Close
Faqja 11 prej 20 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 193
    Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Ju Shqiptar te nderuar nuk mereni vesht asnjeher,ja ju them une juve pse.

Nje koncert siq ishte kjo e 50 cent ne Prishtine nuk dmth kurgje thjesht nje argetim,ky lloj koncerti bile edhe me i madh mbahet ne ane e mbane botes,po tash dalim dhe themi pse eshte mbajt,per gjera tjera duhet ndjekur shtetet e forta po kur vjen puna na ti bejme themi jo afrikan jane bere ata te cilet kane qen aty,jo kane marur Hiv apo ku ta di une.

Ne Gjermani me duket se shpesh mbahen konverte te ketij lloji po edhe me te medha edhe ate pa pushu 24-48 ore apo me shum,kurgje nuk eshte kjo thjesht nje argetim.

Dhe shoh disa qe shajn kete koncert e di pse hmm te kishe qen Dino Merlin,Mile Kitic,Ceca apo ndonje tjeter qoft grek,serb apo ku ta di une hmm sa koncerti i mire do ishe,sa kame njohuri une edhe ne Shqiperi ishte para nje kohe nje grup i famshem rokerash nuk po ua di emrin e grupit atyre dhe si ju duk ai koncert i mire per disa po i keq per tjeret dmth secili ka shijet e vet te kenges e jo te thuhet se pse keshtu pse ashtu.

Haj shnet te gjithve.

Nuk ka nevoje per perdorim te bold ne gjithe tekstin. Kjo gje ndalohet ne forumin tone - Darius
    Ndryshuar për herë të fundit nga Darius : 20-12-2007 më 16:58
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Dhe harova nje gje te shtoj se kame bere gabim edhe une pse nuk isha atje,isha me mendjen se eshte krejt nje dezinformat dmth nuk e pritsha te vij ne Kosov 50 cent,po sidoqoft knaqem edhe me videot duke i shiku atmosferen qe ka qen ne Prishtine.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Darius : 20-12-2007 më 16:58
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Citim Postuar më parë nga colombo22 Lexo Postimin
    Bashkë me 50 Cent

Pas konfirmimit te ardhjes së rap-kënkgëtarit 50 Cent , në Kosovë me 17 dhjetor, tashmë dihet se përkrah tij do të jenë fatlumët, bendet `NR, `K-OS` dhe Nora Istrefi.

Express

Për kta ja vlen mu mërdhi, mej pagu jo 50 cent po 50 euro, ja vlen me nej në shi e në borë. Veq qajo kafsha e zezë s'di ça ka lyp në Kosovë?

Perjashtuar Maska e riu
    Anëtarësuar
    05-12-2005
    Postime
    421
    po ate e kan fishkelly, nuk e more vesh. kane fishkelly ket dhe kan lepi tajarzezin... qiti vete perfundimet

mu mduket se te 25'000 mushin ate stereotipin e getos kosovare dmth: myslimon, i pashkollum, mundsisht mashkull, ezmer, nigger wannabe. keta gje serbi i nxjerr ne foto dhe i qit neper youtube dhe internet duke thone qe shifini shqiptaret jon race aziatiko-afrikane. jo mer plak, keta jan 25 mije qole bartes te HIV-it qe i mba fatkeqesisht Kosova. thjesht muhabeti, keta jane getoja e Kosoves, ndihmoni ne ekstradim

duhet me bo ripërtirirje t'principeve.
    Ndryshuar për herë të fundit nga amenti : 20-12-2007 më 15:20 Arsyeja: s'bon a?

i nënshtruar Maska e master2006
    Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,238
    O jena knaq valla...spo di qa me ju than....plasni plasni plasni. Njerz me komplekse jeni bo bre spo durohni hiq.

+ a mundet dikush me m'kallzu pse reperat kur qesin fjalë pi goje bojnë asi gjeste si mu kon tuj i mshu?

++kush osht ma i kompleksum se ai individ që ja imponon vetit ni kulturë veç se osht e përhapun anembanë?

O jena knaq valla...spo di qa me ju than....plasni plasni plasni. Njerz me komplekse jeni bo bre spo durohni hiq.
    stereotipi riut i paska ra kokes ke personi jot me sa duket - mos u merzit se s'je vetem, ke dhe 24.999 te tjere me vete - kjo me siguri trego qe ke te drejte lol

in the ghettooo

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    ezmer
    Ça domethanë ezmer?

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Sa qesharake jeni, nuk ju ben te zinj degjimi i rap ashtu sic nuk ju ben te bardhe degjimi i rock apo muzikes simfonike. Muzika eshte muzike, techno apo klasike apo popullore apo cfare te doni, sa me shume variacion aq me mire
    pa komplekse people...

Faqja 11 prej 20 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. "Revolucioni vonuar" dhe Ahmet Krasniqi
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 214
    Postimi i Fundit: 20-09-2018, 13:55
  2. Debati i Knusve (gjelave)
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 05:15
  3. Forcat ushtarake serbe mobilizohen përgjatë vijës administrative me Kosovën
    Nga ARIANI_TB në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 15:11
  4. Dëshmitë e të huajve për luftën në Kosovë
    Nga Klevis2000 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 09-12-2005, 04:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •