Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8
    Larguar
    Anėtarėsuar
    17-11-2006
    Postime
    282

Sofra e shofereve dhe xhenerikeve.

Pershendetje te gjitheve!

Nuk jam profesionist shofer ose xhenerik.Mendoj se FORUMIT TONE i mungon nje dicka e tille ndaj ,mendoj se mund te ndihmojme njeri tjetrin me njohurite qe disponojme, persa i perket difekteve ne automjetet ,menyren e rregullimit te tyre pa nevojen e dergimit ne pikat e servisit.Gjithmone flasim per difekte joserioze.

Ne fakt morra shkak nga nje rast i fresket ku nje person i rrethit tim shoqeror (femer) telefonoi per ndihme sepse kish ngelur ne rruge. Makina u shua. Pasi erdhi "ndihma" rezultoi se nuk kishte karburant kjo pas 30 minutash kontrolli te automjetit dhe vetem 50 m larg GAZ STATION.

Me pak sens humori mund te ndihmojme besoj, njeri-tjetrin.

Ju paca!
    Dajo.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    14-11-2007
    Vendndodhja
    ne kabul tu bo plazh
    Postime
    784
    Citim Postuar mė parė nga DAJO Lexo Postimin

Nuk jam profesionist shofer ose xhenerik.Mendoj se FORUMIT TONE i mungon nje dicka e tille ndaj ,mendoj se mund te ndihmojme njeri tjetrin me njohurite qe disponojme, persa i perket difekteve ne automjetet ,menyren e rregullimit te tyre pa nevojen e dergimit ne pikat e servisit.Gjithmone flasim per difekte joserioze.

Ne fakt morra shkak nga nje rast i fresket ku nje person i rrethit tim shoqeror (femer) telefonoi per ndihme sepse kish ngelur ne rruge. Makina u shua. Pasi erdhi "ndihma" rezultoi se nuk kishte karburant kjo pas 30 minutash kontrolli te automjetit dhe vetem 50 m larg GAZ STATION.

Ju paca!
    Dajo.
    lala nuk esht mekanik ose xhenerik por kam pas vetem makina italiane dhe nga halli u bera mekanik hahahah po deshe ndihm thuj se si dihet

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga DAJO Lexo Postimin

Ju paca!
    Dajo.
    Dajo ajo shoqja jote qeka si gruja ime,as benzin nuk di me i hudh.

Larguar
    Anėtarėsuar
    17-11-2006
    Postime
    282
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    Dajo ajo shoqja jote qeka si gruja ime,as benzin nuk di me i hudh.
    Po tregoj nje rast ku duket fare mire aftesia e reduktuar e femres "shofere" gjate qarkullimit me automjet.

Isha duke udhetuar me Taksi nga aeroporti i Athines per tek shtepia e tim vellai.Ne nje kryqezim sapo u ndez e jeshile, taksia u kthye majtas me shigjete jeshile per kthim.Ne drejtim te kundert vjen pa ndaluar nje makine (e vogel)e ngarkuar me nje dollap.Kishte te kuqe qe 30 m para se te vinte tek semafori.Taksixhiu kur e pa se nuk po ndalonte tjetra frenoi ne mes te rruges.Nga frika zonja frenon dhe perfundon mbi nje tortuar prane nje dyqani dhe dollapi u rrezua poshte.
    Zonja zbret nga makina dhe e di sec thote?!
    Ku vete mor shker... nuk e sheh se jam e ngarkuar....
    Nuk po them vazhdimin.

Ndoshta qelloi te jete femer porse ne pergjithesi.....

Larguar
    Anėtarėsuar
    17-11-2006
    Postime
    282
    Parkimi i automjetit, sidomos ne qytetet e medha, eshte nje dicka e zakonshme dhe e domosdoshme, gjithashtu.
    Prape ne kete historicke femra.
    Duke ecur ne nje rruge njekalimshme, papritur trafik.
    Llogjika ne keto raste te thote "dicka ka ndodhur".
    Pasi pret 2-3 min te shtyn kurioziteti te shohesh c'ndodh qe ka trafik dhe hedh nje sy perpara.
    Nje kineze nuk PARKONTE dote.
    Kaluan 5 min dhe filluan borite .
    Kinezja nuk ..... parkonte dote.
    Del nga makina nje shofer tjeter dhe i afrohet dicka i thote.
    Zbret zonja dhe hipen zoteria t'ia parkoje.
    kaluan 10 min dhe me ne fund rruga u hap.
    Falenderimi me menyren kineze te pershendetjes nuk i la nervat te me behen ala bigudin.
    Imagjino te duash te shkosh diku shpejt per ndonje emergency dhe te te ndodhin dy tre te tilla?
    Ky ishte rast extrem sepse kishte dy faktore inferior dhe grua, dhe kineze dmth.
    Shoferim te mbare!
    Dajo.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Epo mire se u gjeta ne sofren time te preferuar. DAJO, pergezime per temen. Ide e mire kjo, mire qe te ka vajtur mendja. Tani xhenerik nuk jam, por shofer po, e gjithashtu jam dhe elektroaut.

Tani po sjell nje pjezes humoristike te vogel qe ka lidhje me temen.

Nje shok imi ka nje BMW dhe i kishte rene bateria. Nuk i karikonte Dinamoja. E mire, e mer ky e ndez makinen "me te takme" (siē i themi ne ne gjuhen e shofereve) per ta ēuar ne servis per te bere defektin. Tani kjo BMW eshte e tipit te fundit dhe ēdo gje e ka elektronike. Gjate rruges i ishte fikur serish makina ketij. Kishte menduar se nuk ka nafte pasi dhe shigjeta nuk tregonte fare. E mire, kishte qelluar afer nje pike karburanti dhe e kishte furnizuar. Ben te ndeze makinen ky, hiē. As me te takume jo. I kishte ik truri. Me mer ne tel e me thote kshu kshu. Prit i them se po vij une. Kur e shoh i them veri kavon makines dhe e ēojme ne servis. Pasi i beme difektin dhe e ndezem makinen siē ndizet normalisht, shigjeta e naftes tregonte ne maksimum. Pra, e kishte furnizuar kot ai, se rruget e naftes punonin me sistemin elektrik dhe kishin qene te bllokuara.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Larguar
    Anėtarėsuar
    17-11-2006
    Postime
    282
    MaDaBeR .
    Ka "vogelsira"te tilla me dhjetra qe shfaqen dhe eshte e veshtire te jemi te gjithe njohes te defekteve .
    Te pakten te themi ndonje te thjeshte qe nuk te shkon mendja.
    Ja nje psh.(e kam pesuar)
    Kisha parkuar makinen ne nje disheze dhe vajta per ta marre.Futa celesin.Nuk levizte as majas ,as djathtas.Styp freno- gaz(automatic) asgje nuk levizte fare.
    Thashe makine e re dhe te me beje xhibla nuk e besoj.
    Nejse marr ne tel ndihmen e rruges dhe per 30 min erdhen.
    C'kishte ndodhur.
    Sa erdhi mucacua(spanjishtfolesi), levizi me force timonin majtas -djathtas dhe duke levizur celesin njekohesisht, u cbllokua timoni. Ok me tha ne rregull.E ndezi per bukuri.
    Per te qene mirenjohes i hodha nje gracias amigo dhe nga brenda me gerryente fakti qe ishte kaq e thjeshte.
    Tani di ta bej vete kete.
    Ju paca!
    Dajo.

Lavdi Deshmoreve! Maska e Hero i Popullit
    Anėtarėsuar
    21-05-2007
    Vendndodhja
    Ke Varrezat e Deshmoreve: Between Nowhere and Good-Bye!
    Postime
    385
    Lone se ka bo dhe daku yt nje te forte para nja 3 vjetesh. Une asokohe kam pas mbajt nje makine nafte te vjeter. Imagjino si dridhet kur ndizet makina dhe rrafin pistonat tak tak tak. Ene me thote nji shok qe ec dhe merr njecik maiknen time. Ajo ishte Subaru e funit me benzin. Ja kam shkatarru cels kuadri dhe motorino se e ndizsha e me dukej sikur nuk ndizej (ajo vazhdonte te punonte por nuk ndihej fare nga brenda) une ger ger celsit para mbrapa e sforcoja se me dukej sikur nuk nizej dhe me mbeti ne dore.... Lash nam mo sa ja shqeva kuadrin fare hahahaa
    FLANGO MA NON FLECTO

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •