Without deviation from the norm, progress is not possible
Ku jan moderatoret ketu mo heeeej ... a nuk eshte e ndaluar te besh reklama per faqet personale ketu
sa per temen ti djale ... do thoja se zhveshja i shkon me pershtat atyre qe nuk kan self-esteeme (besim ne vete) dhe si rrugezgjidhje ate qe nuk arrijne dot me tru e arrijne me tjera pjese te trupit.
Ja keshtu beni ju gocat Shqiptare kur vine puna per t'u zhveshur.... po ca ke moj angel,zhveshja e femres sot duke treguar hijet e saj eshte art![]()
O figura po jeni krejt gabim; femrat shqiptare vdesin te tregojne pak nuditet dhe per kete kam fakte, kush mendon se s'kam te drejte te me jap adresen e-mail dhe ja jap une.
Se harrova dhe pjesen tjeter, ne Shqiptaret mendimet i kemi shume te cekta dhe nuk mund te mendojme pak me mencuri , grupi i yahoo nuk eshte krijuar vetem per kenaqesite e mia personale dhe nuk me plas fare nqs juve s'ju pelqen .
Une jam realist dhe periudha e masturbimit me ane te imagjinates per mua ka kohe qe ka mbaruar. prandaj daku largohu kesaj teme , dhe une nga ana ime do mundohem ta heq URL te grupit .OK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
Mqs nuk arrita ta heq vete URL po i bej thirrje moderatoreve te me ndihmojne ta heq , se ne Shqiptaret nuk arrijme dot te modernizohemi dhe kjo eshte e keqja.
Ju lutem qe ketej e tutje citoni vetem per temen e shkruar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Te jet se behet ndonje portret nudo, nga ndonje artist i njohur dhe shitet me vlera te larta duke i kaluar milionat e $$, ateher po dhe un them se eshte art.
Ama mos me quaj art ti nuditetin e disave, le ti quajme "te deshperuara" per vemendje, se eshte thjesht banalitet i klasit me te ulet, gjithmon mendimi im ky.
Tani se kuptoj? Duhet te dalim nudo ne foto kot? Se te jete per ndonje plazh nudo, hajt idea eshte interesante :P
Po kshu kot me vene foto intime ne internet eshte pak si vrk... LOL
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
haha...sa seriozisht qe i merr ndonjeher gjerat!lol
Po une shaka po beja dhe normal qe perputhem me mendimin tend rreth kesaj teme,por une do t'i heq nje presje te vogel aty ku ke thene,'' qe t'i kaloje milionat$$'',vlera e piktures ne fjale munde te ket arritur deri ne 8.000.00 $$,tani ajo s'quhet art?:P
Foli ky Evropianilol
Posi more do te dergonkan ty femrat pa i njohur fare, foto nudo!?!? SI!? vetem te jene kokrrat e k... ato,se nje femer normale dhe me llogjike nuk do t'a bente ate kurre,aq me shume qe sot interneti po arrin pikun e tij dhe t'i munde t'ia perdoresh fotot asaj ku te duash dhe si t'i duash!
Hajde Evropiano,te keshilloje te gjesh ndonje menyre tjeter per t'ia arritur qellimit!
tung
Krijoni Kontakt