Close
Faqja 4 prej 19 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 190
    Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Kjo qe sapo tha tani mesia4ever duhet pranuar si e vertete.
    Keshtu eshte ne fakt realisht. Te gjithe i gje duke pire neper klube te shoqeruar nga ca femra me shalet jashte (jo se ka ndonje problem)... po kur i pyet ca jane.. me vrap thone myslimane.
    Nuk falen, nuk lexojne libra te shenjte, pine alkol, vjedhin, bejne cdo gje qe i ka hije nje satanisti..... kur i pyet.. : myslimane!

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga lone_star Lexo Postimin
    Po fakti qe 4% e klergjise katolike ne US eshte akuzuar per abuzime seksuale ndaj te miturve dhe pedofili te duket ironik ty?
    http://www.bishop-accountability.org...Jay/index.html
    Mos u mundoni me ul tjetrin me akte individuale te disa individeve ne perendim. Shikoni se cfare po ndodhe ne boten islame, sa homoseksualet vriten vetem ne Iran e Arabi Saudite. Une personalisht edhepse mendoj se kisha katolike eshte jo-biblike distancohem nga ky satanizim ndaj katolikeve qe po behet koheve te fundit nga disa individe.

Ose kur pastore qe cirren kunder homoseksualizmit ne kishe arrestohen nga policia per lypje prostutimi nga meshkuj homoseksuale, ose gjenden te asfiksuar ne shtepine e tyre me nje dildo plastike prapa? Dy nga keta te arrestuarit vazhdojne akoma te predikojne, e akoma drejtojne turmen ti kendoje himne per Xhizusin, the greal lord.
    100 here iu kam thene se ne krishterim shembulli qe duhet te ndiqet eshte Jezusi, e as papa e ndonje pastor. Nese une bej dicka qe shkon kunder mesimeve te Bibles, fajtor jam une e jo krishterimi.

Apo kur misioneri protestan gjendet i vrare (mosmarreveshje ne lidhje me pagesen e prostitutit homo: varianti i policise shqiptare), i lidhur kembe e duar, me b*then e mbushur me sperme.
    Akte individuale qe jane te denueshme dhe te gjithe te krishteret distancohen, por a do te distancahesh ti nga profeti yt. Nuk kane te bejne me temen.

Te tere keta te zellshem, vecse hipokrite dhe mashtrues si ty jane. Cilen drite kundrejt asaj erresire qe me permend ti po predikonin keta? Ka te beje gje lajmi i mire me kontraktimet anale apo me perdhunimin e vogelusheve qe sapo kane filluar te ecin? Duhet te kete se kjo i le me pasoja te thella per tere jeten...

Me thuaj eshte ironike apo jo?
    Ti po me njeh mua shume, mos o burre i dheut se s'me ke pare ti mua kurre e nuk di asgje per mua mos flit hokus-pokus. As Muhamedi hiq me keq nuk e la, kritikoje se pari Muhamedin pastaj te tjeret. Ti do te thuash se ato hadithe jane te dobeta, edhe une po them se keto veprime jane te dobeta.

Mbetesh i pershendetur

Self Confidence Maska e Gimi3
    Anëtarësuar
    24-10-2006
    Vendndodhja
    Atje ku Fati i përcjell Guximtarët !
    Postime
    1,028
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Po veq sa e mbajne fene e tyre eshte pyetja, as 3% e tyre. Po ta kishin mbajtur vetem 10% ashtu sic thuhet ne Kuran, ne moti ne lufte civile do te ishim. Krejt familja ime thone se jane myslimane por kush prej tyre nuk ka lexuar Kuranin dhe nuk ia kane idene per fene islame e besoj se edhe shumica e familjeve shqiptare myslimane keshtu jane. Babai im thote se eshte mysliaman, gjithashtu kusherinjte por rakine kurre se ndalin ne rast festash.
    mesia4ever , pergjat kohes qe jep mesime fetare ketu , me mire do te ishte te sheroje prifeterit , miqte e tu qe vuajne nga homoseksualizmi , kjo arrihet shume lehte , beri disa reforma ne Bibel , dhe martoi te shkretet !
    Fitorja Vjen Me Durim , Gëzimi Vjen Pas Dëshprimit Dhe Pas Çdo Veshtirësie Ka Lehtësim .

Anëtarësuar
    24-10-2006
    Vendndodhja
    Postime
    1,028
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Kjo qe sapo tha tani mesia4ever duhet pranuar si e vertete.
    Keshtu eshte ne fakt realisht. Te gjithe i gje duke pire neper klube te shoqeruar nga ca femra me shalet jashte (jo se ka ndonje problem)... po kur i pyet ca jane.. me vrap thone myslimane.
    Nuk falen, nuk lexojne libra te shenjte, pine alkol, vjedhin, bejne cdo gje qe i ka hije nje satanisti..... kur i pyet.. : myslimane!
    Force-Intruder , po ti cfare predikimi ben ?
    Fitorja Vjen Me Durim , Gëzimi Vjen Pas Dëshprimit Dhe Pas Çdo Veshtirësie Ka Lehtësim .

Anëtarësuar
    24-10-2006
    Vendndodhja
    Postime
    1,028
    mesia4ever: Mos u mundoni me ul tjetrin me akte individuale te disa individeve ne perendim. Shikoni se cfare po ndodhe ne boten islame, sa homoseksualet vriten vetem ne Iran e Arabi Saudite. Une personalisht edhepse mendoj se kisha katolike eshte jo-biblike distancohem nga ky satanizim ndaj katolikeve qe po behet koheve te fundit nga disa individe.
    kam bindjen se ketu ishe me shume pro-prifterve homoseksuale , ne Turqi eshte vrare prifti sepse ndihmonte ne prostitucion , arsyeja e vrasjes ishte mosmarrjeshje me kontrabanduesit te cilet mirreshin me prostitucion !

Anëtarësuar
    24-10-2006
    Vendndodhja
    Postime
    1,028
    mesia4ever: 100 here iu kam thene se ne krishterim shembulli qe duhet te ndiqet eshte Jezusi, e as papa e ndonje pastor. Nese une bej dicka qe shkon kunder mesimeve te Bibles, fajtor jam une e jo krishterimi.
    Fakt eshte se ne krishterim shembulli qe duhet te ndiqet eshte Jezusi , por perse ai nuk u martua ?
    Perse Papa Shen Pali genjeu se e kishte pare Jezusin pas ringjalljes ?

A qendron probl. se prifterit nuk po gjejne ndonje arsye te vecante qe te perkrahin idene se Jezusi nuk u martua ashtu edhe ne nuk duhet te martohemi , e ne anen tjeter ne te zeze e praktikojne homoseksualizmin ?

Larguar Maska e lone_star
    Anëtarësuar
    13-08-2003
    Vendndodhja
    Houston, TX
    Postime
    222
    Citim Postuar më parë nga Zarathustra. Lexo Postimin
    Kjo se pari nuk eshte fenomen vetem ne Afganistan por ne te gjithe boten islame.
    Kjo eshte dukuri i ka rrenjet socialo-ekonomike te botes islame, atje ne ate bote kryesisht nuk ka pune, edukim, dhe kasa te duash perdhunim te femres.
    Per keto dy gjeneralizime dhe te tjera kemi fjalen e Zerdushtit vete ne nje postim me lart qe une e duartrokas dhe e brohoras se ne fakt eshte shume i goditur:

Gjeneralizimi eshte vyrtyt i budallenjve.

Kurse keta me poshte sado ti rrotulloje e ti zbukuroje gjuha e gjate prape se prape nuk ta mbushin shume mendjen, edhe po te isha ne nje mendje me Zerdushtin. Se si me tingellojne mua...

...sepse atje ne Texas femra, meksikane apo jo, merr mbeshtetje nga shteti, i jepet mundesia te vazhdoje shkolle, apo te gjej pune dhe me sakrifica sigurisht tia dali mbane. Mbi 30% e femrave ne amerike i rrisin femijet vet, dhe i dalin zot vetes me dinjitet, e pune.
    ...Me tej prifterinjte qofshin keta edhe pedofile nuk predikojne rite vrasjeje dhe vdekje sic bejne ata islamike, per nje femer qe ndahet nga burri apo qe nuk eshte e moralshme. Shoqeria perendimore (e krishtere) nuk e quan vrasjen te drejte edhe per krime me te renda dhe jo me per tradheti bashkshortore, pao prostitucion.
    Ndryshuar për herë të fundit nga lone_star : 19-12-2007 më 06:14

Anëtarësuar
    24-10-2006
    Vendndodhja
    Postime
    1,028
    mesia4ever: Ti po me njeh mua shume, mos o burre i dheut se s'me ke pare ti mua kurre e nuk di asgje per mua mos flit hokus-pokus. As Muhamedi hiq me keq nuk e la, kritikoje se pari Muhamedin pastaj te tjeret. Ti do te thuash se ato hadithe jane te dobeta, edhe une po them se keto veprime jane te dobeta.
    Ketu qendron problemi ! Arsyeja se perse ti mesia4ever nuk shifesh - nuk e tregon masken e vertet ne forumin shqiptar s'do te thote se te jep mundesine e Shpifjes , Propagandes , Ofendimeve ?!

Nese don debat te sinqerte , beje nje prezantim tek nenforumi , tregoje masken - foton e vertet edhe fillo te debatosh me argumente pastaj

Larguar Maska e lone_star
    Anëtarësuar
    13-08-2003
    Vendndodhja
    Houston, TX
    Postime
    222
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Po veq sa e mbajne fene e tyre eshte pyetja, as 3% e tyre. Po ta kishin mbajtur vetem 10% ashtu sic thuhet ne Kuran, ne moti ne lufte civile do te ishim. Krejt familja ime thone se jane myslimane por kush prej tyre nuk ka lexuar Kuranin dhe nuk ia kane idene per fene islame e besoj se edhe shumica e familjeve shqiptare myslimane keshtu jane. Babai im thote se eshte mysliaman, gjithashtu kusherinjte por rakine kurre se ndalin ne rast festash.
    Mire edhe une ashtu mendoj si ty. Shume pak e jetojne fene Islame ne Shqiperi. Vecse ata vetes i thone myslimane. Dhe bota per myslimane i njeh jo per te krishtere.

Ti do me thuash se te krishteret e jetojne me mire fene e tyre? Thua se shumica ben me shume se sa ti thote vetes i krishtere si ne Shqiperi ashtu edhe ne bote?

Nallban Maska e alko71
    Anëtarësuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Tokë
    Postime
    707
    Citim Postuar më parë nga gimi3 Lexo Postimin
    Ketu qendron problemi ! Arsyeja se perse ti mesia4ever nuk shifesh - nuk e tregon masken e vertet ne forumin shqiptar s'do te thote se te jep mundesine e Shpifjes , Propagandes , Ofendimeve ?!

Nese don debat te sinqerte , beje nje prezantim tek nenforumi , tregoje masken - foton e vertet edhe fillo te debatosh me argumente pastaj
    Mos ki dert o Gimi. Me duket se i kam rene ne fije kush eshte. Nuk ke cka te shohish ne te, dud.
    Why do people with closed minds always open their mouths?

Faqja 4 prej 19 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Mbretëria shqiptare e seksit në Londër
    Nga Shijaksi-London në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 13-02-2004, 12:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •