Unė mė shumė kam neveri tek Xhuvani- se sa tek Skėnderaj ngaqė kėtė e kishte quajtur ,mirė Baton Haxhiu si " njė fėmij" qė na mashtroi tė githėve.
Por pėr aqė sa kam pas mundėsi - kam intervenuar sė paku tek dy mediume nė Kosovė qė tė mos emitohen mė spotet e atij djaloshit " pedofil".
Njė medium i tretė i cili udhėhiqet nga njė drejtor, i cili fėmijerin e tij e ka kaluar nė Beograd - akoma emeton kėnget e kėtij Al - banit.
Rastėsi dhe pėrkim i ēuditshėm.
Vetėm sa pėr kujtesė:
Kėngėn e Zhulalit nuk e vlersuan tre veta por katėr veta me pikė maksimale dhe atė:
[COLOR="Black"]Agim Krajka, kompozitori i Kėngės Monumentale nė interpretim tė Vaēe Zelės.
Gjergj leka - kompozitor dhe skenaristi dhe moderatori i emisionit muzikor " kthehem tė dielėn"
David Tukiqi ( i biri i Ibrahim Tukiqit tė madh) si dhe Baton Haxhiu...[/COLOR]
Rudina Magjistari , megithėse Alban Skėnderaj i kishte kėrkuar qė tė mos votonte pėr kėngėn " Jeta kėrkon dashuri" ajo s'kishte rėnė pre e njė loje Idioteske por kėngėn e kishte vlersuar me vendin e dytė qė do tė thotė me nėntė Pikė!
Gjergj Xhuvani i dha zero pikė dhe pastaj kur u kuptua fundi ngriti grushtin lartė nė shenjė Fitoreje dhe,,,
Skenderaj qė vazhdimisht kėrkonte tė dinte se " ēfarė pasaportash kanė vajzat nga Kosova" qė mė sė paku ka rėndėsi nė Eurosong; pasaporta e kėngetarit!
Sa i pėrket Oltes ajo nė naten gjysmėfinale mezi e kishte kaluar pragun pėr tė hyrė nė Finale , por pikėrisht Alban Skenderaj, u kishte kerkuar anėtarėve tė Jurisė, qė atė ta fusnin nė Finale.
Tė tjerat besoj qė i dini!
Definitivisht kam ardhė nė pėrfundim qė Al-(ban) Skenderaj ka probleme tė medha me personin e tij, me vetveten dhe me ndjenjat e tija, ndoshta si pasoj e njė edukate shumė tė keqe - qė ka tė bėjė me femijerin e tij.
Jam i bindur qė tek ai ėshtė manifestuar urrejtja dhe hakmarrja si pasoj e njė pėrjetimi fėmijeror nga i cili e ka tė vėshtirė pėr t'u kuruar!
Lutem pėr tė dhe i deshiroj sherim kompleksesh ngaqė Kėngės nė RTSHė i la njė njollė tė paharruar!
Krijoni Kontakt