Close
Faqja 3 prej 19 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 190
    I zene deri ne Gusht. Maska e )un(
    Anëtarësuar
    15-11-2007
    Vendndodhja
    te shpia tjeterkuj, edhe ne msn...
    Postime
    125
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Kjo eshte e vertete, se jan prifterinjt pedofille kjo qendron.
    Kte qe e kan e kan sjua mohojme dot.

Po clidhje ka musmlimanizmi edhe katolicizmi ne kte teme?? Se spo e marr vesh clidhje ka feja me kto pedofille, qofshin musliman apo katolik?

AI eshte beduin pedofill, sdo te thote qe perfaqson fene muslimane ca jan kto budalliqe?

Por por por.. hoxhe homoseksual ose pedofill skam pare as degjuar ndonjeher, ama prifterinj homo edhe pedofille kam degjuar plot.

LOL

Un pervete jam Satanaso , edhe i kam inat te dyja palet, kshu qe ju them te metat qe keni!!
    keni fituar nje pike
    .

Larguar Maska e lone_star
    Anëtarësuar
    13-08-2003
    Vendndodhja
    Houston, TX
    Postime
    222
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Kjo eshte e vertete, se jan prifterinjt pedofille kjo qendron.
    Kte qe e kan e kan sjua mohojme dot.

Po clidhje ka musmlimanizmi edhe katolicizmi ne kte teme?? Se spo e marr vesh clidhje ka feja me kto pedofille, qofshin musliman apo katolik?

AI eshte beduin pedofill, sdo te thote qe perfaqson fene muslimane ca jan kto budalliqe?

Por por por.. hoxhe homoseksual ose pedofill skam pare as degjuar ndonjeher, ama prifterinj homo edhe pedofille kam degjuar plot.

LOL

Un pervete jam Satanaso , edhe i kam inat te dyja palet, kshu qe ju them te metat qe keni!!

Ate them dhe une qe nuk ka lidhje po lidhjen e sjellin keta te tjeret duke ja vene fajin Islamit. Kur ja ve une fajin krishterimit per pedofiline nuk u pelqen ama, megjithese une nuk mendoj ashtu, thjesht po argumentoj me llogjiken e tyre...

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga lone_star Lexo Postimin
    Ate them dhe une qe nuk ka lidhje po lidhjen e sjellin keta te tjeret duke ja vene fajin Islamit. Kur ja ve une fajin krishterimit per pedofiline nuk u pelqen ama, megjithese une nuk mendoj ashtu, thjesht po argumentoj me llogjiken e tyre...
    Nqs nuk e mendoje, nuk e sillje .

Per sqarim per individet qe mund ta permendin me vone.
    Incidentet e pedofilise kane ndodhur ne nje segment te fese se krishtere. Ne Kishen Katolike. Kjo per arsye sepse prifterinjte katolike nuk martohen, ne dallim me dominacionet protestante apo Kishen Orthodokse.
    Perse nuk i lene prifterinjte te martohen, ceshtje dogmatike ne Kishen Katolike dhe debati vazhdon.
    Gjithesesi do ishte mire sikur gjate bisedes ketu, te behen dallimet perkatese (nga te dyja palet.)

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Lioness Lexo Postimin

Incidentet e pedofilise kane ndodhur ne nje segment te fese se krishtere. Ne Kishen Katolike. Kjo per arsye sepse prifterinjte katolike nuk martohen, ne dallim me dominacionet protestante apo Kishen Orthodokse.
    Perse nuk i lene prifterinjte te martohen, ceshtje dogmatike ne Kishen Katolike dhe debati vazhdon.
    Gjithesesi do ishte mire sikur gjate bisedes ketu, te behen dallimet perkatese (nga te dyja palet.)
    Dmth un si satanaso jam brenda temes o zjonja smod?

Poshte fete ne te gjitha drejtimet qe kan, sepse vetem te kqija i kan sjell njerzimit, Jo Fete, por njerzit qe praktikojne Fete edhe i rrotullojne guret nga te duan.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Larguar Maska e lone_star
    Anëtarësuar
    13-08-2003
    Vendndodhja
    Houston, TX
    Postime
    222
    Citim Postuar më parë nga Lioness Lexo Postimin

Levduar qofsh qe na ndricove luaneshe, shume prej nesh nuk e dinim qe kleriket katolike nuk martohen! Sidoqofte skandalet seksuale nuk jane te kufizuara vetem me kishen katolike.

Ti si mendon personalisht, te martohen prifterinjte apo te vazhdojne te bejne pedofili? Apo nuk te interesojne ceshtjet e ketij segmenti tjeter te krishterimit?
    Ndryshuar për herë të fundit nga lone_star : 18-12-2007 më 19:48

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    A ben te them une dicka lidhur me temem .
    Keto fenomene , te folim sinqerisht asnje fe nuk i lejon. ASNJE FE!!!
    Tani qe ndodhin , ndodhin , askush nuk i deshiron keto ngjarje por prap se prap jane pjese e informacioneve qe ne i marrim.
    Per mendimin tim , apsolutisht 1000000(0) % feja islame nuk lejon martesen e vajzave te mitura , nga ana tjeter kur folim per fene islame , vlen te theksohet se sipas fese islame vajza ka te drejte absolute mbi fatin e saj , te vendosi dhe te refuzoj se me cilen do te martohet ose nuk do (tjeter eshte pyetjeja se sa e gezojne kete te drejte vajzat neper shtetet islamike - dhe nqs nuk e gezojne dmth se Kurani nuk ua garanton ate te drejte- por thjeshte u eshte marrur nga dikush kjo liri qe kan vajzat nuk i pelqen).
    Problemi eshte , sidomos muslimanet duhet te punoje ne kete fushe neper vedet ku ka nevoje , qe njerezve tu tregohet se martesat e tilla jane kunder frymes a.s. Muhamedit dhe kunder frymes se fese Islame dhe poashtu kunder mesimeve Kuranore.

Respekte Gostivari_usa
    WE WILL NOT GO DOWN!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-04-2003
    Postime
    1,348
    Ku eshte e institucionalizuar pedofilia ne boten islame? Pse ndodh ne Afganistan martesa e te miturave do te thote qe eshte e institucionalizur? Ka 1.3 miliard myslimane ne bote dhe Talebanet e Afganistanit nuk jane perfaqesuesit e asaj feje. 70% e shqiptareve jane myslimane me fe.
    Kjo se pari nuk eshte fenomen vetem ne Afganistan por ne te gjithe boten islame. Te gjithe e kemi pare sesi trajtohet femra ne boten islame, rrihet, mbulohet, izolohet, martohet me zorr, e deri sa edhe vritet pa meshire si te jete kafshe e jo qenie humane. Ja kjo eshte pedofili, eshte perversitet, eshte kafsheri e barbarizem dhe kjo eshte institucionaliuzar vetem ne boten islame. Edhe Kurani thote se femra eshte nje qenie inferiore dhe rob i burrit.

Edhe ne Gjermani degjohen vazhdimisht keto ngjarje ne komunitetin turk atje, madje ka pasur raste qe myslimanet atje kane vrare motren sepse ajo nuk deshte te martohej me ate qe kishin zgjedhur ata. 70% e shqiptareve myslimane? Kete statistike ku e gjete ne Buhara? Apo keshtu ke ti qejf ti quash? Sa here ke lexuar ketu qe anetaret thone se vetem emrin dhe asgje tjeter nuk kane myslimane, edhe emrin (zakonisht mbiemrin) jo per faj te tyre.

Shqiptaret nuk mund te quhen myslimane sepse stergjyshit tane nderruan emrin qe te mos paguanin taksa! Tirana ka 700 mije banore dhe vetem nje xhami 500 vjecare te kalbur ku edhe ne bajram nuk i gjen mbi 700 vete atje. Ku jane besimtaret myslimane?? Gjysma e xhamive te ndertuara ne Shqiperi jane te mbyllura dhe qe kur jane ndertuar nuk jane hapur kurre.

Shqiptaret kurre e asnjehere nuk i kane ndjekur ritet islame, ata pijne alkol, hane mish derri, ndertuan shtet laik, dhe cdo gje e bejne si ne boten e krishtere, cfare myslimanesh jemi ne atehere? Mbi 200 mije shqiptare kane konvertuar totalisht ne kristianizem, dhe qindra mijera te tjere jetojne ne perendim duke mos praktikuar kurre ritet islame, perkundrazi femijet e tyre po rriten ne nje bote anti-islam.

Kjo dukuri ka rrenje sociale dhe ekonomike, atje nuk ka as shkolla as pune, i vetmi opcion qe i jepet nje femre eshte te martohet. Me fene nuk ka lidhje aspak, ashtu sic nuk ka lidhje me fene qe meksikanet ketu ne texas i sheh me barre dhe me dy kolopuca ne krah qe kur jane 14 vjece. Ose zezaket... Te pakten ne Afganistan martohen ne fillim pastaj ngelin me barre. Femijen e rrisin te dy prinderit, e jo e jema e vetme....
    Kjo eshte dukuri i ka rrenjet socialo-ekonomike te botes islame, atje ne ate bote kryesisht nuk ka pune, edukim, dhe kasa te duash perdhunim te femres. Vetem ne boten islame femra nuk ka nga ia mban dhe nuk i del dot vetes zot, sepse atje ne Texas femra, meksikane apo jo, merr mbeshtetje nga shteti, i jepet mundesia te vazhdoje shkolle, apo te gjej pune dhe me sakrifica sigurisht tia dali mbane. Mbi 30% e femrave ne amerike i rrisin femijet vet, dhe i dalin zot vetes me dinjitet, e pune. Femijet i rrisin te dy prinderit ne islam, por ajo familje vetem dashuri nuk ka e nuk mund ti mesoje nje femije, skllaveri po, injorance po, edhe perversitet po, mamaja 20 vjec e babai, 65. Nuk di femija, ta therrase gjysh, apo baba? Le pastaj kur fillojne dhe martojne motrat e kusherinjte e pare.

Ne boten islame femra nuk i del kurre dot zot vetes pa qene e martuar dhe rob i dikujt, dhe nqs e provon ndryshe ajo ose vdes nga uria ose vdes e rrahur nga burra mjekermykur, injorante e koketrashe dhe qe mbajne ere, te veshur me fustane e shapka te qepura vete.

Sa per prifterinje, pak veshtire ta quash perjashtim kur te pakten 1 nga 25 (4%) te tille eshte pedofil dhe ka abuzuar. Imagjinoje ne nje konvente me 200 klerike 8-9 prej tyre kane perdhunuar vogelushe. Keto jane cfare ka dale ne shesh, gjera te tilla jane te veshtira te behen publike, une mendoj (dhe jo vetem une) qe kjo dukuri eshte ku e ku me e perhapur.

Ja e zeme se te tere afganet na qenkan pedofile dhe martohen me minorene, po te pjestosh popullsine 32 miljone te Afganistanit me tere popullsine myslimane (1.3 miliard) na del se 2% e myslimaneve dalin pedofile. Krahasoje kete me 4% ajken e katolicizmit (prifterinj te shkolluar dhe te mbushur me frymen e shenjte) qe jane vertet pedofile dhe jane ne burg dhe e vazhdojne aty karrieren.
    Kush po ben gjeneralizime tani? Une apo ti?
    Priferinjte shoqeria perendimore i fut ne burg, i persekuton dhe i percmon, kurse ne islam perversiteti (burri 50 vjec, femra 11 vjec) eshte nder dhe krenari, e me tej eshte dicka normale. Me tej prifterinjte qofshin keta edhe pedofile nuk predikojne rite vrasjeje dhe vdekje sic bejne ata islamike, per nje femer qe ndahet nga burri apo qe nuk eshte e moralshme. Shoqeria perendimore (e krishtere) nuk e quan vrasjen te drejte edhe per krime me te renda dhe jo me per tradheti bashkshortore, pao prostitucion.
    Dhe ta perseris edhe nje here, gjithe bota islamike (pervec deri diku atyre qe jetojne ne shtete laike) i praktikon keto zakone, vetem pak kohe me pare pame sesi i vra nje vajze me gure ne Irak, pak jave me pare pame sesi nje femer mesuese desh gjeti vdekjen per nje arush lodre qe e quajti Muhamet ne Sudan, etj etj. Ne te pelqen kjo bote, leje Teksasin dhe mbadhja ne Buhara, qe te jetosh i lumtur.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    O lone_star... mos u nxito te mbrosh c'ka edhe vete e ndjen qe nuk eshte tamam e drejte.
    Ndryshuar për herë të fundit nga D@mian : 20-12-2007 më 02:48 Arsyeja: mos deformoni shqipen lol

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Kjo gjithsesi eshte keq, por ajo qe beri profeti Muhamed bile eshte edhe me keq. 53 vjec me 9 vjecare. 'Mrekullia' vet.

hahahaha pse kaq pedofil i keq paska qene ...sot me siguri ne perendim do e kishin denuar me 10-15 vjet burg...
    Nejse se atij ja kishte dhene Allahu ekber lejen per te qene pedofil...nuk i quhet ....
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Ku eshte e institucionalizuar pedofilia ne boten islame? Pse ndodh ne Afganistan martesa e te miturave do te thote qe eshte e institucionalizur? Ka 1.3 miliard myslimane ne bote dhe Talebanet e Afganistanit nuk jane perfaqesuesit e asaj feje. 70% e shqiptareve jane myslimane me fe.
    Po veq sa e mbajne fene e tyre eshte pyetja, as 3% e tyre. Po ta kishin mbajtur vetem 10% ashtu sic thuhet ne Kuran, ne moti ne lufte civile do te ishim. Krejt familja ime thone se jane myslimane por kush prej tyre nuk ka lexuar Kuranin dhe nuk ia kane idene per fene islame e besoj se edhe shumica e familjeve shqiptare myslimane keshtu jane. Babai im thote se eshte mysliaman, gjithashtu kusherinjte por rakine kurre se ndalin ne rast festash.

Faqja 3 prej 19 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Mbretëria shqiptare e seksit në Londër
    Nga Shijaksi-London në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 13-02-2004, 12:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •