sa e kam pare une storien e referimit te penalltise ne gutin ka qene penallti klasike e shkaktuar nga Oleguer edhe eshte dhene penallti me te drejte nga gjyqtari edhe ka qene karton i verdhe me merite per Oleguer
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga 100% MERENGUES : 15-12-2007 mė 17:28
We Are Simply The Best REAL MADRID
Askush nuk mund te japi nje pergjigje, qe te jete kaq i sakte per parashikimin e dhene, kshtu qe para ndeshjes thjesht jan mendimet e juaja, pra edhe mendimi im eshte se shance me te medhaja per fitore i kane katalanasit, edhe pse miqte e madridit jane shum te forte, shpresojme te shohim nje ndeshje sa me te bukur, dhe me spektakel...
Gjithsesi mendoj se barca i ka shancet me te shumta per fitoree, dhe uroj qe te fitoj, Forca Barcelona..
Me vjen shum keq qe i madhi MESSI nuk do jete ne kete derbi, te tregoj se kush eshte dhe te mbylle gojat e shum kundershtareve te tij...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga km92 : 16-12-2007 mė 09:46
Bobo qenka demtu plaku i Vitit te Ri (Messi) dhe cerrat kan fillu me qajt dhe u zemeru![]()
o plako, nuk qan kush ketu. Sepse ne jemi ata qe vazhdimisht futemi neper derbi me disa lojtar rezervista dhe gjithmone dalim kryelarte.
Te paska ardhur zeri sot si duket dhe sillesh verdalle per te shitur mend. Do te te shteret zeri perseri plako, rri pak me qete. Kur do t'ju mungoje Kaka juve, ju do te futeni ne greve urie!
we will rock you
Ne fakt sot eshte dite e bukur sepse qe ne fillim te sezonit kemi qen optimist dhe asnjehere nuk kemi dal me parashikime sic beni ju.
Ne seshim mend me trofe kurse ju shisni mend me parashikime, tashti shko beje diferencen se kush qesh i fundit.
Nji fitore e Realit dhe pastaj nuk do dukeni me ne forum deri sa te filloj faza e 2'te.
Ju jepni parashikime me shume se ne, gjithmone ne dem ta Barces. Ne te pakten parashikojme vetem klubin e zemres dhe i vrasim te gjithe qe na dalin para.
Te kuptoj une shume mire sepse ende te djeg humbja ne San Siro (alias eliminimi), ende nuk mund ti sherosh plaget.
p.sur je shume i forte krijon shume kundershtare.Nga frika e kane te shkretet, sepse te tjeret i takojne historise, ndersa ne te tashmes!
we will rock you
Reali dhe Barcelona eshte nje ndeshje e madhe. Mendoj se Reali do te fiton sepse:
1. Ka portierin me te mire se Barcelona dhe sulmesit. Poashtu edhe mesfusha eshte me kualitative se e Barcelones.
2. Ka shkuar Capello i cili ishte nje tiran i Realit dhe ka ardhur Shuster i cili na ka dhene prap ate kenaqesine qe ka ditur te na dhuroje Reali.
3. E ka nje mbrojtes te dobet( Poyol) Barcelona dhe kjo eshte nje perparesi.
4. Tani me nuk eshte Reali "plak", tani eshte nje Real ku eshte "formatizuar" tere ekipi, kane ardhur lojtare te rinje, jane larguar lojtaret e panevojshem.
Poashtu ekzistojne mundesite qe Barcelona te fitoje kete sfide. Ato jane:
1. Referi do te anoje nga Barcelona.
2. Fusha vendase.
3. Ka aktore te afte ne fushe. Lojtareve te Barcelones nuk ua kalon kush per aktrim.
Imagjinata eshte me e rendesishme se dija sepse dija ka limit ndersa imagjinata perfshin tere boten
Per qka jam ka fol a??? Nese nuk e di se perse po flas , mos me cito , e aq me teper mos i quaj fjalet e mija pallavra. Ti si "tifoz" i zjarrte i Real Madrid dhe futbollit ne pergjithesi duhet ta dish shkakun perse jane rivale Reali me Barcelonen.
Blerje te deshtuara? E ke shume gabim. Te gjitha blerjet e Barces e justifikojne cmimin. Abidal eshte mbrojtes i majte dhe jo i djathte , sa per te te shtuar informacionin. Ju ore zoteri blete Pepe me 30 milion dhe e keni mbajt me shume ne stol se ne loje. Robben e blete per qimet e kokes dhe e fusni 5 minutat e fundit si rezerve , dhe po me flet per blerje te deshtuara. Po ai Royston Drenthe ku eshte?
`That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...
Krijoni Kontakt