Close
Faqja 11 prej 19 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 190
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    deleted
    Postime
    13
    Ksaj i thojn Krim. Pu pu pu, gjith kto goca te vogla, me kto pleq!!!!!!!!!!!!!! O zot, sa gjynah.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Pse ne gjithmon i shikojm punet tona po mirremi me punet e huaja . A pak pune kemi tonat a ?
    Qka na intereson qka ndodh ne Afganistan a Irak apo Amerike o vllezer dhe motra shikoni punet tuaja dhe leni te tjeret sepse keshtu kurr nuk kemi me hec perprara
    Pershendetje

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    14-11-2007
    Vendndodhja
    ne kabul tu bo plazh
    Postime
    784
    ja kan fut koh se ligji mktu esht 16 vjec.po shifni mer se jeni pa drita atje ene lereni afganistanin se esht bota e 3.shikoni se ne shqiperi ekziston akoma martesa ne djep ju ver ver
    a shapni dot i tem si tja bejm qe te ecim perpara po merruni me afganiustanin e lesh e presh.respekte ti xhamia per llafin me ven
    ne fillim te shohim punen ton qe te ecim perpara masanej te tjeret.

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Pse ne gjithmon i shikojm punet tona po mirremi me punet e huaja . A pak pune kemi tonat a ?
    Sepse kesi njerzish me keso mendimesh kemi edhe ne. Bile qe e quajne veten edhe student. U teket nje dite dhe duan ta bejne vendin Pakistan ose Sudan. Çka mendon?
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga Blue
    Kryqezetat limituan shtrirjen e Islamizmit
    Oh, po Perandoria Otomane (pas kryqezatave) nuk u shtri ne menyre te mjaftueshme? Duhej me? Blue, hap nje teme per kryqezatat dhe testojme njohurite historike per kete ceshtje lol.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga Lioness Lexo Postimin
    Blue, hap nje teme per kryqezatat dhe testojme njohurite historike per kete ceshtje lol.
    Dega ne te cilen jam dipllomuar eshte, persa i perket zgjatjes kohore, gati dyfishi i Fakultetit te Historise. Dege ne te cilen dhe po specializohem tani. Mgjth, jam e bindur qe dhe ne Histori nuk ke aq te dhena sa te me testosh

P.s. Gezuar festat!
    Kam vetem nje limit: qiellin!

O lerini te martohen keto, edhe shijoni festat.
    Kot vrisni mendjen per kto monstra

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Dega ne te cilen jam dipllomuar eshte, persa i perket zgjatjes kohore, gati dyfishi i Fakultetit te Historise. Dege ne te cilen dhe po specializohem tani. Mgjth, jam e bindur qe dhe ne Histori nuk ke aq te dhena sa te me testosh

P.s. Gezuar festat!
    S'i dihet ... (Leri fakultetet se ato jane te realitetit, i cili eshte anonim ne forum.)

PS: Gezuar gjithashtu
    Ndryshuar për herë të fundit nga Lioness : 24-12-2007 më 20:14

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Nje faktor qe mund te mirret per bazë eshte tek fakti se Mosha e hyrjes ne pubertitet ,ketu kemi faktorin klimatik qe dotë thot se ne vendet e nxehta siq jan vendet arabe femijet hyjn ne bylyk qe ne moshen 7-8 vjet dhe 8-9 vjet..

Ndersa ne vendet e evropes mosha e hyrjes ne pubertitet apo koha e hyrjes ne bylyk sjellet rreth moshes 14-18 vjet ,sidomos vendet skandinave apo vendet sovjetike ...
    A mund te te bej nje pyetje me te drejteperdrejte ty zoteri: Vajzen dhe motren tende 7-8 vjece, a do ta lejoje te martohej me nje burre 53 vjec, dhe do te ishte normale kjo martese? Po keshtu: a mund te quhet i moralshem nje person qe martohet dhe kryen sex me nje femije 9vjece?? Gjithashtu: a eshte nje shembull per te tjeret ky njeri, pavaresisht emrit, pasurise apo pozita e tij??
    Ky eshte thelbi i gjithe temes.

Nallban Maska e alko71
    Anëtarësuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Tokë
    Postime
    707
    PO shoku desh-mues, pergjigja eshte per te gjitha PO.
    Iu pergjigja thelbit te thelbit te temes.

Ne mbaruam duke u thene se ka informata qe Ajsha ka qene 18 vjeq ky prap sillet aty ku ka deshire.

A je i kenaqur?
    Ndryshuar për herë të fundit nga alko71 : 25-12-2007 më 20:44
    Why do people with closed minds always open their mouths?

Faqja 11 prej 19 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Mbretëria shqiptare e seksit në Londër
    Nga Shijaksi-London në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 13-02-2004, 12:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •