Babushi ene un ashtu jam 50/50 pa shaka e them
ti ca me keshillon ?
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
Vallai te kthehesh ktu ne shqiperi per te jetuar!! shum probleme do keni ju qe jetoni andej.
Un jetoj ne kryeqytet,dhe vallai kam edhe makin por duhet ta laj 7 her ne jave edhe atletet duhet ti laj 7 her ne jave.Dhe vete duhet te lahem kur te doj KESH se skemi drita dhe uje.Dh per te shkuar ne shpi,qe e kam ne pallat,duhet te blej cizme....se jan gropat aq te mdhaja sa me plas lufta e 3 boteroro...jam i sigurt ne ato gropa.
4 minuta larg qendres jetoj ??? eh qef i madh.... ju qe jetoni andej hajde knej vetem te takoni te afermit per tjeter gje mos u lodhni.
Tålkìng behind my båck? While yoù re there..Kiss My Ass!!
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
hihihihih ti je shejtan...gjeta xhami te falem
sme flet ma thot!.....ti po plakesh per vete re dreq
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
Ne Shqiperi Nuk Jetohet
po me dhat mua 1000000$ kthehem ne shqiperi ndryshe ncuq :P
kam dy dit qe jam kthyer nga shqiperia po mesa pash nuk esht akoma per tu kthyer ,ska drita e ska uj ,edhe kur vinte uji "vinte i thencin "nuk ishte i bollshem po doje dy or te shplaje nje pjat,mos te flas per rruget gjith pluhur e per trafikun qe se merrte vesh i pari te dytin secili per hesap te vet ,ska rregulla e ligje.plera ne cdo vend dhe cmimet shum te larta me rrogat qe kan njerzit.nuk ka pun nuk ke prespektiva.e mjerimi i math.nuk jetohet ne shqiperi
Quando ti metti a saltare di gioia bada che qualcuno non ti tolga la terra sotto i piedi.
ceshtja eshte se nuk kthehem , tani per tani jo.
PS; dhe sjam me ate llafin qe ne shqipri nuk jetohet, shqipri jetohet per mrekulli po pate paren.
Me ate darkord jane te gjithe qe po pate pare ben qef por problemi eshte se ne Shqiperi eshte me pakice, ose me mire e ka vetem nje grup i caktuar njerezish.
Krijoni Kontakt