Postuar më parë nga xfiles kam nje dy muaj qe kam zbuluar forumin jashte kufijve filozofike e fetar, kemi qene mbrapa bote . lol kishim met vec tu u sha e tu u ther me njoni tjetrin anej ka politika e ka feja marre per ne lol
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
derjanso çkemi ça thon kta rob knej
UNE JAM TI-TI JE UNE E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Postuar më parë nga WALCHIRIA Te bofshin mir o zemer . patjeter qe mir do me bajn lol perderisa jan te tujat lol
Postuar më parë nga land derjanso çkemi ça thon kta rob knej hic mer vin perj anes e anes e dun me me mor tironcen mu per duresh thu se kam vdek un lol
Postuar më parë nga xfiles jam tuj than qy na lol lol lol lol fare . jo more se nuk plas nga inati une, i kam provuar dashet, dy desh bejne lufte mes tyre, jo dashuri . Hahahhaa no ma ti , me duket se ke provu dele te maskume
Postuar më parë nga WALCHIRIA Hahahhaa no ma ti , me duket se ke provu dele te maskume ishte dele me brire.
Postuar më parë nga derjansi hic mer vin perj anes e anes e dun me me mor tironcen mu per duresh thu se kam vdek un lol Shif se po ta mer ai goldanitus ene ta ço me nai galaktik tjeter lol,i ka qef ai udhtimet ne hapsir.
Postuar më parë nga xfiles ishte dele me brire. ka ne dele me brinja lol ahahaha
Postuar më parë nga derjansi patjeter qe mir do me bajn lol perderisa jan te tujat lol Po po llokum me arra jan mo Postuar më parë nga derjansi hic mer vin perj anes e anes e dun me me mor tironcen mu per duresh thu se kam vdek un lol Kush te me marr mua , po ka burr nene te me marr mua mo , ja boj te pabomen me e provu njeri .lol.
ske cfar thua se po ti pergjigjem temes me duket se dal prej teme
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt