Close
Faqja 7 prej 22 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 211
    Moderator Maska e Pratolini
    Anėtarėsuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724
    Citim Postuar mė parė nga Preng Sherri Lexo Postimin
    E kishte thėnė fjalėn e tij baton haxhiu sikurse qė, pak minuta pas Festivalit, ai vet, Alban Skenderaj pra, nė celular ishte dėgjuar tek i thoshte dikujt:
    " O vlla pėr kėtė punė une kam marrė PARA"...
    Sė paku kėtė gjė e kam Lexuar tek gazeta " Panorama Plus"....
    Kehtu si e trajton ti muhabetin i nderuar, e gjithe tema kthehet ne nje bisede kafenesh mes gjyshes sime dhe komshive te saja duke pare filxhanin. Jo me tha ai jo me tha ky, jo po se atij i kishte thene ai qe ne fakt duhet ti kishte thene ky...
    Nese do te debatosh dhe te mbrosh nje mendim tendin, perpiqu te gjesh argumenta dhe jo thashetheme plakash !

Kalofsh mire

Te flasim larg thashethemeve.

Ajo qe ra ne sy naten finale ishte nje sjellje jonormale e nje jurie qe pretendonte te perbehej nga profesioniste.

Ne fakt aty mungonte juristi sic ndodh ne aktivitete te tilla ne te gjithe Europen.
    Vleresimet duhet te jipeshin te mbyllura tek ai dhe me pas pas konfirmimit te korrektesise se zbatimit te rregullave te vendosura te behej dhe ndarja e cmimeve.
    Ndersa ate nate kompjuteri e beri edhe me qesharake gjendjen e krijuar.
    Habitem se pse nuk zbatohen shembujt e shteteve europiane ne aktivitete te tilla.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-06-2006
    Postime
    354
    Citim Postuar mė parė nga Pratolini Lexo Postimin
    Qesharake !
    Te thuash se Bregovic na qenkerka nje muzikant anonim dhe pa vlera ne arenen europiane eshte qesharake.
    Te thuash qe Alban Skenderaj na qenkerka nje serbofil ( duke u bazuar vetem mbi faktin qe s fitoi kenga e Agim Tralalase ) eshte qesharake !
    Te delirosh se shqiptaret qenkerkan te kontrolluar dhe nen diktatin e serbeve eshte paranojake !

Kjo teme per mendimin tim eshte tipike per disa adoleshente konspirativ apo per disa injorant anakronist te cilet kerkojne te ngrejne zera te kota e te luftojne me mullinj ere sepse nuk ju doli e tyrja !

Une, tjetri, tjetri e keshtu me rradhe kemi nje mije halle mbi supe, e na u dashkerka tani te qajme edhe hallin e Agim Tralalase se nuk paska fituar cmim dhe na beka serbofil gjysmen e dynjase. Budallalliqe me brire !
    Megjithese lexova dicka ne lidhje me mallverzimet rreth kenges fituese,une nuk u befasova shume.Thjesht, mallverzime ka dhe do te kete gjithnje.Edhepse keto mashtrimet ketu, duket te kene nje ngjyre tjeter!
    Agimin e „njoh“ vetem nga forumi.Nga ato qe lexova per te,per punen e tij,po te isha ne vendin e tij nuk do te merzitesha shume.Flet vete puna!

Persa i perket G.Bregovicit.
    Ti ,ose nuk e di ose s`don ta dish: nuk eshte puna te anonimiteti i tij!

Ai,jo vetem po me shoket e tij, kishte emer ne rok- skenen e ish Jugosllavise dhe ne pjesen sllave te Ballkanit.Padyshim, grupi i tij (“Bjelo Dugme”,shqip: “Pulla e Bardhe”) ishte grupi me i suksesshem ne ish Jugosllavine.
    Ketu nuk qendron problemi i shqiptareve te deshpruar nga Edi Rama.

Problemi qendron te prishja e rendit familjar.Te jem me konkret:
    Ky fare Gorani(nenen serbe , baben kroat) kurre nuk e ka thene as nje fjale te vetme kunder masakrave qe kane bere shkijet ne shqiptare te Kosoves.
    E kur filloi NATO ta bombardoj Serbine,
    ky Bregoviqi organizoi koncert ne Greqi kunder NATO-s!

Pra, ta shpallesh qytetar nderi (ne kohen kur plaget e familjes ishin ende te fresketa)te birin e atij qe t`i vrau djemte(ate te njejtin qe ishte kunder bombardimit te vrasesit te bijeve tu, e s`ta tha nje fjale ngushllimi per bijte e vrare),eshte shuuuume e bute te quhet : Prishje e rendit shtepiak.
    Me me vend te quhet mjerim kombetar.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kandili 1 : 03-01-2008 mė 19:01

i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Kehtu si e trajton ti muhabetin i nderuar, e gjithe tema kthehet ne nje bisede kafenesh mes gjyshes sime dhe komshive te saja duke pare filxhanin. Jo me tha ai jo me tha ky, jo po se atij i kishte thene ai qe ne fakt duhet ti kishte thene ky...
    Nese do te debatosh dhe te mbrosh nje mendim tendin, perpiqu te gjesh argumenta dhe jo thashetheme plakash !

Kalofsh mire
    Argumentet i ke mė lartė pėr tė preferuarit e tu... por lexo mė mirė dhe lexo me zemėr dhe arsye dhe jo vetėm me shqisen e tė pamurit... gazeta Panorama qė citova nuk ėshtė gjyshja jote dhe plakat e tjera tė mahalės tė cilat e dėgjojnė njėra tjetrėn por ajo, panorama pra, ėshtė njė medium qė prekė ēdo cepė tė Shqiperis londineze...
    vet fakti qė, pas komunikimit tė rezulltatave edhe Xhuvani edhe Skenderaj ngrisin duart lartė nė shenjė triumfi mjafton... tekefundit unė u lajmerova mė shumė pėr tė kontestuar titullin e Temės ngaqė nuk pėrkon me mbrendsin e diskutimeve sepse emrat e atyre dy " halabakėve" asė qė dua ti zė nė gojė: mė duket vetja pastaj qė do tė bėhem sozi e tyre!
    Pėr njė gjė jam i sigurtė: ata me vetėdije o pa tė - kanė bėrė lojen e majmunėve dhe me kėtė kanė vėrtetuar teorin e Darvinit qė Njeriu ka prejardhje majmunėsh.
    Nė faktė, ndoshta mė herėt majmunėt janė bėrė njerėz - por sot mė shumė Njerzit po bėhen majmunė!
    Nja dy tė tillė ishin nė Jurinė e Festivalit tė 46-tė nė RTSH...

Moderator Maska e Pratolini
    Anėtarėsuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724
    Citim Postuar mė parė nga Preng Sherri Lexo Postimin
    Argumentet i ke mė lartė pėr tė preferuarit e tu...
    Ja shif si e trajton biseden ti ? Mjafton te japesh nje mendim dhe ju te etiketoni direkt. Te preferuarit e tu thote ! Epo c na polli.

Une more zoteri nga Bregovici pelqej vetem Mesecinen, kenge tipike me atmosfere ballkanase, per te dal ne rruge dhe per ti ofruar shishen e rakise komshiut, berberit, qenit...kujtdo qe te del perpara, dhe vetem kaq.
    Nuk ben pjese fare ne shijet e mia, por te thuash qe eshte anonim dhe i pavleresuar ne muziken evropiane eshte e genjeshtert dhe e pabazuar. C'lesh MTV dhe Viva me tregoke ti mua i nderuar ? A e di qe jane pikerisht keto qe e banalizojne muziken e vertete profesionale dhe e bastardojne me muzike komerc ? Mos na paska dale gje Vace Zela ne MTV ne ? A ke guxim te thuash qe na qenkerka nje kengetare koti Vacja ???

Te thash, nese kerkon te mbrosh nje mendim tendin, tregohu i kujdesshem ne argumentat qe perdor dhe mos merr flake kot se koti.

Nga ana tjeter Albanin as e kam vleresuar dhe as e vleresoj si njeri apo artist. Por kjo nuk do te thote qe ti ve gishtin e ti them ti je serbofil !
    Menyra se si ai dhe Gjergj Xhuvani votuan ishte vertete e dyshimte, por deri ne momentin qe une nuk kam fakte reale per te gjykuar, nuk bej si Agim Tralalaja dhe disa te tjere qe na e perdorin forumin per te mbjelle fare urrejtjeje dhe fobira nacionaliste.
    Ke deshire ta diskriminosh Albanin & friends ??? Je i mirepritur : Na jep faktet dhe po te ndjekim. Por jo te merresh me thashethemet e Panorames apo ku di une.

Pratolini

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anėtarėsuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Faktet shpresojme t'i degjojme nga organet ligjore te cilat po merren me kete pune.
    As qe du me dit!

i/e regjistruar Maska e erindi_al
    Anėtarėsuar
    21-04-2006
    Postime
    183
    Ne shqiptaret jemi ata vet qe e sjellim deri tek kjo, nje gje qe ndodhi ne Festivalin e Kenges.

Une nuk kam mundur te kuptoj se si hyri Alban Skenderaj ne juri.
    Si duket E. Zhulali harroi shume shpejt reagimin e Albanit.
    Albani po ne te njejtin Festival u paraqit vitin e kaluar me kengen 'Eklips'.
    Ai as nuk arriti te vendoset ne Top 5 - kenget. Ai morri nga juria vetem 37 pike dhe u rendit ne vendin e 7-te.

Une vet e kam degjuar Albanin ne nje interviste ne KTV, ku ai vet thoshte se ky festival nuk ka asnje vlere dhe ne te ardhmen nuk deshiron as qe te ofrohet me afer ketij Festivalit.

Por si eshte e mundur qe ky person vitin e ardhshem te renditet ne jurine e te njejtit Festival, dhe ky person percakton fituesin e ketij Festivali.
    Ky eshte nje gabim i madh E. Zhulalit! Eshte shume ide e mire qe ne juri te jete nje kengetar modern, por ka mjaft tjere kengetare me vlera te mira se Albani.

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Citim Postuar mė parė nga erindi_al Lexo Postimin
    Albani po ne te njejtin Festival u paraqit vitin e kaluar me kengen 'Eklips'.
    Ai as nuk arriti te vendoset ne Top 5 - kenget. Ai morri nga juria vetem 37 pike dhe u rendit ne vendin e 7-te.

Ajo kėngė e cila ėshtė mė e dėgjuara nga tė gjitha kėngėt qė kanė marrė pjesė nė Festivalin e kėngės.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

i/e regjistruar Maska e erindi_al
    Anėtarėsuar
    21-04-2006
    Postime
    183
    Citim Postuar mė parė nga ClaY_MorE Lexo Postimin
    Ajo kėngė e cila ėshtė mė e dėgjuara nga tė gjitha kėngėt qė kanė marrė pjesė nė Festivalin e kėngės.
    Me e degjuara? Sepse kishte nje klip te mire te gjiruar ne Kosove..

i/e regjistruar Maska e Ēaushi
    Anėtarėsuar
    03-05-2006
    Vendndodhja
    Nė Atdhe!
    Postime
    3,283
    Ja shif si e trajton biseden ti ? Mjafton te japesh nje mendim dhe ju te etiketoni direkt. Te preferuarit e tu thote ! Epo c na polli.

Une more zoteri nga Bregovici pelqej vetem Mesecinen, kenge tipike me atmosfere ballkanase, per te dal ne rruge dhe per ti ofruar shishen e rakise komshiut, berberit, qenit...kujtdo qe te del perpara, dhe vetem kaq.
    Nuk ben pjese fare ne shijet e mia, por te thuash qe eshte anonim dhe i pavleresuar ne muziken evropiane eshte e genjeshtert dhe e pabazuar. C'lesh MTV dhe Viva me tregoke ti mua i nderuar ? A e di qe jane pikerisht keto qe e banalizojne muziken e vertete profesionale dhe e bastardojne me muzike komerc ? Mos na paska dale gje Vace Zela ne MTV ne ? A ke guxim te thuash qe na qenkerka nje kengetare koti Vacja ???

Te thash, nese kerkon te mbrosh nje mendim tendin, tregohu i kujdesshem ne argumentat qe perdor dhe mos merr flake kot se koti.

Nga ana tjeter Albanin as e kam vleresuar dhe as e vleresoj si njeri apo artist. Por kjo nuk do te thote qe ti ve gishtin e ti them ti je serbofil !
    Menyra se si ai dhe Gjergj Xhuvani votuan ishte vertete e dyshimte, por deri ne momentin qe une nuk kam fakte reale per te gjykuar, nuk bej si Agim Tralalaja dhe disa te tjere qe na e perdorin forumin per te mbjelle fare urrejtjeje dhe fobira nacionaliste.
    Ke deshire ta diskriminosh Albanin & friends ??? Je i mirepritur : Na jep faktet dhe po te ndjekim. Por jo te merresh me thashethemet e Panorames apo ku di une.

Pratolini
    Pratolini!

Te merresh me argumente tuja eshte humbje kohe ,asnje argument se ke ofruar ne keto qe ke thene,per veq se realiteti eshte i hidhur dhe se ke guximin ta pranosh!!! nuk kerkohet domosdoshmerisht ta pranosh.

Preng Sherri !
    E gjitha cka lexova nga Ty qendron i nderuar,me dhimbsesh kujt i ofron argumente,por me gjithe ate duke te lexuar Ty uroi te vetedijesohen ata qe kane nevoje,jam ne pajtueshmeri te plote me argumetet tuja , e gjitha qendron ajo cka ke thene,nje mendim me Ty jam.
    Dhuro shumė...e prit pak!

Faqja 7 prej 22 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Festivali i kenges RTSH 2008
    Nga BvizioN nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 57
    Postimi i Fundit: 06-02-2009, 19:43
  2. Era Rusi, gati pėr Festivalin Mesdhetar
    Nga Fiori nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-09-2006, 03:12
  3. Festivali i Kėngės nė RTSH 2005
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 51
    Postimi i Fundit: 07-01-2006, 18:17
  4. Nexhmije Pagarusha
    Nga Harudi nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 05-08-2005, 10:07
  5. Shqiperia ne Festivalin Boteror te Teatrit Eksperimental
    Nga Fiori nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 29-08-2002, 12:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •