Cila do ishte dhurata ideale qe do donit te merrnit per festat???
Shpesh here e vrasim mendjen se ca dhurate ti blini te tjereve, pa e vrare ndonje here mendjen se ca dhurate do mund ti blinit vetes, ose te na dhuronin...
Cila do ishte dhurata ideale qe do donit te merrnit per festat???
Shpesh here e vrasim mendjen se ca dhurate ti blini te tjereve, pa e vrare ndonje here mendjen se ca dhurate do mund ti blinit vetes, ose te na dhuronin...
Puthja eshte ushqimi i zemres...
Nuk e di seshte me rendesi dhurata po me rendesi eshte personi qe deshiron te dhuroj dhuurat
As qe e kam iden se ca do blej per te ber dhurata, se te gjith kur i pyes m'thon nuk dua asgjekshuqe un per ti ren shkurt do u marr te gjitheve nga nje gift card dhe te blejne vet ca te duan.
Aman dhe ti na vdiqe me keto dhuratat...po spunohet gjithe vitin per nje dite ta marre dreqi ta marre!
U mbaruan leket...aha!
Une do te doja diçka po per fatin tim te keq sme plotesohet dot deshira!
Ti shkruaj nje leter atij plakut te vitit te Ri e di qe do me genjeje se keshtu ka bere çdo vit...
Megjithate do marr veten per dore,do iki ne dyqan e do bleje ca te me doje qejfi,apo skam nje huq te keq,kur jam e merzitur blej rroba dhe parfum!
E kam kete huq po te pakten i bej qejfin vetes!
Respekte Glamorous
"Carpe Diem"
Atehere Un Do Ti Kerkoja Zotit Qe Dhurate Per Vitin Qe Vjen Ti Sjelli Dianes Nje Lumturi Pasi E Di Qe I Mungon
Diana Te Dhente Zoti Sa Me Shume Lumturi Qofte Ky Vit I Fundit I Merzitjes
Meqe Ty Plaku I Vitit Te Ri Sta Ka Plotesuar Deshiren Sic E Thua Dhe Vet, Te Jesh E Sigurte Se Deshiren Time Do E Plotesoje...
Takohemi në Ditën e Gjykimit
"Carpe Diem"
Diana sa per te shtuar vetem nje fjale qe te bindesh 100%
vertet kjo deshire eshte virtuale sepse eshte ktu ne forum, por te jesh e bindur dhe shume e sigurte qe Edi kto fjale i ka shkruajtur me shpirt dhe me zemer dhe me shpirt te betohem qe dhurata qe do i kerkoj per kte vit "plakut te vitit te ri" domethen zotit ne qiell do jet deshira qe kam shprehur me larte...
Respekte per ty Diana...
Zoti te bekofte...
Takohemi në Ditën e Gjykimit
Edhe Pse Nuk Pëlqej Aq Shumë Dhuratat Kisha Pasur Qejf Që Dikush Të Më Dhuronte Një Libër Të Cilit As Emrin Nuk Ja Dilol , E Kam Parë Në Një Librari Ama Nuk E Kam Lexuar Titullin E Librit(E Kam Lexuar Vetëm Në Brendësi Pak) , Më Ka Pelqyer Shumë Dhe Më E Keqja Është Se Nuk Di Ku Të Shkoj E Ta Blej....
nje gje te madhe .
otherwise .. nuk e dua . lol
tani lind pyetja c'eshte kjo gje e madhe ? oh well ... spo jua them .![]()
Krijoni Kontakt