Postuar më parë nga xfiles ishte dele me brire. E maskume me pra , masnej se mos kishe menjen me e verifiku ca ishte delja nje ai apo ajo Postuar më parë nga derjansi ka ne dele me brinja lol ahahaha Hahahah E fort kjo , pikerisht ajo qe i ra atij .
po dil o tiger dil se nuk bahet nami lol naten e mir prej meje te gjith Tironce gjum ta amel bukuroshe muahhhhhhhhhhh
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
Postuar më parë nga Tigrimelara ske cfar thua se po ti pergjigjem temes me duket se dal prej teme Shprehu i lir jemi forum demokratik ne
Postuar më parë nga derjansi po dil o tiger dil se nuk bahet nami lol naten e mir prej meje te gjith Tironce gjum ta amel bukuroshe muahhhhhhhhhhh Noten ylli kiss fort ku ta dush .
Postuar më parë nga WALCHIRIA E maskume me pra , masnej se mos kishe menjen me e verifiku ca ishte delja nje ai apo ajo e kam verifikuar me fakte empirike, me metodologji shkencore, dhe perfundimisht ishte nje derr dele te keqen e deles. Po sinqerisht, deshet hane kokat me njeri tjetrin, eshte fakt ky...
Postuar më parë nga Goldanitus Xfiles u paraqite me ne fund.Tregoj njehere e mire Derjansit se kush ka te drejte lol. po qe se e merr pak me filozofi, ke per te fituar ti .
naten me yje desha ta takoj, por si ne gusht, e ngrohte sonte eshte me yje dhe minus 7 gC
Postuar më parë nga xfiles e kam verifikuar me fakte empirike, me metodologji shkencore, dhe perfundimisht ishte nje derr dele te keqen e deles. Po sinqerisht, deshet hane kokat me njeri tjetrin, eshte fakt ky... E di e di . Postuar më parë nga xfiles po qe se e merr pak me filozofi, ke per te fituar ti . Po cte marr o derbardh , thuaj po ja dhan se per te marr ehe ska duhet djers e kaluar djerses
Postuar më parë nga Tigrimelara naten me yje desha ta takoj, por si ne gusht, e ngrohte sonte eshte me yje dhe minus 7 gC Emo mir bej gjeja se esht nat e ngroht vish nje xhup dhe ja u be , mos e lodh mendjen per gjera qe rregullohen
Postuar më parë nga WALCHIRIA Po cte marr o derbardh , thuaj po ja dhan se per te marr ehe ska duhet djers e kaluar djerses haha, e forte kjo, e po duhet ta uli hunden ne keto raste, duhet te behet pak lypsar , e mbase ti ve doren ne zemer .
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt