Close
Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 82
    i/e regjistruar Maska e AVICENNA
    Antarsuar
    29-06-2007
    Postime
    125
    Pajtohem pothuaj se 100% me mendimin e Baptistit .

Njerzit qe kane mendim ndryshe per kete qeshtje(legalizimin e prostitucionit) nuk done shume mund qe te kuptojsh edhe nga shkrimet e tyre se kane presion nga epshi ne mendimet e tyre. Por fundja fundit edhe ata qe dolen nga ky popull i paster dhe i moralshem gje me te cilen krenohemi nder shekuj,dhe i moren motrat dhe nenat i mbajten n' semafor edhe keta me shumice e kuptuan se ishin gabim.
    Ather si nj shkmb deti, ngrihet shqiptari
    Ather n'luft si shqipe, hidhet guximtari,

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Antarsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    ai qe paska fshire replikat qe pata me BlackEagle paska bere nje pune te keqe dhe te demshme, sepse ato trajtonin saktesisht esencen e kuptimit te kesaj teme dhe shkakun esencial te moskuptimit apo veshtimit jo unanim mbi qeshjten ne diskutim. (vertete e papergjegjshme..., me keqardhje ju them)
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Nuk e kuptoj pse nje mashkull duhet te shkoje me nje prostitute,eshte njesoj sikur te besh dashuri me nje cope druri.............e kam provuar dy here,fa schifo....jam penduar,per me teper isha i pire
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

DOTT. SKUTHI Maska e SKUTHI
    Antarsuar
    17-10-2005
    Vendndodhja
    It's not your business....
    Postime
    460
    Citim Postuar m par nga Baptist Lexo Postimin
    Leverdi ekonomike?! -ti s'ia ke idene. Eshte pikerisht natyra e kriminalitetit ekonomik ajo qe kete 'veprimtari' e ben ilegale!
    Ti jep patate patate asaj, bordeloja te jep avull djersesh te pista.

Kjo nga aspekti i fenomenit ekonomik eshte si te te fus doren ne xhep dikush nga larg dhe ti te mos dish ku te avulluan parate - eshte njesoj sikur efekti kur shteti i korruptuar dhe kriminal, ne vend se te ngreje taksa emiton vlere parash pa mbulese (qe quhete inflacion) me cka automatikisht vlera e parave qe ke ti ne xhep zbritet per perqindjen e vleres qe ai ka leshuar ne qarkullim si para te vetat dhe pasuron veten me parate e tua. Por kjo eshte teper e komplikuar per nivelin tend.

Sa per nivelin qe e trashegon secili njeri me te lidndur mjafton te them:
    - me cfare fetyre i del vetes para pasqyres nje qe kenaq epshin e tij kafsheror me pagese te majme perkundrejt nje prostitute qe ia mba oren te kryet- me vetedijen se gjithe bota mashkullore (ata qe me te vertete i takojne nje bote te tille) keto marredhenie me boten femerore arrijne t'i kembejne falas madje per disa edhe me insistim nga ana femerore. Athua c'satisfakcion do te ndjeje ai kur te kthehet rruges per shtepi? Une jam i bindur se nje mashkulli qe i ka tepruar nje kokerr nder me pare do te ndihet sikur i dolen kembet e zhapinit se sa krihet e qe cdo mashkull tjeter e bejne te fluturoje dhe te deshiroje ta kete prape po ate femer. E c'eshte me e rendesishmja ta kete ajo kete. Te dije se takon dikund edhe ai.

Ti paske lojtur mendesh...

Me lejo te rifrazoj me gjuhen tende:
    Athua sa poshte duhet te ndihet ai mashkull i paburre kur del nga 'bordeloja' i shfryre koqesh e xhepash e c'eshte me e keqja i poshteruar intimisht dhe pa pike respekti ndaj vetes? Duke pyetur veten nga gjithe bota femerore athua e ka dashur te pakten e ema e tij si femi te vetin ndojehere...

[se me sa kuptoj qenkemi te gjithe te rritur ketu]
    Une te them te drejten (kete timin), -me pare do e kisha vene ne cung!

Prandaj leri brockullat e infeksionit me amoralitetit tend se s'ti ha kush prej atyre qe kane respekt njerezor a mashkullor ndaj vetes.

Ti qenke per gjynah..

S'eshte e nevojshme te komentosh postimet e mija, dhe mundesisht po i komentove mos u zgjat aq shume se je i merzitshem dhe shume i paqart.

Lere moralin ti, shko meso te shkruash shqip ate bej; edhe nje xhiro te ndonje bordello nuk do te bente keq, do te nxirrte nga bota e erresire ku ndodhesh..

.....e luce fu....

P.s. cfare individesh.!!!.. booo mah..
    EVERYBODY'S BUSINESS IS NOBODY'S BUSINESS

Thumbs up

Citim Postuar m par nga land Lexo Postimin
    e kam provuar dy here,fa schifo....jam penduar,per me teper isha i pire

me pelqen sinqeriteti yt
    ABCDDhEFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 grma)

zhapik buster Maska e drity
    Antarsuar
    11-01-2006
    Postime
    1,237
    Po sikur te thoja qe prostitucioni eshte rezultat i performancave seksuale medioker te femres "moderne", a do ta fusja valle vetveten ne telashe?
    When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.

Texas Ranger Maska e Clauss
    Antarsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    Citim Postuar m par nga drity Lexo Postimin
    Po sikur te thoja qe prostitucioni eshte rezultat i performancave seksuale medioker te femres "moderne", a do ta fusja valle vetveten ne telashe?
    nuk besoj drity. harram per cucat e forumit po sdoli ndonje te thote "it takes two to tango". ja te shikojme, do dale ndonje..
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

i/e regjistruar
    Antarsuar
    05-06-2006
    Postime
    354
    postuar me pare nga Baptisti
    Te me falesh, por une fola e po flas saktesisht ashtu si eshte dhe ashtu sic mendoj se jam vet.
    Ti po flet si je vet, kjo eshte per respekt o njeri.E te flasesh si eshte e verteta e plote, puna komplikohet dicka...bile koxha shume.

Kam pa me sy te mi ,ketu ne Gjermani ,shume njerez(meshkuj) te moshes 40-50 vjeqare,ne mes tyre kishte shqiptare ,greke ,turqe,gjermane e te nacionaliteteve tjera, tek hynin e dilnin nga bordeli.Disa nga ata i njihja mire,ishin njerez te martuar dhe kishin femije!
    Per rastet e tilla vlene ajo thenja per „mashkullin dhe qenin“.

Njehere, e pyetem nje gjerman qe shkonte me shpesh ne bordel :
    „Pse bre burre po shkon ne bordel?“

„E pse te mos shkoj?!Me mire po shkoj ne bordel e kur dal nga atje s`kam me pune me ate grua,se sa te martohem e pas dy-tri viteve , nese me ndodh te ndahem nga gruaja, me duhet te paguaj tere jeten per pensionin e gruas!!“
    Cfare absurdi!
    Sigurisht,ky realiteti i gjermanit ne fjale(se me siguri ka shume gjermane qe bejne si ai ) sa eshte komik eshte edhe tragjik,por kjo ka te beje me realitetin e tyre e jo tonin.

Baptisti :
    Te me falesh per cilen pike e ke fjalen, dhe perse u dashka t'i ipet te drejte dikujte qe paska te drejte?!! Nese une pohoj se ne kete moment ne hemisferen e rruzullit ku jetoj eshte dite nuk ekziston kurrfare nevoje te me japesh te drejte. Te drejten e merr ajo e vertete pa te pyetur as ty as mua vet.

Pra ne cilen pike i dhe te drejte per te drejten te cilen une nuk arrita ta regjistroj ne leximin e pare? Ne po flasim per shumicen dhe per ate qe bota e mbare e quan normale e jo per perjashtimet qe ekzistojne ne secilen sfere te jetes shoqerore. Por dihet cfare emri kane ato perjashtime dhe sa legjitime konsiderohen ato.
    Baptisto,
    asaj i jap te drejte kur permendi realitetin qe , edhepse kane qene te ndaluara bordelet,te tilla ka pase.Siq paska qene rasti ne Shqiperi , ne kohen e komunizmit..
    E njejta ka ndodhe ne Prishtine, ne Zagreb e ne shume qytete tjera.
    Dhe dihet qe keto bordele kane qene te ndaluara me ligj.Keto fakte i kisha parasysh kur pohova te verteten si eshte .

Pajtohem me te gjithe ata qe jane kunder kesaj dukurie te
    shemtuar- prostitucionit.Por prostitucion ka pas, ka dhe do te kete gjithmone,per fatin e keq te shoqerise.
    Ndryshuar pr her t fundit nga Kandili 1 : 29-12-2007 m 15:40

Perjashtuar Maska e BlackEagle
    Antarsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    500 Miles a way from home.
    Postime
    260
    [QUOTE=Blue_sky;1786930]http://www.forumishqiptar.com/showth...86#post1786786

Kjo fotoja ketu me keto te dyja eshte e jotja? Nese eshte atehere jam mese e sigurte qe do mund te japesh nje mendime te detajuar mbi temen, pa fyer njerezit qe u shprehen ketu!

Fotoja eshte e imja po, ve, s'po kuptoj se 'lidhje ka fotoja ime me temn ????

Ketu po flasim per prostitucion me duket, dhe jo per lidhje midis nje mashkulli dhe nje femre, apo, jam gabim ! ??????
    Oh, me fal, harrova per pak ! Shqipot, po te pane te puthesh dike qe mund te jete burri apo gruaja jote, thone: sht Kurve, apo e ka Kurv, e shfrytezon, a ku e di une 'fare tjeter u shkon nder mnd Shqipove . Jo me kote vendosa pikerisht kete foto, se e dija qe ne mentalitetin e dobet te disave do te ngjallte reagime nga me te ndryshmet.
    E pra, nuk bera gje tjeter vese qesha me 'lexova, dhe ende po qesh me 'po lexoj.
    Ne fund te fundit, askush qe nuk me njeh nga afer, s'mund te me vleresoj per ate qe une jam apo nuk jam.
    Kush ka hamendje, le te hamendoj gjith ditn se, sinqerisht, as qe po e vras drrin hi.
    Pra sipas jush, nje mashkull shqiptar s'mund te shoqerohet me nje femer, dhe ca me teper kur ajo eshte e huaj, e ca me keq, ne plazh !

Pash se dhe modeli i brekve te mia kishte shqetesuar ketu ne forum.

Mos ndoshta dikush kishte deshire te me shihte ne nje foto pa brek ??????

Ndoshta do te deshironte te kuriozohej me teper !

Sa per Ofendimin ! Une nuk po shoh dhe s'po kuptoj te kem ofenduar dike ne k'te tem, aq me tepr, po te shohesh se: kam shkruar dhe une, kam ngjyrosur dhe une me boje ne k'te tem.

Dhe se fundmi, Zonje/Zonjush apo 'tjeter mund te jesh. Perderisa, askush, nuk eshte drejtuar me TI/JU apo ne emer, mendoj se, nuk duhet marre flake si kashta se flaka e kashtes nuk mban prush.

Kerkoj ndjese per daljen nga tema
    Ndryshuar pr her t fundit nga BlackEagle : 29-12-2007 m 15:49

zhapik buster Maska e drity
    Antarsuar
    11-01-2006
    Postime
    1,237
    Citim Postuar m par nga Clauss Lexo Postimin
    nuk besoj drity. harram per cucat e forumit po sdoli ndonje te thote "it takes two to tango". ja te shikojme, do dale ndonje..
    ndonje cuce ose cuce like.
    Megjithate faktet jane kokforta, fenomeni egziston vetem ne nje kah.
    When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.

Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema t Ngjashme

1. Prgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 21-04-2009, 15:49
  2. Zbulohet ne tru origjina e besimit tek Zoti
    Nga _Mersin_ n forumin Komuniteti musliman
    Prgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-03-2009, 07:29
  3. Zbulohet shtpia publike, n pranga pronarja
    Nga Lioness n forumin Aktualitete shoqrore
    Prgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 26-12-2006, 19:00
  4. Zbulohet kufoma e masakruar e adoleshentes
    Nga Humdinger n forumin Aktualitete shoqrore
    Prgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 28-10-2006, 15:40
  5. Athine, pronari drogon dhe perdhunon 16-vjecaren shqiptare
    Nga Xhuxhumaku n forumin Aktualitete shoqrore
    Prgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-07-2005, 07:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund t hapni tema t reja.
  • Ju nuk mund t postoni n tema.
  • Ju nuk mund t bashkngjitni skedar.
  • Ju nuk mund t ndryshoni postimet tuaja.
  •