Close

Rezultati i Sondazhit: Kush e fiton kėtė ndeshje?

Votues
58. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Fiton Barcelona

29 50.00%
  • Fiton Real Madrid

21 36.21%
  • Ndeshja del barazim

8 13.79%
Faqja 4 prej 18 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 179
    ReaL maDriD Maska e ReaLFan
    Anėtarėsuar
    04-06-2007
    Vendndodhja
    N'Zvicerr
    Postime
    1,199
    Citim Postuar mė parė nga Fish_Bone Lexo Postimin
    shoki ti sikurse spo kshyrshe futboll vec po folke e po i kritikojshe palidhje tjert.
    1. rauli ka shenu 8 gola krejt ket sezon ne spanje dhe messi ka shenu 8 ma shum gola ka dhan fabiano i sevilles 10
    2. ti tifozi i realit spo dijshe kurgja hic ramosi nuk lun ne krahun e majt po ne te djatht haver!!!! ne krah te majt te reali lun marcelo!!!! nje nder mbrojtesit ma te mire ne bote per krahun e djathte e ke italianin zambrota qe lun ne barcelon aj asht kampioni boteror. shoki ku sdin per futbol mos i kundershto tjeret ok haver me te mira klm
    Po edhe messi ka shenuar 8 gola mirpo 3 prej penalltis Haver ..
    E aty qe kam shkruar qe ramos Luan ne Krahun e majt pranoj Gabimin..

Edhe shqio mir kush ja filloj i pari me kritizu Oki
    ReaL madriD
    Campeón de Liga 2007/08
    Repasa el triunfo de la Liga 07/08 del Real Madrid.

Anėtarėsuar
    04-06-2007
    Vendndodhja
    N'Zvicerr
    Postime
    1,199
    Un nuk di ju tifozet e Barces se cfar njerz jenii po te ishte barca nr#1 Do ishte ne vend te mar moree ne La Liga e jo 4 pik me pak se vendi i par ikni se nuk dua te flas me me kta njerz qe nuk Jan per futboll kan mesuar emrin ronaldinho edhe messi tash ta qajn koken ku ishte ronaldinho para 5 viteve kur Rauli fitonte Ch/L etj etj e tashi Thuani Ronaldinho Nr1 Paaaaaa Mos keni dert se Kaka do tja ha Shpirtin ronldinhos po edhe messit...
    ReaL madriD
    Campeón de Liga 2007/08

Anėtarėsuar
    04-06-2007
    Vendndodhja
    N'Zvicerr
    Postime
    1,199
    Citim Postuar mė parė nga Fish_Bone Lexo Postimin

merni nji ka nji lojtaret e realit dhe te barcelones edhe beni dallimet vet mes tyre dhe me thuani se cili lojtar prej realit do jet ma i mir se ndonjeri prej barcelones ok!!!!

Casillas Apo Valdés ???
    Pepe apo Thuram apo Milito????
    Ramos apo Abidal ???
    Diarra apo Touré ????
    Raul Apo Henry???
    Robinho apo Krkic nese dush mund ti Besh bashk me Dosa Santos edhe nuk do Tja Kalojn Robinhos..

Qka thua ti te Kta Krahasime e di qe do gjeni Bishta ju prap Du thuani jo aj jo ky se nuk Pajtoheni kurr as Humbjet nuk Pranoni...
    ReaL madriD
    Campeón de Liga 2007/08

Shaqiri #11 Maska e The.ReaL
    Anėtarėsuar
    01-06-2006
    Vendndodhja
    Corleone....
    Postime
    2,707
    Neyse per ju fansat e deshtuar ndoshta mbasi jeni ne Nou Camp do te na mundeni po kur te vini ne Berrnabeu Valdezi nuk do ta di se ku eshte topi pasi Robinho , Raul , R.V.Nissterloy do ja rrasin 5 copa e hiq me pak.

E sa per penzionistin RAUL G. ju kujtohet se para nje viti ne javen e katert te LA Liges ju rrasi gol qysh ne minuten e pare .

Dhe mos harro se Rauli vetem gjate karrieres se tij ka shenuar 10 gola kunder barcelones.
    SPECIAL ONE

RAUL # 7

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anėtarėsuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Citim Postuar mė parė nga MUAHHH Lexo Postimin
    Fatkeqsisht keta dy zyrtare jane fshehur per shkak te parashikimeve te tyre te kalbura per fitimin e Trofeve nga Barcelona dhe Fitoren e Messit ne topin e Arte. Kur ta hane turpin me buke do vijne prape te shkruajne ne forum ose kur te fitoje Barcelona Champions League dhe Primera Division ne 2811 kur te kete vetem dy ekipe Barcelona dhe KS Shkumbini

Une kam pasur problemet e mija o cun... Sa per topin e arte e kam thene qe Kaka`ka me teper mundsi nga Messi per t'a fituar ate trofe....Pasi kishte fituar sezonin qe kaloi championsin.
    Gjithesesi MESSI eshte lojtari numer nje ne bote.

Ti mos fol per ate Manchesterin e lodhur. Une ketu jam dhe ketu do jem. BARCELONA eshte fituese e championsit dhe e primiera division 2007-2008. Ju terbehuni nga inati.

Pershendetje nje here Davius djali
    Per sa i perket ndeshjes Barcelona fiton lehetesisht. Minimumi i ndeshjes eshte 3-0 per Barcelonen
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

Anėtarėsuar
    04-06-2007
    Vendndodhja
    N'Zvicerr
    Postime
    1,199
    Citim Postuar mė parė nga AIRON^BOY Lexo Postimin
    Une kam pasur problemet e mija o cun... Sa per topin e arte e kam thene qe Kaka`ka me teper mundsi nga Messi per t'a fituar ate trofe....Pasi kishte fituar sezonin qe kaloi championsin.

Ti mos fol per ate Manchesterin e lodhur. Une ketu jam dhe ketu do jem. BARCELONA eshte fituese e championsit dhe e primiera division 2007-2008. Ju terbehuni nga inati.

Per sa i perket ndeshjes Barcelona fiton lehetesisht. Minimumi i ndeshjes eshte 3-0 per Barcelonen
    Ti ke then se Kaka do e fiton Topin e arté ikkk moreee ja tifozi i barces deri dje na ka qar koken messi do e fiton e atsh thot un kam then kaka ncncncncncnc...
    ReaL madriD
    Campeón de Liga 2007/08

i/e regjistruar Maska e 100% MERENGUES
    Anėtarėsuar
    05-06-2007
    Postime
    293
    hehhhheehehe
    tash ne jemi duke qeshur me postimin tend qe e ke bo palidhje pa kurfare ideje

e pamundura do te ndodh qe reali do te fitoj ne Camp Nou me rez.4-1 per realin

gjithashtu ta perseris se qfare spektakli deshiron bota me perbindesha si :Ronaldinho(cipiripi).Messi,Henry(qiftelia),eto'o, xavi .deco,iniesta,puyol,etj......dhe me portier te klasit te ulet siq eshte V.Valdes

bota deshiron te shiqoje loje me yje qe dhurojne spektakel te papare:Robinho.Robben.Nistelrooy,Sneijder,Sergio Ramos,Casillas,Cannavaro,Legjenden:RAUL,Diarra etjjjjj......................
    We Are Simply The Best REAL MADRID

i/e regjistruar Maska e 100% MERENGUES
    Anėtarėsuar
    05-06-2007
    Postime
    293
    Citim Postuar mė parė nga AIRON^BOY Lexo Postimin

ti ke then qe KAKA do e fitoje topin e arte se ka me shume mundesi
    mirepo po ta fitonte messi do thoshe se e kam ditur qe messi ka me shume mundesi se KAKA..............................
    MESI eshte lojtari me i mire pas Robinhos, Kaka-s.C.Ronaldo-s
    spo flasim per manchesterin e lodhur po per kampionin ne fuqi te anglise,

rezultati final:Barcelona-Real Madrid 1-4
    We Are Simply The Best REAL MADRID

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    1-0 per barcen pjesa pare
    2-4 humbet barca gjith takimin
    E paske blere lojen
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

Normale fiton >BARCELONA<

Faqja 4 prej 18 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. El Clįsico: Real Madrid 2 - 6 Barcelona
    Nga no name nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 165
    Postimi i Fundit: 04-05-2009, 11:30
  2. FC Barcelona vs. FC Real Madrid [2:0]
    Nga strong_07 nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 165
    Postimi i Fundit: 15-12-2008, 18:47
  3. El Clįsico: FC Barcelona vs Real Madrid CF
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 131
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 05:56
  4. Tifozėt e FC Real Madridit...#5
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 148
    Postimi i Fundit: 28-08-2005, 19:03

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •