Seriozisht do te te pergjigjem ... hmm ok.
Deri me sot s'kam pare nje mashkull kavalier ne te gjithe kuptimin e fjales, te jesh i dashur me nje femer sot eshte dobesi per disa.Te tallen me to e ti perdorin,e me pas te vrapojne tek nje tjeter,per meshkujt sot eshte krenari.Kush eshte ai mashkull qe di sesi trajtohet vertet nje femer.Ne gjithe kuptimin e fjales. E dini sesa vlere apo sa embelsi percjell nje buqete me lule e bere me dashuri.Shume jashtezakonisht shume .Pa dashur te gjykoje askend por vertete meshkuj te tille nuk existojne me ose ose jane shume frikacake se mos ndodhta dashuria i "rremben" zemren e me pas mbetin me "gisht ne goje".
Respekte!
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Mos flit ne pergjithesi ,une kam shkruajtur me lart ne fillim te temes qe eshte ndjenje e respekt t i dhurosh nje femre nje tufe me lule,por kam shtuar se vete femrat e kane harruar kete lloj dhurate qe fundja nga meshkujt ka dale dhe ne vend te nje tufe me lule preferojne me shume nje tufe me euro ,celular,xhingla te ndryshme etj.
Respekte dhe nga une lol.
Dija eshte injorance e mesuar.....
------ per:[Perla]
Marijuana85 per ty.
angel_ j .......
Walchiria .....
Krijoni Kontakt