Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 29
    i/e regjistruar Maska e Glamorous
    Anëtarësuar
    31-03-2005
    Vendndodhja
    Pak ne Qiell me Engjejt... Pak ne Toke me Djajt.. Kryesisht ne Zemer me Veten!
    Postime
    354

Si e kuptoni kur një lidhje ka marrë fund?!

Si e kuptoni qe lidhja qe keni ka marre fund, ose eshte drejt perfundimit, por qe asnjerit sja nxe goja ta thote???
    Cfare do benit ju? Si do te vepronit? Do mundoheshit ti jepnit vetes dhe partnerit nje motiv me shume per te qene bashk, apo thjesht do i jepnit fund pa u munduar?? Si do ndjeheshit?

Keni shume pyetje per tju pergjigjur? E di qe po ju ve ne mendime
    Puthja eshte ushqimi i zemres...

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga Glamorous Lexo Postimin
    Si e kuptoni qe lidhja qe keni ka marre fund, ose eshte drejt perfundimit, por qe asnjerit sja nxe goja ta thote???
    Cfare do benit ju? Si do te vepronit? Do mundoheshit ti jepnit vetes dhe partnerit nje motiv me shume per te qene bashk, apo thjesht do i jepnit fund pa u munduar?? Si do ndjeheshit?

Teme interesante....

Fillimi i nje lidhjeje i ngjan gjithmone nje fushe me trendafila ngjyre roze.

Mashkulli fillon te doje dashurine
    dhe mbaron me ne fund duke dashur nje femer,
    femra fillon te doje nje mashkull,
    dhe perfundon duke dashur dashurine...

Ne dashuri ka rrespekt.Nga momenti qe fillojme te "gabojme ne dashuri",ne fusim ne nje lloj "hipoteke" dashurine.
    Nuk mund te jemi gjithmone dakort per disa mendime,por ama duhet te jemi gjithmone dakort ne faktin qe personi qe duam eshte njeri i vecante qe meriton respekt dhe admiracion.
    Mos harrojme gjithashtu qe edhe dy te dashuruar jane gjithmone "2 armiq intime"...Por..qe i detyrohen respektit.
    Ulja e admiracionit per ate qe duam eshte paralele me uljen e dashurise ndaj tij ose ndaj saj.Prandaj eshte e rendesishme ti pergjigjemi njeri tjetrit dhe te respektohemi duke patur admiracion dhe dashuri.Dy persona qe duhen ndajne te njejtat projekte,endrra,jane dy ortake qe komplotojne bashke per te ardhmen...
    Te duhesh do te thote te enderrosh vete i dyte gjera te mundura!
    Njekohesisht dashuria eshte e bazuar ne terheqjen fizike..
    Ku ka gje me te bukur se te besh dashuri me ate qe do?
    Te duash dike do te thote ta prekesh,te ngjitesh me te,te perkedhelesh,te fluturosh,...Kemi deshirat tona te perbashketa qe duhen konservuar duke mbajtur nje fare "largesie"...."ti nuk je une,une nuk jam ti"!
    Distanca eshte e rendesishme ne deshire dhe ben te mundur qe afrimi te transformohet ne kenaqesi...

Kur gezon dashurine e kupton e ndjen,je ne nje bote magjike ku jeton nepermjet endrrave dhe realitetit...
    Dhe ndodh qe nje dite dashuria shuhet....per shume arsye!
    Nje dite dikush iken pasi nuk na do me dhe nje tjeter iken pasi nuk do me veten!
    E çuditshme dashuria....teper!
    Nje dite dhe eshte pikerisht ajo dite qe kuptojme ftohjen e ndjenjave,pikerisht qe nga ajo dite fillojme te gjejme dhe te kerkojme te keqijat te tjetri ose tjetra thjesht per te kenaqur egon tone,thjesht per te dale te pafajshem.
    Kur dikush nuk te do me si me pare,ne e ndjejme,kemi aftesine te ndjejme ndjenjen,kemi aftesine ta ndezim,kemi fatkeqesine ta shuajme dhe diten e shuarjes nuk mund te bejme me asgje,asgje!
    Sepse diçka e shuar eshte e paushqyer dhe nuk ka me jete....
    Po te ndjesh qe dashuria nuk eshte shuar nga te dy palet,mund te falesh,mund te japesh shance,mund te besosh,por diten qe e kupton qe dikush lufton dhe tjetri jo,atehere mendoj se ndarja do te ishte zgjidhja me e denje!
    Me mire nje vuajtje e tmerrshme sesa nje vuajtje pa fund!

Respekte
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 19-12-2007 më 17:57
    "Carpe Diem"

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792

eshte e thjeshte fare !!! ai njeri qe do te ndahet nuk te pergjigjet ne telefon !!! nuk ben me ato gjera qe keni bere me pare por ben te tjera qe ty nuk te pelqejne !!! koha qe te dedikon ty eshte me e pakte derisa nuk te takon me fare per nje jave ose me shume !!! e kshu me rradhe !!! pak a shume keto jane simptomat e nje lidhje qe ka marr fund ose qe pritet se shpejti te marri fund !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Pasioni për shkencën Maska e Qendi
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    2,102
    Ka Mënyra Të Ndryshme Për Ta Kuptuar , Si P.Sh:
    Ai/Ajo Nuk Sillet Me Ty Si Më Parë
    Ai/Ajo I Ik Gjdo Takimi , Bisede...

etj..
    etj..

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Nese ajo te thote, sje me ai i meparshmi (dije se mbaroi)
    Nese ajo te kerkon te ndryshosh (dije se mbaroi)
    Nese te kerkon te rrini te ndare per pak kohe (ta dish se ka gjet tjeter)

etj etj.. lol
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga SaS Lexo Postimin
    eshte e thjeshte fare !!! ai njeri qe do te ndahet nuk te pergjigjet ne telefon !!! nuk ben me ato gjera qe keni bere me pare por ben te tjera qe ty nuk te pelqejne !!! koha qe te dedikon ty eshte me e pakte derisa nuk te takon me fare per nje jave ose me shume !!! e kshu me rradhe !!! pak a shume keto jane simptomat e nje lidhje qe ka marr fund ose qe pritet se shpejti te marri fund !!!
    Jam mese dakort me te gjitha keto...

Do shtoja....te injoron,te tradheton,te nenvlefteson,nuk eshte aspak i interesuar per ate qe mund te besh ti,nuk te deshiron me dhe te ben te kuptosh e te ndjehesh pavlere per te!
    Te genjen,te mashtron,etj etj.....
    Ka edhe qe ta thone troç...."nuk te dua me";por ka edhe nga ata qe nuk dine se çduan ne te vertete dhe i bejne keq tjetrit!
    "Carpe Diem"

Si e kupton ... qe nga menyra se si te puth, nga menyra se si flet dhe vemendja qe i kushton bisedes (kur thot he si qysh ca po thoje), kur nuk i pergjigjet me telefonit, ose gjen arsye nga me absurdet per te qen i zene me pune.

i/e regjistruar Maska e Glamorous
    Anëtarësuar
    31-03-2005
    Vendndodhja
    Pak ne Qiell me Engjejt... Pak ne Toke me Djajt.. Kryesisht ne Zemer me Veten!
    Postime
    354
    Citim Postuar më parë nga angel_ j Lexo Postimin
    Si e kupton ... qe nga menyra se si te puth, nga menyra se si flet dhe vemendja qe i kushton bisedes (kur thot he si qysh ca po thoje), kur nuk i pergjigjet me telefonit, ose gjen arsye nga me absurdet per te qen i zene me pune.
    Po ne nje situate ku asnjeri sdo te ndahet, ose asnjeri se ka planifikuar qe te ndahet... por thjesht te dy ndjejne qe dicka spo shkon me, ndjejne si shume largesi mes tyre... ose thjesht jane konfuze ne vetvete. Si do ta kuptoje ti ne nje rast te till??? ose me sakt, ca do beje? si do reagoje, si do ndjeheshe???
    Puthja eshte ushqimi i zemres...

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882

Nccncncncnc s'po ta lexoj fort abetaren une ty lale, titulli i temes eshte si e kapish apo se kapish, edhe masanej hyn ne analiza se si do veproje apo gjona te tilla. Tani ta marr vesh une, do pergjigjen si e kuptojme apo cfare do bejme qe ta mbajme zeqinene, apo si ti japim duret asaj Zeqinese apo xhemiles.

Sqarohu njehere si e ke hallin ene masanej tturru me pyt.

Dito.

Kur nje lidhje ftohet, eshte normale qe ka marr fund.

Nese nuk eshte me ajo ngrohtesia e fillimit e cila ste le rehat larg partneres sikur edhe 2 min, nese muhabeti nuk eshte me i ngrohte si gjithmone, nese skeni me kohe te dilni bashke, edhe nxirrni arsye te tipit.. jam semure, skam leke, kam pune etj etj sdiskutohet qe gjithcka ka marr fund, sepse po ndejte larg sdiskutohet qe do ftohen ndjenjat, edhe ajo lidhje merr fund automatikisht.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Mosmarrëveshja në lidhje me “SAKALEJN”-IN
    Nga faruk9 në forumin Komuniteti bektashi
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 13-06-2009, 06:39
  2. Të dhënat fosile hedhin poshtë evolucionin
    Nga monarku në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 02-11-2006, 10:34
  3. Bashkim Gazidede prononcohet në media për ish-detyrën si kreu i SHIK
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-11-2006, 13:17
  4. Vendet arabe dhe perendimi
    Nga Eni në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 10-09-2003, 08:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •