve mund t’ju kene thene se keni 90% shanca ose 50% ose 1% shance, por ju duhet te besoni dhe te luftoni. Me lufte une nenkuptoj te armatoseni me te gjithe informatat e mundshme, te merni nje opinion te dyte, te trete dhe nje opinion te katert.

Duhet ta dini cka ju ka pushtuar trupin tuaj, dhe cilat jane mjetet e sherimit. Per kancerin ka edhe nje fakt tjeter se sa me shume informata dhe dije ka pacienti ka me shume shanca te mbijeton.

Lance Armstrong

thenie nga
    çiklisti i famshem i cili ishte ne fazen e fundit te kancerit dhe doktoret i dhane vetem disa muaj jete. Ai jo vetem qe u sherua plotesisht por fitoi perseri
    "Tour De France"
    Loneliness comes in only one size - Extra Large

i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i! Maska e biligoa
    Anëtarësuar
    16-08-2007
    Postime
    3,216
    Jam ketu, dhe se nuk desha te futem kure, ca moderatore pa ndjenja me lenduan fort, te mbajne anene e miqve.
    Tema, ne asnje menyre nuk duet te mbyllet.
    Ne jemi ketu per ty.
    Ke mbeshtetjen tone.
    Personalisht timen: Cdo pjese te nevojshme te trupit-me kenaqesi e ke, ne cdo kohe.
    Nese eshte e bere me dashuri, asgje nuk eshte mekat.

Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. [Sukses] Fëmija që vuan nga Leuçemia!
    Nga Wisary në forumin Ndihmoni njëri-tjetrin
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 30-01-2008, 17:03

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •