Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 31
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-11-2007
    Postime
    12
    mos ki merak fotot nuk do dalin me tutje se grupi, se nuk jam tip i tille qe te bej gjera te tilla

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Sa inteligjente janë ato femra që i dërgojnë foto këtij "Bossit", me të vërtetë inteligjente.
    IQ mbi mesatare.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-08-2007
    Postime
    1,281
    Sot kur u paraqit në ekran Rrezarta Shkurta, u desh ta ndërrojmë kanalin. Ishte e veshur si në plazh, apo më e zhveshur sesa kur bëhet gati të shkojë në gjumë.

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119

Cool

^O shoku u trembe t'i?
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Nuk e mora vesh mire kete punen e zhveshjes ore djal. Ti thua nudo fare apo veshje pak ekstravagante?
    Nejse nuk ka asgje te keqe qe nje vajz te vishet seksi. Lum ato vajza qe vishen ashtu sepse e shijojne me te vertete jeten edhe jane me te bukura. Veshja nuk ben asnjehere njeriun, kete fiksokejni ne koke djema. Sepse mund te jesh edhe me perce edhe ...
    Nejse sa per ate punen e fotos nudo, shume djal i mencur qenke: cfare jane keto re, pse mer cfare na merr ti ne, hej zot jo, cfare s'kerkojn sot njerezit hahahahhaha

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar më parë nga [era] Lexo Postimin
    Nuk e mora vesh mire kete punen e zhveshjes ore djal. Ti thua nudo fare apo veshje pak ekstravagante?
    Nejse nuk ka asgje te keqe qe nje vajz te vishet seksi. Lum ato vajza qe vishen ashtu sepse e shijojne me te vertete jeten edhe jane me te bukura. Veshja nuk ben asnjehere njeriun, kete fiksokejni ne koke djema. Sepse mund te jesh edhe me perce edhe ...
    Nejse sa per ate punen e fotos nudo, shume djal i mencur qenke: cfare jane keto re, pse mer cfare na merr ti ne, hej zot jo, cfare s'kerkojn sot njerezit hahahahhaha

Po t'i ke ndonje problem qe nuk vishesh si ato vajzat!?Apo ty nuk te pelqen t'a shijosh jeten?

Dhe ate rreth veshjes qe ajo nuk ben njeriun e dime ne,s'ishte nevoja te mundohesh dhe te na i thoshe
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar Maska e elen
    Anëtarësuar
    07-01-2005
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    919
    Citim Postuar më parë nga saranda_nudity Lexo Postimin
    O figura po jeni krejt gabim; femrat shqiptare vdesin te tregojne pak nuditet dhe per kete kam fakte, kush mendon se s'kam te drejte te me jap adresen e-mail dhe ja jap une.

Se harrova dhe pjesen tjeter, ne Shqiptaret mendimet i kemi shume te cekta dhe nuk mund te mendojme pak me mencuri , grupi i yahoo nuk eshte krijuar vetem per kenaqesite e mia personale dhe nuk me plas fare nqs juve s'ju pelqen .
    Une jam realist dhe periudha e masturbimit me ane te imagjinates per mua ka kohe qe ka mbaruar. prandaj daku largohu kesaj teme , dhe une nga ana ime do mundohem ta heq URL te grupit .OK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
    Ec Saranda, qyteti që na bën krenarë.
    Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-08-2007
    Postime
    1,281
    Citim Postuar më parë nga [era] Lexo Postimin
    Po të isha drejtor i TV-së, asnjë kengëtare nuk do ta lejoja të dilte ne ekran e zhveshur. Nëse duan të këndojnë lakuriq, le të dalin diku në ndonjë mal. Unë nuk do të thosha lum ato qe i qesin c....t jashtë.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-11-2007
    Postime
    12

Saranda, The Best

Citim Postuar më parë nga elen Lexo Postimin
    Ec Saranda, qyteti që na bën krenarë.
    Normale qe Saranda e ben cdo Shqiptar krenar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i/e regjistruar Maska e elen
    Anëtarësuar
    07-01-2005
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    919
    Citim Postuar më parë nga saranda_nudity Lexo Postimin
    Normale qe Saranda e ben cdo Shqiptar krenar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Keni shume adhurues te nudizmit andej mo??
    Se dhe te kjo veti ju duhet vendi i pare, nuk mjaftoka marrja me llafe.
    Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Cila veshje eshte me e hijshme per nje femer?
    Nga Mina në forumin Bukuri dhe estetikë
    Përgjigje: 231
    Postimi i Fundit: 18-07-2014, 13:15
  2. Ndikimi i veshjes "ekstravagante" tek nxënësit!
    Nga pranvera bica në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 75
    Postimi i Fundit: 09-11-2011, 10:59
  3. Veshja...Sa e rendesishme eshte ajo ne nje lidhje?
    Nga Andres në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 57
    Postimi i Fundit: 02-11-2005, 13:24
  4. Zhveshja e Miteve
    Nga Iceberg në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-04-2003, 16:05

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •