ka vinc,
po s'ka grasso![]()
ka vinc,
po s'ka grasso![]()
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
XHuxho mos me bo muhabete erotike.
Nejse un dhuraten time e thashe, po ste le xhuxho pa ber cike chit chat.. ahahaah
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Edhe une DI_ANA dhuraten qe do doja te merrja se marr dot, dhe ndoshta sdo e marr dot ndonje here... Dhuraten tjeter qe doja per vit te ri, prap s'arrita ta merrja sot... Kshu qe viti i ri deri tani me duket koti, dhe i zymte...
Ate makinen qe deshet shume prej jush si dhurate une se dua, mqs skalova dot teorine. pa patente skam ce dua...
Puthja eshte ushqimi i zemres...
Glamorous un e kam patatenten qe ne vitin 1999, kshu qe me duhet makina, munsisht do me pelqente nje sportive, po prap ska problem edhe po nuk pati marmite sportive se ja ve vete![]()
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Po un qe e kam marr patenten ... po i pref dhembet, edhe pse nuk eshte ajo dhurata qe dua per momentinAte makinen qe deshet shume prej jush si dhurate une se dua, mqs skalova dot teorine . pa patente skam ce dua...![]()
Deri tani kam marr me shum lule, shporta frutash, dhe gift cards ... nje nga kutite qe eshte poshte pemes (me emrin tim) duket si dhurata qe dua un po se di, se kam shuar akoma kuriozitetin me duhet te pres daten 25 qe ti hap t'gjitha dhuratat.
Une per dhurate meqe do nderroj makinen se e kam euro 2, kam qef Golf V GTI 30 Edition, vdes per kte makine, po mesa duket do marr thjesht nje Golf, ato te shpis nuk dun te me financojne me shume....
o babagjysh a t'keqen vllaji mos na e prish muhabetin per pak gjo..
oooooo home degjove ti, o babe he mor dreq mos e prish zemren..... hehe s'po pergjigjet gje ky..... te vdekshin te gjithe dreret pra... hahahahahah lol
EVERYBODY'S BUSINESS IS NOBODY'S BUSINESS
Krijoni Kontakt