Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 29
    Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga Morning star Lexo Postimin
    Kur nje lidhje ftohet, eshte normale qe ka marr fund.

Nese nuk eshte me ajo ngrohtesia e fillimit e cila ste le rehat larg partneres sikur edhe 2 min, nese muhabeti nuk eshte me i ngrohte si gjithmone, nese skeni me kohe te dilni bashke, edhe nxirrni arsye te tipit.. jam semure, skam leke, kam pune etj etj sdiskutohet qe gjithcka ka marr fund, sepse po ndejte larg sdiskutohet qe do ftohen ndjenjat, edhe ajo lidhje merr fund automatikisht.
    Ama s'eshte perhere e lehte ta pranosh... e kur s'do ta pranosh, e ke dhe te veshtire te kuptosh.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Ama s'eshte perhere e lehte ta pranosh... e kur s'do ta pranosh, e ke dhe te veshtire te kuptosh.
    E vertete edhe kjo.
    Eshte gjithmone ai mendimi qe themi, hajt edhe nje shprese, kushedi do ndryshoje dicka.. Por nuk eshte e vertete.
    Nese nje lidhje vazhdon te bjere ne disheze, aha e ka te veshtire te ngjitet perseri aty ku ishte, vetem se neve jemi njerez edhe normale jetojm me shprese, gje e cila na vret akoma me shume me vone.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    e pranon, s'e pranon, e kupton s'e kupton, rendesia ka fakti,

dhe fakti sic ka thene nje deshmitar, eshte krredhur komplet brenda,...lol
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Nese ajo te thote, sje me ai i meparshmi (dije se mbaroi)
    Nese ajo te kerkon te ndryshosh (dije se mbaroi)
    Nese te kerkon te rrini te ndare per pak kohe (ta dish se ka gjet tjeter)

etj etj.. lol
    mua po me thot : Nese te kerkon te rrini te ndare per pak kohe (ta dish se ka gjet tjeter) a thua ti qe ka gjet ndonje tjeter aa ( hauau )

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga Morning star Lexo Postimin
    E vertete edhe kjo.
    Eshte gjithmone ai mendimi qe themi, hajt edhe nje shprese, kushedi do ndryshoje dicka.. Por nuk eshte e vertete.
    Nese nje lidhje vazhdon te bjere ne disheze, aha e ka te veshtire te ngjitet perseri aty ku ishte, vetem se neve jemi njerez edhe normale jetojm me shprese, gje e cila na vret akoma me shume me vone.
    As qe e ve ne dyshim ate pune qe kur eshte ne disheze eshte e kote te lodhesh me te. Mgjth nganjehere mendoj qe dhemb te ja pranosh vetes dicka te tille, sidomos kur behet fjale per nje njeri qe mund ta kesh dashuruar me shpirt... Une urrej njerezit qe s'jane ne gjendje te flasin, qe s'jane ne gjendje te ja bejne te qarte me fjale pales tjeter qe ka mbaruar cdogje e jo me keto sinjalet prej kalamajve "jo s'hapi cel, jo s'bej, jo s'kthej". Te pakten per respekt, nje lidhje meriton nje mbyllje dinjitoze.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar Maska e Glamorous
    Anëtarësuar
    31-03-2005
    Vendndodhja
    Pak ne Qiell me Engjejt... Pak ne Toke me Djajt.. Kryesisht ne Zemer me Veten!
    Postime
    354
    Citim Postuar më parë nga Fitim Shala Lexo Postimin
    mua po me thot : Nese te kerkon te rrini te ndare per pak kohe (ta dish se ka gjet tjeter) a thua ti qe ka gjet ndonje tjeter aa ( hauau )
    jo seshte e thene. ka dhe raste kur njerezit jane konfuz, ose po kalojne nje gjendje jo te mire, e kane nevoje te mbledhin mend e kokes kur i thone!
    Puthja eshte ushqimi i zemres...

Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    As qe e ve ne dyshim ate pune qe kur eshte ne disheze eshte e kote te lodhesh me te. Mgjth nganjehere mendoj qe dhemb te ja pranosh vetes dicka te tille, sidomos kur behet fjale per nje njeri qe mund ta kesh dashuruar me shpirt...
    Dhemb edhe dhemb shume jo pak.
    Por hej... cmund te bejm per ta shpetuar? Ske cfar ben, nese ke provuar te gjitha rruget edhe sja del dot, atehere me mire te pranosh se nuk eshte me per ty ajo lidhje se sa te mundohesh ti mbash kot gjerat sikur ishin, sepse eshte gje qe nuk behet.

Blue Sky eshte normale qe para se me vajt deri ne ndarje, jan provuar te gjitha rruget e mundshme per te shpetuar ate lidhje, sepse behet fjale per nje person qe ja vlen te besh sakrifice, ja vlen te vuash. Nese eshte thjesht nje lidhje rasti, atehere ska arsye te vuash, thejsht i jep duart edhe ciao mbaroi me kaq. Por kur e do nje person, atehere do levizesh te gjith guret, por nese as kjo nuk funksionon, atehere pse te mundohemi edhe te vuajm kot?

Te pakten per respekt, nje lidhje meriton nje mbyllje dinjitoze.
    Jam dakord edhe me kte fjali, qe e kapa me vonese une! Nese nje lidhje ja ka vlejt me te vertete, edhe ka ardhur koha qe ti japesh fund, atehere meriton me te vertete nje ndarje dinjitoze, mundesisht te takohen si miq edhe te ulen te pine nje kafe edhe te llafosin, pastaj te ndahen po miqesisht. Kte te fundut e kam nga experienca.

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anëtarësuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    sa tem delikate kjo me zuren hethet .
    Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Eshte zor per tu marr vesh eeeeeeeee .
    Mire e keni se eshte e veshtire ta kuptosh si ca si une ,ai ,ajo ,ne ,ju ,etc ...

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Citim Postuar më parë nga BaBa Lexo Postimin
    sa tem delikate kjo me zuren hethet .
    Vertete delikate, sa qe edhe mua me zuren ethet duke gjetur simptome tek vetja ime, dhe mendoj se "ajo" po te lexoj kete teme, do te jete e sigurte qe lidhja jone ka marre fund.
    My silence doesn't mean I am gone!

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Mosmarrëveshja në lidhje me “SAKALEJN”-IN
    Nga faruk9 në forumin Komuniteti bektashi
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 13-06-2009, 06:39
  2. Të dhënat fosile hedhin poshtë evolucionin
    Nga monarku në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 02-11-2006, 10:34
  3. Bashkim Gazidede prononcohet në media për ish-detyrën si kreu i SHIK
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-11-2006, 13:17
  4. Vendet arabe dhe perendimi
    Nga Eni në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 10-09-2003, 08:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •