vallaj paskam bere mire qe nuk e lexova ate linkun...
me kete lloj sulmi nga e akuzuar ne akuzuese, edhe ne se kisha ndonje hije te vockel dyshimi, e vertetove plotesisht bindjen time...
vallaj paskam bere mire qe nuk e lexova ate linkun...
me kete lloj sulmi nga e akuzuar ne akuzuese, edhe ne se kisha ndonje hije te vockel dyshimi, e vertetove plotesisht bindjen time...
Muze te mbare Engjellorja dhe u rritsh e u befsh nje DIVE letersie!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dita : 29-11-2007 mė 07:18
Engjellore(une tani njoh dhe emrin tuaj te vertete pas botimit te librit tuaj)! Urime per romanin dhe sic ju kam thene, sa te vi ne Tirane, do ta ble patjeter. Dije e nderuar , qe une vleresoj dhe mbroj me fanatizem te drejten e autorit, sikurse urrej dhe percmoj cilindo qofte qe e quan veten krijues, te vere dore kopjuese, sadopak, ne vepren e nje krijuesi tjeter. Besome, qe ky veprim me tremb dhe revolton edhe mua, pasi nje mengjes te bukur apo te vrenjtur, mund ta pesoj edhe une. Nuk mund te konceptoj dhe pranoj kursesi nje akt te tille te ulet, qe per mua eshte me i ulet se vjedhja e ca dollareve apo evrove ne nje supermarket. Prandaj, te lutem, qe te kuptosh kerkesen time per ballafaqim shkrimesh, pasi keshtu, vetem me kundervenie, jam ne udhekryq. Mbase kam nevoje per me shume njohuri ne kete fushe antiligjore kopimesh e plagjiaturash. Dua te kuptoj, pra, kur nje shkrim eshte plagjiature dhe kur eshte i ngjashem, por jo kopim. Se kondrat, qe lexoj ketu mes jush, me shume me corientojne se sa me mesojne dicka ne favor te se drejtes. Kete e them per te dy palet. Permbahuni, ju lutem, ne hidh e prit, se keshtu sic po ndodh, mos kujtoni se po rrezatohet debat dashamires dhe i kulturuar. Respekt mondishall
mbylleni ket muhabet se late nam. ua tha i here korasoni, po se kuptut moralin me sa duket: o people, nuk i plas njeriu me vjedh kazane te ndryshkur... ket engjelloren sot po e shof knej, por diten e njofim tani...o dita, jam kurioz te di, cfare mund te vjedhi robi prej teje, kjo engjellorja ka te drejte kur thote, se te te lexoje robi ty duhet te kete durim derri, me keq se derri, durim 100 derrash... investohu ne ndonje gje tjeter, mos harxho kohe kot me letra e shkrime. ti dhe kur tregon nje gje qe ska nevoje per sterhollime, te kujton ate stilin rrokoko, por tani perziere me ca kripe teknologjie sipri... nejse, bej si di vete, por ndalo njehere dhe bej cik pushim, mbase kthjellohesh... gjithe keta njerez qe ta thone cope, dhe 10 fish me teper qe sta thone per miresjellje...
engjellore, s'na e solle ate tregimin ta shukonim ne me brarin...se keta te tjeret s'mbajne dot drejt, ngase keni miqesira..
apapa c'na ka gjet me keto shkrimtaret...
kora, ku je mi lal...
nuk e duroj dot i-ne pa pike.
Falemnderit per ndjekjen e temes qofte dhe per motivet e gabuara. Meqe arriti tani gjithcka tek niveli i zbavitjes, per dike i tragjedise, pra ne teresi i tragjikomedise, kush ka interes ta ndjeke me tej zhvillimin, le te merret tani me eksplorime dhe mbledhje provash nga fusha e informatikes dhe me mundesite qe ekzistojne per te provuar se cili person ne cilen date nga cili vend i botes (posacerisht cila IP) ka pare ne cilen faqe interneti. Per kete mund t'ju ndihmoje me udhezime Fiori si administratore e forumit, apo Albo e ndoshta ne bashkepunim me zotnine a zonjen qe eshte pronare e asaj faqes tjeter nga e cila supozohet se kam marre une filan ide e shprehje etj, le te vertetohet se zonja a zonjusha pa emer (me pseudonim Engjellorja) eshte thjesht ne gabim. Kete si akuzuese e te tjeret si te frikesuarit ne kete teme munden ta bejne lehtesisht.
Koordinatat: Dita, Grac, Austri.
Eagle, o rob me komplekse! Ke deshmi per simpatine tende per shkrimet e Dites ne kete forum. Deri gezohem qe e nderon temen me pislleqet e tua.
mir mi lal si te dush...vazhdo bluj ne at mullirin tend...po ska me e ble njeri at miell... bajat.
flet tamam si ato sekretaret e rinise a partise qemoti.
leri kto dhe bej dashni me mire... se iken vafti...
nuk e duroj dot i-ne pa pike.
Eshte nje torture e vertete per syte te lexosh postime te tilla.
Me kujtohet gjyshja ime, ndjese paste, pinte nje here ne vit nje pluhur te tretur ne uje, bar vreri i thoshte ajo si e pashkolle qe ka qene. Kjo behej per zbrazjen e rropullive. Zorret beheshin paq. Pastaj fillonte nje jete e re. Eagle, ndihesh me mire tani ? Je liruar ndopak ? Te uroj nje vit te mbare deri vitin tjeter.
Me vjen keq qe postuesi me lart kalon pernjehere nga shkrimi tek autorja. Megjithese shkrimi mund te kete gjera qe ēalojne, askush nuk e merr mundimin te komentoje te metat. Nuk eshte mire qe te perbaltet nje anetare keshtu, aq me teper nje anetare qe krijon, dhe nga kush ? Nga nje jo-krijues. Nuk eshte serioze kjo.
Ne lidhje me debatin mes dy krijuesve, do te thosha qe nuk ka ndonje gje te keqe. Jane normale keto ne nje bote letrash. Dita duhet ta kete degjuar "ēeshtjen Goll". Keto gjera, megjithese te padeshirueshme, ekzistojne. Mire eshte qe kete ta zgjidhin vete dy anetaret ne fjale, Engjellorja dhe Dita. Jane aq te pjekura sa te mirekuptohen. Ne te tjeret mund vetem te lexojme ē'na serviret.
Pune te mbare, Engjellorja dhe Dita.
Te pervetesosh krijimin e dikujt tjeter dhe ta paraqesesh si tendin eshte e papranueshme, por edhe te akuzosh te tjeret, pa e mbeshtetur me prova se e kane bere dicka te tille, eshte e njejta gje.
Me aq sa une lexova nga pjeset qe jane sjelle ne teme, nuk mund te thuash qe eshte e vjedhur. Nese hyrja e nje pjese per dy krijime fillon me " Ishte vjeshte, ... ", tjetra me " vjeshta sapo ka hyre... " dhe njera mbaron me "...shiu sapo pushoi,.." dhe tjetra me "..ra pika e fundit e shiut..." nuk mund te thuash qe keto dy krijime jane kopje te njera tjetres.
Nese nuk keni ndermend te sillni krijimin, qe do krijonte nje gjykim me te vlefshem per kedo qe do i lexonte, atehere e mira eshte te mos behen akuza kot.
Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ēka mund tė jetė ajo e pendės
Krijoni Kontakt