Ksaj i thojn Krim. Pu pu pu, gjith kto goca te vogla, me kto pleq!!!!!!!!!!!!!! O zot, sa gjynah.
Ksaj i thojn Krim. Pu pu pu, gjith kto goca te vogla, me kto pleq!!!!!!!!!!!!!! O zot, sa gjynah.
Pse ne gjithmon i shikojm punet tona po mirremi me punet e huaja . A pak pune kemi tonat a ?
Qka na intereson qka ndodh ne Afganistan a Irak apo Amerike o vllezer dhe motra shikoni punet tuaja dhe leni te tjeret sepse keshtu kurr nuk kemi me hec perprara
Pershendetje
ja kan fut koh se ligji mktu esht 16 vjec.po shifni mer se jeni pa drita atje ene lereni afganistanin se esht bota e 3.shikoni se ne shqiperi ekziston akoma martesa ne djep ju ver ver
a shapni dot i tem si tja bejm qe te ecim perpara po merruni me afganiustanin e lesh e presh.respekte ti xhamia per llafin me ven
ne fillim te shohim punen ton qe te ecim perpara masanej te tjeret.
Sepse kesi njerzish me keso mendimesh kemi edhe ne. Bile qe e quajne veten edhe student. U teket nje dite dhe duan ta bejne vendin Pakistan ose Sudan. Çka mendon?Pse ne gjithmon i shikojm punet tona po mirremi me punet e huaja . A pak pune kemi tonat a ?
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
Oh, po Perandoria Otomane (pas kryqezatave) nuk u shtri ne menyre te mjaftueshme? Duhej me? Blue, hap nje teme per kryqezatat dhe testojme njohurite historike per kete ceshtje lol.Postuar më parë nga Blue
Kam vetem nje limit: qiellin!
O lerini te martohen keto, edhe shijoni festat.
Kot vrisni mendjen per kto monstra![]()
A mund te te bej nje pyetje me te drejteperdrejte ty zoteri: Vajzen dhe motren tende 7-8 vjece, a do ta lejoje te martohej me nje burre 53 vjec, dhe do te ishte normale kjo martese? Po keshtu: a mund te quhet i moralshem nje person qe martohet dhe kryen sex me nje femije 9vjece?? Gjithashtu: a eshte nje shembull per te tjeret ky njeri, pavaresisht emrit, pasurise apo pozita e tij??
Ky eshte thelbi i gjithe temes.
PO shoku desh-mues, pergjigja eshte per te gjitha PO.
Iu pergjigja thelbit te thelbit te temes.
Ne mbaruam duke u thene se ka informata qe Ajsha ka qene 18 vjeq ky prap sillet aty ku ka deshire.
A je i kenaqur?
Ndryshuar për herë të fundit nga alko71 : 25-12-2007 më 20:44
Why do people with closed minds always open their mouths?
Krijoni Kontakt