Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 59
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-02-2007
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    187
    Papapa na qenka problem te identifikohemi, thjesht bre burra

Shqiptar nga Maqedonia Mali i zi Greqia dhe Serbia
    Kurse per Kosoven Nuk ka nevoj te thuhet ndryshe
    "Unë jam mirë kur asht mirë Shqipnia"

Je vais bien quand l'Albanie va bien

mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    Citim Postuar më parë nga nostradamus99 Lexo Postimin
    Papapa na qenka problem te identifikohemi, thjesht bre burra

Shqiptar nga Maqedonia Mali i zi Greqia dhe Serbia
    Kurse per Kosoven Nuk ka nevoj te thuhet ndryshe
    Papapa i nderuar nostradamus99( le qe te kam bashkeshqiptar por edhe kete '99 e kemi te perbashket..lol..).....per ate eshte mire te quhemi vetem shqiptare ashtu edhe sic jemi te gjithe shqiptaret e planetit toke....dhe te marrim shtesen e qytetit, krahines, fese ...dhe ku ta dij une sa prapashtesa te tjera vetem ne kontekstin e kuptimit qe perdoret, pra kur duhet te perdoret..
    Sidoqoft te pershendes vllazerisht me : " Une jam mire kur jane mire shqiptaret"...( ne perkethim i bije se nuk jam edhe aq mire...por, shpresojme se do te behem mire.)

Kjo per te nderuaren Zombi..per gjeografine nuk ka gabuar edhe aq shume kur te ka pyetur se " pse Shkupi nuk eshte ne Kosove?"... Eh... ka qene njehere Kryeqender e Vilajetit te Kosoves...njehere...jo shume moti....
    kohet kane ndryshuar..

me nderime,
    bili99
    Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 01-12-2007 më 18:40
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Une do te quaja nivel i ulet e kultures dhe vetedijes kombetare po aq edhe njohurive apo rrethanave gjeografiko-politike per zhvillimet ne rajon te ketyre shqiptareve mbrenda Shqiperise.

p.s Me rastin e festes se flamurit ne Vlore pash lajmet e News24, reporteri ne vendgjarje mezi i shqiptonte emrat e zyrtareve shqiptar jashte Shqiperise te pranishem ne manifestim bile bile disa i ngateronte e disa nuk i permendi fare.

p.p.s Mirepo tek mediumet e Shqiperise koheve te fundit verej nje interesim me te madh te ngjarjeve ne rajonet tjera shqiptare respektivisht Maqedonise.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-02-2007
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    187
    Citim Postuar më parë nga bili99 Lexo Postimin
    Papapa i nderuar nostradamus99( le qe te kam bashkeshqiptar por edhe kete '99 e kemi te perbashket..lol..).....per ate eshte mire te quhemi vetem shqiptare ashtu edhe sic jemi te gjithe shqiptaret e planetit toke....dhe te marrim shtesen e qytetit, krahines, fese ...dhe ku ta dij une sa prapashtesa te tjera vetem ne kontekstin e kuptimit qe perdoret, pra kur duhet te perdoret..
    Sidoqoft te pershendes vllazerisht me : " Une jam mire kur jane mire shqiptaret"...( ne perkethim i bije se nuk jam edhe aq mire...por, shpresojme se do te behem mire.)

Kjo per te nderuaren Zombi..per gjeografine nuk ka gabuar edhe aq shume kur te ka pyetur se " pse Shkupi nuk eshte ne Kosove?"... Eh... ka qene njehere Kryeqender e Vilajetit te Kosoves...njehere...jo shume moti....
    kohet kane ndryshuar..

me nderime,
    bili99
    Bili99 shpresoj qe do behesh mire, por une e pata per me tregu me leht
    nga jemi por mundemi te themi edhe keshtu

Pershendetje une jam shqiptar nga Prizreni pra dihet menjehere nga cila pjese jam, kurse edhe une jam kunder qe te ma ngjesin nje emer qe nuk e meritoj sikur maqedonca apo ku ta di une.

kete 99 e kam pershkak kur kam ardhur ketu ne Kanada po ti?
    "Unë jam mirë kur asht mirë Shqipnia"

Je vais bien quand l'Albanie va bien

Carpe Vinum Maska e Zombi
    Anëtarësuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    kohet kane ndryshuar..
    I nderuar,

Atehere paskam gabuar une

Pershendetje!
    • The rest is silence.

mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    Citim Postuar më parë nga nostradamus99 Lexo Postimin
    Bili99 shpresoj qe do behesh mire, por une e pata per me tregu me leht
    nga jemi por mundemi te themi edhe keshtu

Pershendetje une jam shqiptar nga Prizreni pra dihet menjehere nga cila pjese jam, kurse edhe une jam kunder qe te ma ngjesin nje emer qe nuk e meritoj sikur maqedonca apo ku ta di une.

kete 99 e kam pershkak kur kam ardhur ketu ne Kanada po ti?
    Prizrenas i nderuar me pelqen shume Prizreni( kam vizituar Shtepine e Lidhjes se Prizrenit , dhe qytetin perpara luftes), ...te them se e dua jo sa Ti por e dua shume.. te thash ehehe sa...gjera i kemi te perbashketa dhe '99 ime njesoj eshte kur kam ardhur ne Chicago....por, kemi nje te perbashket tjeter me te madhe jemi shqiptar... te pershendes.

Zombi e ke kapur shakane te perzier me nostalgji per te kaluaren, dhe ngadalesine me kembe breshke te informimit te bashkeshqiptareve tane ne Shqiperine administrative per ne...sa pak dine per ne edhe sot pas gati 20 vitesh "liri".....Sigurisht qe Ti nuk je gabim, bile me duket se shpesh bile nuk je ne gabim....

Besnikut ju lus Ti jepni reputacion , sa kuvendin na ka cel me kete teme qe duket aq e thjeshte dhe aq e rendesishme , aq e vogel por e nje rendesie te madhe....Jeten, boten e bejne gjerat e vogla te madhe...Komunikimi ne kete ndarjen tone eshte hapi i pare drejt bashkimit,thirrja ne emrin e vertete te njeritjetrit na ben si njeritjetri na ben ata qe jemi, na jep nje emer te perbashket qe kemi, na ben qe neser te bashkohemi gjithesesi...sigurisht qe nuk do te deshiroje kush ne te ardhmen te bashkohet me maqedonsat..por me shqiptaret ne e Maqedonise perendimore/ Ilirides / copen e territorit te Shqiperise si i bie joglindore ? sigurisht se do te kete deshire bashkimi...ne mos nga dashuria kombetare nga jeta reale , interesi i ndersjellte...qe detyrimisht do te jete edhe interes kombetar...

Me nderime,
    bili99
    Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 01-12-2007 më 22:05
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar më parë nga Besnik.S Lexo Postimin
    E di se ndoshta pa vetedije dhe pa qellim te keq na quani keshtu ndonjehere, por sidoqofte mendoj se eshte e arsyeshme qe te kerkoj qe keto terme te hiqen njehere e pergjithmone nga fjalori, eshte shume e turpshme dhe ne nivel te ulet kur ndegjojme nga vellezerit tane te trojeve te ndryshme, te na quajne maqedonca...
    Ndihemi shume te ofenduar, por sidoqofte e dime se keto do te permiresohen dhe sigurisht jane pa qellim te keq.
    Pershendetje!!!

Se kuptoj pse te jesh kaq i prekur ,ju jetoni ne maqedoni kshuqe detyrimisht do quheni jo maqedonsa por shqiptar te maqedonis , dhe pastaj cfare ka maqedonia qe ju ul ju kaq shum vlerat e ju ben te ofendoheni , shtet esht edhe ai ske pse ndjehesh kaq i prekur , nese pastaj cdo njeri ka nje shikim te ndryshem te gjerave .

Ultras Maska e KUSi
    Anëtarësuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    3,049
    Citim Postuar më parë nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Se kuptoj pse te jesh kaq i prekur ,ju jetoni ne maqedoni kshuqe detyrimisht do quheni jo maqedonsa por shqiptar te maqedonis , dhe pastaj cfare ka maqedonia qe ju ul ju kaq shum vlerat e ju ben te ofendoheni , shtet esht edhe ai ske pse ndjehesh kaq i prekur , nese pastaj cdo njeri ka nje shikim te ndryshem te gjerave .
    kur te vish te jetosh ne f.y.r.o.m ateher do te kuptosh se sa na ul vlerat neve shqipetareve qe jetojme ketu , ju jetoni jasht keti shteti dhe per ate ju vjen interesant kur ne e shajme kete shtet i cili eshte nje shtet artificial , tani deshem apo sdeshem fati jone eshte qe jetojme ketu
    ” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar më parë nga KUSi Lexo Postimin
    kur te vish te jetosh ne f.y.r.o.m ateher do te kuptosh se sa na ul vlerat neve shqipetareve qe jetojme ketu , ju jetoni jasht keti shteti dhe per ate ju vjen interesant kur ne e shajme kete shtet i cili eshte nje shtet artificial , tani deshem apo sdeshem fati jone eshte qe jetojme ketu
    Ndoshta , por edhe ne qe jetojm jasht mos kujtoni se na pranojn , gjithmon jemi te huaj ne vend te huaj , vec ne vendin ton jemi rehat dhe ndjehemi mir shpirterisht .

i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i! Maska e biligoa
    Anëtarësuar
    16-08-2007
    Postime
    3,216
    „Thuhet se popujt e mëdhenj janë AJO që kanë bërë vetë prej historisë, por
    Ne, si popull i ndarë, ende jemi AJO që historia ka bërë prej nesh“.
    Nese eshte e bere me dashuri, asgje nuk eshte mekat.

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 13-12-2010, 10:02
  2. Ortodoksia Shqiptare sot
    Nga Orientalist në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-09-2010, 10:11
  3. Shqiptarët s`kanë pse të druajnë nga etno-identiteti i tyre
    Nga naqeta në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2009, 12:47
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Lufta Italo-Greke dhe shqiptarët
    Nga Eni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 20-02-2005, 20:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •