ai qe dashuron me gjith shpirt.ska dallim seksi ne ket ceshtje
ai qe dashuron me gjith shpirt.ska dallim seksi ne ket ceshtje
Kush te jete me i zgjuari vuan me pak.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
ida1 i zgjuari nuk e jep zemren aq kollaj sa te dashurohet edhe pastaj te ngelet si braktisur.. Zemren njeher ne jete duhet ta japesh, se nese dashurohesh si adoleshentet, normale do te kaloje jeta me lot ne sy.. :P
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Pikerish edhe ne per 1 here po flasim , pastaj nuk ka te beje zgjuarsia me ndarjen dhe braktisjen ne dashuri, ju ka ndodhur te gjitheve , duke nis nga mbreterit e duke perfundu tek me budallenjte. Ndarja apo braktisja ne dashuri nuk eshte mungese zgjuarsie, por thjesht nje disfate . nuk e di a e ke nigju shprehjen "Edhe pejkameret kane pasur disfata"
Ky eshte mendimi im![]()
Ruaje mikun kur e gjen, qe te mos e kerkosh kur te duhet.
Me Shum Vun Ai Ose Ajo Qe Dashuron Me Shpirt Menimi Im![]()
♥I love INTER♥
Mendimi im eshte: Se kur merr fund dashuria meS 2 partnereve me shume vuan mashkulli. Qofsha i gabuar po me ç'kam degjuar ne spitalet e psiqiatrive ne Shqiperi shumica e meshkujve jan shtruar sepse jan lene nga e dashura. Keshtu kalojne ne depresion dhe bejne gjera te pa kontrolluara, siç ndodhi ne Greqi se fundi qe u mbyll ne makin dhe i vuri flaken vetes nji i ri Shqiptar. Pershendetje te gjitheve.
Krijoni Kontakt