Ju Shqiptar te nderuar nuk mereni vesht asnjeher,ja ju them une juve pse.
Nje koncert siq ishte kjo e 50 cent ne Prishtine nuk dmth kurgje thjesht nje argetim,ky lloj koncerti bile edhe me i madh mbahet ne ane e mbane botes,po tash dalim dhe themi pse eshte mbajt,per gjera tjera duhet ndjekur shtetet e forta po kur vjen puna na ti bejme themi jo afrikan jane bere ata te cilet kane qen aty,jo kane marur Hiv apo ku ta di une.
Ne Gjermani me duket se shpesh mbahen konverte te ketij lloji po edhe me te medha edhe ate pa pushu 24-48 ore apo me shum,kurgje nuk eshte kjo thjesht nje argetim.
Dhe shoh disa qe shajn kete koncert e di pse hmm te kishe qen Dino Merlin,Mile Kitic,Ceca apo ndonje tjeter qoft grek,serb apo ku ta di une hmm sa koncerti i mire do ishe,sa kame njohuri une edhe ne Shqiperi ishte para nje kohe nje grup i famshem rokerash nuk po ua di emrin e grupit atyre dhe si ju duk ai koncert i mire per disa po i keq per tjeret dmth secili ka shijet e vet te kenges e jo te thuhet se pse keshtu pse ashtu.
Haj shnet te gjithve.
Nuk ka nevoje per perdorim te bold ne gjithe tekstin. Kjo gje ndalohet ne forumin tone - Darius
Krijoni Kontakt