Po t'me dyfishonin rrogen pergjate gjith vitit tjeter, mendoj, do te ishte dhurata me e mire.
Mua me pelqejne shume cantat per vete e prandaj per veten time kam pare nje goxha cante e keshtu do ia dhuroj vetes per qef hahahaha
hahaha per ate pune dhurata qe i behen vetes, deri tani i kam marre (bere) 2 :P
nje pal sandale ngjyre floriri, te veshura komplet me gure zwarovski qe shkonin marshalla :P... cmimin jo ju le ta gjeni ju.
gjithashtu dhe nje pale xhinse kopjo si ato te te dashurit tim, pra i njejti model, vetem se per femra... por me duket se sdo i vesh ndonje here.
gjithashtu bleva edhe nje bluze te zeze, me menge te cara...
e ca gjera kozmetike...
por qe sme duken gje, me pelqen te me bejne dhurata, e jo ti bej vetes... dhe as te zgjedh dhuraten qe te ma blejne te tjeret, mqs ata jane pa shije, dhe te paafte qe te blejne nje dhurate
Puthja eshte ushqimi i zemres...
Hey DI_ANA a e kalojme bashk vitin e ri ne, siqe jemi... dehemi... se sqenka per ne ky vit i ri. bejme nje grup te quajtur "Sad Cooperation" edhe mblidhemi te gjithe bashk, e frstojme vitin i ri...
te pakten keshtu qajme hallet e njeri-tjetrit, e ndoshta gjejme edhe vetveten.
Puthja eshte ushqimi i zemres...
GLamorous ty te ftoj un per vit te ri, hajde se jemi nje grup i madh qe do festojme tek Coloseu2 tek petronini, hajde dhe ti je e mirpritur. Nuk te le shoqeria te merzitesh pa merak![]()
Asgje me shum se nje makin te re ,lol.....
une dua nje liber.. Vray-la guida completa! kush del vullnetar te ma bleje?![]()
Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)
One-way ticket home.
Krijoni Kontakt